2131

Billaras

Που θα κάτσει η μπίλια;

Τελευταία μέρα της πρώτης φάσης του μουντιάλ σήμερα, με αγώνες για τον 7ο και τον 8ο όμιλο. Κι αν στον 7ο Βέλγιο και Αγγλία να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, στον 8ο είναι όλα ανοικτά με μόνο την Πολωνία να έχει ήδη τεθεί εκτός συνέχειας. Ας δούμε όμως τα παιχνίδια ένα-ένα. Ιαπωνία-Πολωνία: Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, κάτι απολύτως λογικό γιατί η μεν Ιαπωνία βολεύεται και με την ισοπαλία και η δε Πολωνία σίγουρα θα παλέψει για να μη φύγει από τη Ρωσία με 0/3.

Αφήστε που κατά τη γνώμη μου την αδικεί η έως τώρα συγκομιδή της και τη θεωρώ και καλύτερη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Ξεχνάμε τον άσο λοιπόν και κοιτάμε δεξιά. Πού θα κάτσει η μπίλια; Διπλό ή ισοπαλία; Εγώ θα πάω για το διπλό και νομίζω ότι η Πολωνία θα μπει δυνατά από την αρχή για να αποδείξει πράγματα οπότε προσανατολίζομαι σε πονταρίσματα όπως διπλό από ημίχρονο (4,50) και διπλό και over (5,00).

Θεωρώ ότι παίζεται και το σκέτο διπλό (2,80) αλλά σε αδιάφορη ομάδα θέλω να ποντάρω το κάτι παραπάνω. Σενεγάλη-Κολομβία: Περίεργο παιχνίδι για μένα. Θέλω να κερδίσει η Σενεγαλάρα αλλά δεν το βλέπω με τίποτα. Βέβαια η Κολομβία θέλει μόνο νίκη και αν ανοιχτεί από νωρίς και είναι απρόσεκτη ίσως κινδυνέψει από την ταχύτητα των Σενεγαλέζων.

Λογικά λοιπόν θα κερδίσει η Κολομβία και ίσως και εύκολα αλλά το 1,85 στο διπλό και το 2,87 στο διπλό με over δεν μου λένε κάτι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα παίξω τίποτα. Κι ελπίζω μόνο να περάσει η Σενεγάλη για να πληρωθώ από τη σχετική πρόταση που είχε κάνει ο Μάκης. Αγγλία-Βέλγιο: Απόλυτη ισοβαθμία για τις δυο ομάδες, σε βαθμούς και γκολ.

Αναμένω ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πράγματα και καμιά δεν θα βολευτεί με την ισοπαλία. Συμφωνώ με το over που προτείνει ο Βασίλης αλλά δεν θέλω να το παίξω δυάδα με κάτι άλλο. Σκέφτομαι το over 3,5 (4,00) καθώς και τις νίκες συνδυαστικά με γκολ. Αγγλία & GG στο 6,00 / Βέλγιο & GG στο 6,50 / Αγγλία & over στο 4,75 / Βέλγιο & over στο 5,50.

Πάντως θα διαφωνήσω με τους μπουκ γιατί πιστεύω ότι το σετ θα έπρεπε να είναι αντίθετο με οριακό φαβορί το Βέλγιο και όχι την Αγγλία. Παναμάς-Τυνησία: Εδώ δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δίνεται ως τόσο μεγάλο φαβορί η Τυνησία. Μήπως έχει παίξει τόσο καλύτερα από τον Παναμά; Γιατί μη μας ξεγελά το ότι έχασε στις καθυστερήσεις από την Αγγλία.

Δεν έπαιξε καλά, ήταν πολύ τυχερή σε εκείνο το παιχνίδι. Ναι, έχει πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει από τον αφελή στο παιχνίδι του Παναμά αλλά όχι και στο 1,85 το διπλό. Επίσης αυτό δεν σημαίνει ότι θα ποντάρω στον Παναμά, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εδώ σκέφτηκα λίγο την ισοπαλία (3,75) και το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο (4,33) γιατί περιμένω πολλά γκολ αλλά ακόμα και το over 3,5 δίνει μόνο 2,75.

Σούμα λοιπόν. Πολωνία & over με 10 μονάδες. GG στο πρώτο ημίχρονο του Παναμάς-Τυνησία με 12 μονάδες. Βέλγιο & GG με 8 μονάδες. Αγγλία & GG με 9 μονάδες. Και κάνω και δύο συστήματα με σταθερά τα δύο πρώτα σημεία και μπαλαντέρ το αποτέλεσμα του Αγγλία-Βέλγιο. Σε αυτά θα βάλω από 5 μονάδες στις δυάδες και 2 μονάδες στις τριάδες. Σύνολο 73 μονάδες.

Κάβα μουντιάλ: 1000 μονάδες Ποντάρισμα 28/06: 73 μονάδες Υπόλοιπο: 927 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras