1083

Billaras

Κυνηγώντας την ουρά μου-UPDATE!!

Σκεφτόμουν πολλή ώρα με τι να ξεκινήσω τη στήλη. Με τα “δικά μου” στοιχηματικά ή γενικώς με όσα γινονται σε ποδοσφαιρικό/στοιχηματικό επίπεδο ανεξάρτητα απ΄τη στήλη; Ας πάω με το δεύτερο αρχικά.

Μόνο μιά λέξη τα λέει όλα γιά χθες: Χαμος. Πραγματικός χαμός. Η Γιουνάιτεντ χάνει από τη Λέστερ εντός (κάτι που επεσήμανα στο update αλλά δεν έπαιξα γιατί δεν ηξερα 11αδες και πέταγα προς Αθήνα εκείνη την ώρα), η Μπάρτσα κάνει το απίστευτο και φέρνει 3-3 με τη Λεβάντε από 0-2 και 2-3, ενώ στην Τουρκία έπεσαν μεν/έγιναν μικτές κόσμου δε, κάτι Γκεντσλέρ και κάτι Ερζερούμ με νίκες με ανατροπές και τρίμπαλα και πεντάρες!!

Και να μην ξεχάσω, κέρδισε (και άνετα) η…Αλαβές ετσι; Πάσα-γέφυρα προς τα “δικά μου” ήταν αυτό.

Εδώ και δέκα μέρες, σαν να κυνηγάω την ουρά μου νοιώθω. Καλά βλέπω, αλλά κάκιστο timing. Και ατυχία μεγάλη. Οση δεν είχα όλη τη σαιζόν. Τι να θυμηθώ; Γιά τις τουρκάλες που επίσης κυνηγησα, τα είπαμε ήδη βρήκαν να τα κάνουν χθες! Και μετα, Αλαβές εγώ, χάνει σβηστά. Ξανά Αλαβές εγώ, ισοπαλία εντός. Την αφηνω, πάρε διπλάρα άνετη. Πάιζω Φιορεντίνα μέσα στην Μπολόνια, πάρε…3-3 με τρεις ισοφαρίσεις, την τελευταία στο 87′! Καπάκι παιζει εντός και κάνει…αμυνάρα και 2-0 τη Λάτσιο! Προχθές παίζω Τορίνο διπλό με βαριά καρδιά.

Χάλια είναι, το βάζει κουτσά στραβά στο 85′. Και…1-1 στο 89′! Μόνο η Βερόνα, back to back, με δύο ισοφαρίσεις στο τέλος (με Σπέτσια και Τορίνο), με έχει σκίσει! Να μην θυμηθώ τη Ρεάλ με τη Σεβίλλη. Καρυδάτο διπλό, πάρε 2-2 στο 94′ με μακρινό σουτ που κοντράρει κι αλλάζει πορεία η μπάλα. Α, και Λιντς είχα στο μενού. Παίζω με Μπράιτον, χάνει αβάδιστα.

Καπάκι την αφήνω, κερδίζει άερας την Τότεναμ. Οποιοδήποτε από τα παραπάνω που έπαιξα- ακόμα και με το κακό timing- ήταν κέρδη ή τουλάχιστον δεν θα έχανα! Διαλέξτε όποιο θέλετε. Τι να πω, σαν να μου τα φύλαγε 10 μήνες μαζεμένα. Εβλεπα και του Μάκη και τρελλαινόμουν! Κοντράρει Γιουνάιτεντ με Βίλα, πάρε ανατροπή. Χθες ήττα ο Σόλσκιερ…

Τέλος πάντων, πάω παρακάτω.

Περιμένω μιά Εβερτον αυριανή (που έπεσε κι άλλο η απόδοση), πιστεύω αυτό θα το φάμε το σημείο.

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Εποχιακά σημεία προφανώς. Οχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Τα τρία που δεν καταλαβαίνω είναι η Γκενκ (τρομερές νίκες και εμφανίσεις, ακατανόητο να είναι αουτσάιντερ έστω και στο 2,75), η Ατλέτικο (εδώ γκελάρουν όλες γιά πλάκα, θυμηθείτε Μπάρτσα και χθες και με Γρανάδα, θυμηθείτε Ρεάλ, θυμηθείτε Ατλέτικο με Μπιλμπάο αλλά και πως σώθηκε στο 91΄με την Ελτσε που έχασε πέναλτι), μου τη δίνουν σήμερα καραφαβόρα γιά τον τίτλο.

Λες και η Σοσιεδάδ θα χαριστεί, έχω διπλό στο 6,00) και η Σασουόλο (με αυτό το συνοθύλευμα που λέγεται Γιουβέντους και είναι πλέον εκτός 4αδας). Αυτά τα τρία δεν ξέρω γιατί πληρώνουν τόσο.

Από εκεί και πέρα, τα “κλασικά” εποχιακά. Κάλιαρι 2,35. Σπέτσια 2,55. Ουέσκα 2,62. Προβληματίζομαι γιά τη Τζένοα, εδώ “παίζει” και το Χ κάμποσο, αφήστε που η Μπολόνια μαζί με τη Βερόνα μου έχουν κάψει τη γούνα μου (η Βερόνα έκοψε βαθμους στο τέλος από όλους και απόψε είναι ικανή να πάει γιά τουρισμό με την Κροτόνε).

Αύριο είναι άλλη μέρα, θα έχω και την Εβερτον, αλλά αν απόψε κερδίσει η Ουέσκα, αύριο θέλω να δω Βαγιαδολίδ και Είμπαρ τι θα κάνουν. Ισως δείτε update.

Μένω στο σημερα.

Θα αφήσω Ουέσκα. Προχθες δεν βλεπόταν. Και στο φινάλε, η Μπιλμπάο (και με μισή ομάδα) δεν χαρίστηκε σε κανέναν απολύτως φέτος. Θα αφήσω και Τζένοα (εξήγησα γιατί).

Θα πάω σε ξερή δυάδα Κάλιαρι και Σπέτσια. Η πρώτη σε φόρμα κόντρα σε Φιόρε άνετη αρκετά στους 38 κι έχει και Κροτόνε στο φινάλε. Η δεύτερη έχει Τορίνο και Ρόμα μετά, πιό ζόρικο μενού. Και είναι γειτονικό, η “μεγάλη” Σαμπ ίσως δώσει και χέρι βοηθείας στην μικρούλα γειτόνισσα. Ουέσκα και Τζένοα θα ελέγχονται στο live.

Και μετά, θα αφήσω Σασουόλο (η Γιούβε αυτά τα ματς σπάνια τα αφήνει εντελώς στην τύχη τους) και θα πάω σε Γκενκ-Σοσιεδάδ (στο draw no bet του 4,00) μονά και δυάδα.

Υπάρχει πάντα και αύριο η Εβερτον που την πιστεύω, οπότε όποιος θέλει κάνει άλλη χημεία (πχ trixie με τις δύο ιταλίδες και Εβερτον ή yankee ιταλιδες-Εβερτον-Γκενκ). Στη δυάδα την ιταλική αλλά και αύριο στην Εβερτον, ισχύει και η πρώιμη πληρωμή.

Αυτά είναι, τα λέμε στο chat μετά τις 9. Είμαι πλέον εντός έδρας (γέλια).

UPDATE: Μελετώντας σήμερα, είδα κάτι και μου βάρεσε ένα καμπανάκι.

Μπράγκα-Μορεϊρένσε. Η μια αδιάφορη, 4η θα μείνει ότι και να κάνει, σβηστή εδώ και καιρό (μιά νίκη σε δέκα) και με το μυαλό μονάχα στον τελικό κυπέλλου σε μιά εβδομάδα. Η άλλη κυνηγαει 6η θέση και την…ασπονδη (προς τη Μπράγκα) Γκιμαράες!!! Αν κανει το μπαμ σημερα, μπαίνει σε θέση οδηγού γιά 6αδα. Και το διπλό είναι στο 7,5! Μιά στεκιά την αξίζει!!! Τα λέμε στις 5 στο Betsellers Radio!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras