1157

Skotostrious

Λίγες μέρες μείνανε…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Καθώς πλησιάζουμε στο μεγάλο ραντεβού του Μαρτίου για το περίφημο φεστιβάλ του Cheltenham οι αγωνιστικές προετοιμασίες εντείνονται και σήμερα που πραγματοποιούνται δύο δυνατές ημερίδες στα ιπποδρόμια του Kempton και Newcastle. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή λοιπόν ας δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε από το Newcastle και την δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος όπου με αρκετό ρίσκο θα στηρίξουμε τον SLANELOUGH.

Το ρίσκο δεν είναι μεγάλο λόγω έλλειψης ικανοτήτων άλλα γιατί στην καριέρα του στα ψηλά εμπόδια έχει ρεκόρ 0-14. Παρόλα αυτά οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν αρκετά ενθαρρυντικές καθώς στην τελευταία του έξοδο έχασε οριακά τη νίκη και επιστρέφει σήμερα φέροντας τα ίδια βάρη στο χάντικαπ και σε μικρότερη απόσταση κάτι το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τις πιθανότητες του.

Δεν συνηθίζω να ποντάρω άλογα σε αποδόσεις σούπερ φαβορί άλλα ο TRITONIC που αγωνίζεται στην τρίτη κούρσα του προγράμματος στο Kempton δείχνει άλογο με εξαιρετικές προοπτικές για την καριέρα του. Ερχεται στα εμπόδια μετά από πολύ αξιόλογες εμφανίσεις στον επίπεδο στίβο (flat) και έδειξε για πρώτη φορά ψήγματα των δυνατοτήτων του καθώς κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση.

Αγωνίζεται σε πολύ καλό επίπεδο στο handicap και αναμένεται να δηλώσει δυναμικά παρών εν’όψει μάλιστα της αναμενόμενης συμμετοχής του στην JCB Triumph Hurdle στο Cheltenham.

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μια ακόμα από το ιπποδρόμιο του Kempton και συγκεκριμένα θα στηρίξουμε τον CAP DU NORD που αγωνίζεται στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος.

Ερχεται πιθανόν στην κορύφωση της φετινής του φόρμας καθώς έχει καταφέρει να νικήσει ή να πλασαριστεί στις τρεις τελευταίες του κούρσες σε πολύ ανταγωνιστικά handicap αντίστοιχα με το σημερινό με ιδιαίτερα σημαντική την δεύτερη θέση πριν 2 μήνες στο ίδιο ιπποδρόμιο απέναντι σε ένα απ τα καλύτερα άλογα της κατηγορίας. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο στα βάρη και ο εκπαιδευόμενος τζόκεϋ του δίνει ακόμα 3 lbs πλενοέκτημα.

Συνοπτικά

Σάββατο 27/02 16:10 Newcastle Vertem – Very Different Stockbrokers Novices’ Handicap Chase : SLANELOUGH (3,30)

Σάββατο 27/02 16:25 Kempton Close Brothers Adonis Juvenile Hurdle : TRITONIC (1,90)

Σάββατο 27/02 17:35 Kempton Close Brothers Handicap Chase : CAP DU NORD (9,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious