2206

Billaras

Τρίτη του Πάσχα στο Νησί!

Πέρασε το Πάσχα, ήρθε και η σειρά μου να μοιραστώ τις στοιχηματικές μου επιλογές μαζί σας από τη φιλόξενη γωνιά που μας παρέχουν ο Βασίλης και ο Μάκης. Πάμε να δούμε λοιπόν το αυριανό πρόγραμμα. Έχω ξεχωρίσει δέκα παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι υπάρχουν μικρά ή μεγάλα λάθη στο σετ των αποδόσεων. Φυσικά δεν θα τα παίξω όλα αλλά πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Επαναληπτικός Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ. Προφανώς η Σίτι θέλει να αντιδράσει, θα μπει δυνατά μπας και πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα την βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Αλλά ο Κλοπ έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα ότι μπορεί να κοντρολάρει τον ρυθμό και πιστεύω ότι αν η Λίβερπουλ αντέξει το πρώτο ημίχρονο, τότε στην επανάληψη όλα μπορούν να συμβούν.

Στο 6,75 το διπλό, στο 4,50 το DNB και στο 2,75 η διπλή ευκαιρία ενώ το ξερό Χ στο 5,25. Το ζουμί του προγράμματος βέβαια βρίσκεται στην Τσάμπιονσιπ όπου έχω ξεχωρίσει τα διπλά των Λιντς (5,50), Νόριτς (2,62), Κάρντιφ (3,50) και Μίλγουολ (2,00). Όλα τους έχουν αξία αλλά οι αποδόσεις των Νόριτς και Μίλγουολ παραείναι μικρές για τα γούστα μου και κόβονται από την πρώτη διαλογή.

Από Αγγλία μου αρέσουν επίσης οι Φλίτγουντ (2,90), Μόρκαμ (2,60) και Στίβενατζ (3,00). Ενώ για να κλείνουμε από το νησί γενικότερα, θα αναφέρω και το διπλό της Σεντ Μίρεν (2,70). Από αυτές τις τέσσερις κόβω λόγω απόδοσης Φλίτγουντ και Μόρκαμ ενώ κρατώ τη Σεντ Μίρεν γιατί θεωρώ ότι κρύβει μεγαλύτερη αξία καθώς δεν θα την έδινα πάνω από 2,00. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και το μόνο που με φοβίζει είναι τυχόν αδιαφορία της λόγω της διαφοράς που έχει εξασφαλίσει αλλά έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα το τελευταίο διάστημα και πιστεύω ότι δεν θα χαλαρώσει ακόμα.

Τέλος, έχουμε και το Βίκινγκ – Μιοντάλεν από τη δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας, όπου ναι μεν είμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική αλλά από την εικόνα των φιλικών προετοιμασίας το σετ ξεκάθαρα αδικεί τη φιλοξενούμενη (3,90). Πάμε στη δεύτερη διαλογή λοιπόν με επτά παιχνίδια. Αφήνω τη Λίβερπουλ γιατί μπορεί να πιστεύω ότι αν αντέξει ένα ημίχρονο θα κερδίσει αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να αντέξει αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Έξω και η Λιντς και ας είναι υπερβολικά μεγάλο αυτό το 5,50. Η Πρέστον μπορεί να έρχεται από τρεις σερί ήττες αλλά ειδικά οι δύο τελευταίες ήταν πέρα για πέρα άδικες και το τελικό αποτέλεσμα μαγική εικόνα. Και μπορεί να συνεχιστεί η γκίνια της αλλά και η εικόνα της Λιντς δεν είναι τέτοια που θα με σπρώξει να την ποντάρω αβίαστα. Φυσικά έξω και η Μιοντάλεν λόγω των όσων είπαμε ήδη: καλή εικόνα στα φιλικά αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά.

Οπότε μας μένουν τρία σημεία: Κάρντιφ στο 3,50, Στίβενατζ στο 3,00 και Σεντ Μίρεν στο 2,70. Οι αποδόσεις δεν μου επιτρέπουν να πάω σε μονά οπότε παίζω σύστημα με 12,5 μονάδες στις δυάδες και 7,5 μονάδες στην τριάδα.   Αρχική κάβα: 300 μονάδες Ποντάρισμα 10/04: 45 μονάδες Υπόλοιπο 10/04: 255 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras