1148

Thassios

Με το δικό μας ντέρμπι αλλά και άρωμα από Ιταλία και Ρωσία!-UPDATE!

Φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι που λένε! Καλημέρα.

Άλλες 5 μονάδες κέρδος χθες και σιγά σιγά αν και δεν έχει γίνει μεγάλη νίκη έχω καταφέρει να φτάσω στη μέση τη χασούρα. Από εκεί που τέλη Γενάρη έχανα σχεδόν 100 μονάδες τώρα έχουμε τις μισές. Δε με χαλάει άμα είναι να συνεχίσει έτσι . Αργά και σταθερά ας είναι. Το σημείο που μου άρεσε πιο πολύ στην μέρα ήταν η κόκκινη στη Πορτογαλία και επιβεβαιώθηκε ενώ χαίρομαι γιατί ξέρω ότι μερικοί από εσάς τα επιλέξατε για ποντάρισμα τα κόμπο και πληρωθήκατε.

Σήμερα η μέρα είναι λίγο περίεργη. Να πω την αλήθεια δεν έχει κάποιο σημείο που να πω ‘’εδώ είμαστε’’ ωστόσο κάτι έχει που υπάρχει ενδιαφέρον . Έχουμε αρκετά ντέρμπι από τα οποία τα δύο ίσως να αποτελέσουν βάση για ποντάρισμα.

Ξεκινάω από το ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ. Εδώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το τι μπορεί να παίξει κάποιος βλέποντας ότι στη σφυρίχτρα θα είναι ο Anthony Taylor.

Το να υπάρξει πέναλτι στο ματς νομίζω ότι είναι ένα καλό ποντάρισμα αφού και οι δύο ομάδες κερδίζουν πέναλτι. Είναι ένα παρόμοιο ματς δηλαδή σαν αυτό που είχαμε ποντάρει στο Λίβερπουλ – Σίτι τότε που έχασε το πέναλτι η Γκιουντογάν και μας εκνεύρισε. Στο 15 να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο ενώ σίγουρα προκαλεί αρκετά αυτό το 10αρι να σκοράρει πέναλτι η Γιουνάιτεντ.

Στο δικό μας τώρα ντέρμπι το Ελληνικό μεταξύ Πάοκ και Άρη κανονικά θα πήγαινα στο no bet αλλά  μου έβαλαν έναν τρομερό ρεφ που μου αρέσει πολύ. Ο Marciniak είναι από τους διαιτητές που δεν μασάνε να βγάλουν κάρτες ενώ δείχνουν και την άσπρη βούλα πολύ συχνά. Μερικοί ίσως να τον θυμάστε από εκείνο το ματς  της Λειψίας με την Παρί για τους ομίλους που είχε δείξει 2 κόκκινες κάρτες για την Παρί αλλά και πέναλτι για τις δύο ομάδες.

Η Βαθμολογική θέση των δύο ομάδων μας λέει ότι θα δούμε ένα σκληρό παιχνίδι ενώ βλέπουμε πως και στα παιχνίδια των ομάδων συναντάμε τα πέναλτι αρκετά συχνά. Πέναλτι κέρδισαν αμφότερες στα ματς κύπελου μεσοβδόμαδα ενώ και στον ματς του πρώτου γύρου ο Άρης κέρδισε με ένα πέναλτι. Πρώτα δηλαδή βλέπω πέναλτι στο ματς και μετά κόκκινη.

Πάντως τα βλέπω και τα δύο.

Στο ντέρμπι της Ισπανίας δεν θα ποντάρω κάτι αφού δεν έχω πολύ καλό ρέφερι και γενικά οι αποδόσεις σε κίτρινες που ψάχτηκα δε με καλύπτουν.

Αυτά με τα ντέρμπι ενώ από τα υπόλοιπα ματς θα σταθώ σε ένα για ποντάρισμα από τη γειτονική Ιταλία. Η Κροτόνε λοιπόν υποδέχεται τη Τορίνο των πολλών προβλημάτων μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που είχε και παίζει το τομάρι της για ακόμη ένα ματς μετά από εκείνο της Κάλιαρι που την είχαμε ποντάρει και μας είχε πληρώσει.

Είναι μοναδική ευκαιρία να κερδίσει αυτή τη Τορίνο και οι δηλώσεις του προπονητή ‘’θέλω να δω μια δυνατή εμφάνιση που θα παλέψουμε μέχρι τέλους’’ με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα βγουν με το μαχαίρι στα δόντια. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Marco Guida που φέτος έχει 5 εμφανίσεις έχοντας 24 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες. Θεωρώ ότι θα έχει αρκετές κίτρινες κάρτες το ματς και η κόκκινη θα έρθει από εκεί γι αυτό δεν θα παίξω την απλή κόκκινη που βρίσκω σε απόδοση 3,7 αλλά θα πάω στο συνδυαστικό όβερ 1,5 κάρτες για κάθε ομάδα συν την κόκκινη που βρίσκω σε απόδοση 5.

Κάτι παρόμοιο είδαμε να γίνεται και στο πρώτο γύρο μεταξύ των δύο ομάδων.

Μιας που είμαστε στις κόκκινες να αναφέρω ότι τα δύο ματς σε Ρωσία , αυτό που ξεκινάει σε λίγο μεταξύ της Ουράλ και την Ούφα αλλά και το απογευματινό της Σπαρτάκ με την Κράσνονταρ, μπορεί κάποιος να παίξει τις κόκκινες κάρτες.

Τι θα παίξω τώρα ; Αφήνω με βαριά καρδιά τον αγαπητό Τέιλορ και επικεντρώνομαι στο Ελληνικό ντέρμπι.

Αρχική μου σκέψη ήταν να ποντάρω τις ομάδες να σκοράρουν πέναλτι αλλά βλέπω τον Πάοκ ειδικά να έχει αρκετά χαμένα φέτος. Λοιπόν θα ποντάρω αυτό το 8αράκι που βλέπω να έχουμε πέναλτι και κόκκινη στο ματς και λίγο το κόμπο με τις κόκκινες και τέλος. Δεν θα ανοιχτώ σε μονάδες πολύ στο ντέρμπι.

 Δύο ειδικά δηλαδή στο Ελληνικό ντέρμπι και το ποντάρισμα στο Ιταλικό και θα πάρω και την κόκκινη στο ματς της Ρωσίας το απόγευμα.

Τρομερή παράδοση στο ζευγάρι με 6 κόκκινες στα τελευταία 5 ματς μεταξύ τους ενώ και ο Ρώσος ρέφερι Vitaly Meshkov έχει 4 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 7 ματς. Τελευταίο ματς που συναντήθηκαν οι τρείς τους είχαμε κόκκινη και για τις δύο ομάδες.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!

Καλησπέρα! Λίγα πράγματα αυτή την εβδομάδα για τη στήλη αφού τα ματς προσφέρονται για θέαμα,πίτσες , μπύρες και τα σχετικά αλλά όχι τόσο για στοίχημα.

Σήμερα κάνω update για ένα ματς εξ αναβολής που έχει στην Ισπανία και νομίζω ότι βρίσκω αξία σε ένα κόμπο. Αναφέρομαι για τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπιλμπάο όπου η γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την νίκη ώστε να κρατήσουν μια απόσταση από τη 2η Μπαρτσελόνα ενώ η Μπιλμπάο τα πάει εξαιρετικά και θα παίξει χωρίς άγχος έχοντας 8 ματς χωρίς ήττα.

Ξεκινώντας από τα γκολ , η Ατλέτικο στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί γκολ ενώ από την άλλη η Μπιλμπάο έχει σκοράρει στα τελευταία 7 από τα 8 εκτός έδρας παιχνίδια.Η γηπεδούχοι έχουν 8 στα 11 τελευταία g/g και οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 στα 8 τελευταία γκολ με το g/g στο 2,20 που βλέπω να έχει αξία. Προχωράμε και πάμε λίγο στα στατιστικά των καρτών.

Στο 2,4 ο μέσος όρος σε κάρτες στα εντός έδρας παιχνίδια της Ατλέτικο ενώ στο 2,9 ο εκτός έδρας μέσο όρος της Μπιλμπάο. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι Jesus Manzano που φέτος έχει δείξει 47 κίτρινες κάρτες σε 10 αγώνες ενώ δεν μασάει να δείξει κάρτες και στο 1ο ημίχρονο έχοντας τις 20 σε αυτό.Η Ατλέτικο φέτος στην αρχή παρουσιάστηκε χαλαρή από θέμα καρτών αλλά τελευταία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της σε φάουλ και κάρτες (λογικά από τη πίεση της πρωτιάς) βλέποντας κάρτες στα παιχνίδια της ενώ η Μπιλμπάο είναι σταθερά από τις ομάδες που κάνουν αρκετά φάουλ.

Το συνδυαστικό g/g + οβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα που βρίσκω στο 4,50 με καλύπτει και θα παιχτεί σε μια χαλαρή εβδομάδα για εμένα. Οπότε πάμε να δούμε ένα ωραίο ματσάκι από νωρίς με γκολ και κάρτες ώστε να μας ζεστάνει για το σεντόνι. Κοίταξα λίγο και την κόκκινη κάρτα (κυρίως αυτό το 15αρι στην απευθείας)στο εξ αναβολής της Γαλλίας όπου παίζει η αγαπητή Μαρσέιγ ενώ και ο ρέφερι είναι σούπερ αλλά θεωρώ ότι κάπου θα σταματήσει όλο αυτό με τις κόκκινες στα παιχνίδια της καθώς και η Ρεν φέτος είναι πολύ ήρεμη.

Υπάρχει και το live εξάλλου όπου θα καραδοκούμε.

Αύριο παίζετε αν θα ανεβάσω στήλη αφού με μια πρώτη ματιά δεν ενθουσιάστηκα τόσο από τα παιχνίδια αλλά και τις αποδόσεις.

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS