1141

Billaras

Παιχνίδι μόνο με την Αγγλία!

Πήραμε τη δυαδούλα την Πέμπτη, όλα καλά, αν και θα την…αντάλλασσα με το διπλό της Στιβενέιτζ την Τρίτη, γιατί εκεί με αδίκησε. Πάμε παρακάτω, πάνε αυτά, φρέσκα κουλούρια πλέον.

Οποιος διάβασε εφημερίδα ή ήταν στο chat προχθές, θα είδε να γράφω ότι έχει καλό μενού η Αγγλία, ότι έχει μιά οκτάδα σημείων που λένε από λίγα ως πολλά, ότι ίσως κάνω πρώιμη στήλη.

Τελικά, έδωσα από χθες μιά καλά πονταρισμένη δυάδα (μονά/δυάδα). Τώρα που το σκέφτομαι, άξιζε ένα μπετ και η Αουγκσμπουργκ (και το ανέφερα στο update), αλλά δεν πειράζει.

Μένω στο Νησί λοιπόν. Και πουθενά αλλού σήμερα. Τα κοίταξα όλα. Ιταλία λίγο το g/g της Σασουόλο, λίγο Τζένοα, τα άφησα σβέλτα. Γερμανια το…καλό ήταν χθες, Ισπανία είναι γιά ειδικά (διαβαστε Thassio) και δεν έχω καμια όρεξη να παίξω το σημείο που θα ορμήσουν όλοι δηλαδή την Ατλέτικο, Ολλανδία τίποτα, Βέλγιο δεν έχει, Γαλλία τίποτα, ούτε Τουρκία ή Πορτογαλία.

Οπότε σήμερα μόνο Αγγλία έχει το μενού…

Αν στα οκτώ δικά μου, προσθέσω και δύο που μας “φανέρωσε” (και έπαιξε φυσικά) ο Μάκης, μας κάνουν μιά δεκάδα. Γουέστ Μπρομ-Λούτον-Κάρντιφ-Μπρίστολ Σίτι-Μπάρνσλεϊ-Πλίμουθ-Μπέρτον-Μπράντφορντ-Σκάνθορπ και αύριο η Γούεστ Χαμ. Αυτά είναι.

Τα τρία παίχθηκαν ηδη (Λούτον, Γουέστ Μπρομ και Μπράντφορντ που παίξαμε και οι δυο).

Ας αφήσω και τη Γουέστ Χαμ γιά αύριο. Μένουν ακόμα έξι…

Εδώ ξεκινάει η κουβέντα. Ποιά αξίζουν; Εχοντας παίξει ήδη δύο και αφαιρώντας και το αυριανό, ποιά από τα άλλα επτά μπορώ να παίξω σήμερα; Α, μιά σφήνα εδώ: Δεν παίζω, αλλά είναι καλό under το Λίντς-Τσέλσι. Κλείνω τη σφήνα και επιστρέφω στα ασόδια.

Ο καθένας από εσάς μπορεί να κάνει χημεία δική του, ανακάτεμα δικό του.

Εχει ένα κορμό 9+1 αυριανό μεγάλα εγγλέζικα. Βάση εμπειρίας θα πω ότι περιμένω να περάσουν από 3 ως 6. Οχι λίγότερα, πάρα πολύ δύσκολο περισσότερα, θα είναι τρομερό. Αν βγουν πέντε, το 50% δηλαδή, πάλι θα είναι εξαιρετικά. Αρα είναι θέμα τελικής διαλογής και χημείας.

Στα μάτια μου-και με δεδομένο ότι έχω χτυπήσει ήδη τα δύο- ένα κλικ από τα υπόλοιπα μου το κάνουν Κάρντιφ-Μπριστολ Σίτι-Μπάρνσλεϊ.

Τα τρία της Championship. Εχω τις “ενστασούλες μου” με τα δύο του Μάκη (στη Σουόνσι παίζει πολύ….κωλοφαρδία τελευταία και φοβάμαι να την κοντράρω την ρέντα), στη Γουέστ Μπρομ δεν έχω ψηθεί ότι μπορεί (περιμένω ένα κακό, οριακό ματς σαν το πρόσφατο Πάλας-Φούλαμ 0-0 που οι μπουκ μας έδιναν φαβορί την Φούλαμ και που τώρα μακάρι να πάει δεξιά), στην Πλίμουθ είναι περισσότερο ένστικτο αλλά βλέπω τις ήττες της και κάνω πίσω (πάντως η Ιπσουιτς μπάλα με Κουκ ακόμα δεν έχει παίξει και το είδα ξεκάθαρα την Τρίτη), ενώ η Μπέρτον ναι πετάει, ναι η απόδοση προκαλεί, αλλά η άλλη είναι η…γνωστή Κρου! Και δεν μπορώ και να προσπεράσω ότι έχει αήττητο βαρβάτο εντός (11 ματς σερί, απο Νοέμβρη).

Φυσικά, το ξαναγράφω, ο καθένας αποφασίζει ποιά θα κρατήσει. Εγώ “απλώνω” απλώς τη σκέψη μου, με λεπτομέρειες παίζω. Γιατί είπαμε, όλα έχουν “κάτι καλό” γιά να φτάσουν ως εδώ.

Τα τρία της Championship λοιπόν. Κατ’αρχάς, οι δύο εκ των τριών έχουν άριστη φόρμα. Οκτώ αήττητη η Μπάρνσλεϊ, έντεκα αήττητη η Κάρντιφ. Στο άλλο, ναι μεν η Μπρίστολ έκανε δύο σερί ήττες εντός (και παραμένει με απόντες), αλλά έχω δύο δεδομένα: Πρώτον, εκτός τα πάει καλύτερα, θυμίζω δύο μαζεμένες ρουκέτες που έριξε με την έλευση Πίρσον.

Δευτερον η Μπέρμιγγχαμ παίζει…αποκρουστικα, δικαιότατα είναι εκεί που είναι και απαξιώ αν καίγεται. Αν της κάτσει ένα γκολ μετά βάζει…πούλμαν, όχι αστεία. Γιά καλή μπάλα ούτε λόγος. Και επίσης -όπως μέτρησα την σούπερ έδρα της Κρου, εδώ πάω ανάποδα- μιλάμε γιά τη χειρότερη έδρα όλων! Με 3-3-11 είναι φέτος! Χειρότερα δεν γίνεται!

Δηλαδή: Εχω δυο φορμαρισμένες (κόντρα σε καλές όμως) και μιά μέτρια μεν αλλά κοντρα σε άθλια δε!

Εχοντας δύο ήδη πονταρισμένα, μένει να αποφασίσω.

Εχω παίξει 10 μονάδες ήδη. Και αποφασίζω. Αφήνω και Μπάρνσλεϊ (γιατί είδα ένα “κόμπιασμα” προχθες, πόσο θα πάει το σερί της;) και παίζω Κάρντιφ και Μπρίστολ Σίτι. Στο 3,20 η μιά, στο τεράστιο 3,90 η άλλη. Και παίζω σαν χθες, ακόμα δύο μονά και δυάδα. Δεν ειναι πολύ επιθετικό ποντάρισμα (θα μπορούσε να γίνει και yankee με τα δύο που πόνταρα από χθες ας πούμε), αλλά μου παρέχει ασφάλεια.

Γιατί όλα είναι και σε μονά. Το ιδανικό είναι να…πέρασουν και τα τέσσερα μου (παρα πάρα πολύ δύσκολο, μην γελιέστε). Με τα τρία θα είμαι σούπερ, κάπου θα “σταυρώσει” δυάδα. Με δύο θέλω…καλή χημεία. Να είναι τα δύο που πήγαν μαζί. Με ένα απλώς θα πάρω πίσω κατά 60% το συνολικό μπετ. Γιά να το κάνω πιό ανάλαφρο, δέχομαι από τα συνολικά δέκα να περάσουν τα τρία του Μάκη και δύο ακόμα δικά μου (Μπράντφορντ έχουμε κοινό).

Ιδού το 50% που λέγαμε (γέλια).

Αυτά ήταν, προφανώς χτυπάμε ψηλά σήμερα, ας έχουμε και λίγη ρέντα (ειδικά ο Μάκης που την…ψάχνει φέτος με το ντουφέκι) και θα δουμε τι θα γίνει. Νέα στήλη αύριο, τα λέμε και στο chat! Θυμίζω όλα έχουν και πρώιμη πληρωμή!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras