1079

Thassios

Χαμηλό ποντάρισμα σε ίδια παιχνίδια! – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τι να πω για χθες; Νομίζω ότι τα είπαμε όλα στο chat! Προσωπικά δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα από την υπερένταση αφού στήσαμε καλό πάρτι. Άκου να μου δίνει τέτοιο 6αρι και να νομίζει ότι δεν θα το πάρω πρέφα. Δεύτερη φορά μέσα στον μήνα λοιπόν που κάνουμε καλή νίκη και την πιο κατάλληλη στιγμή αφού πλησιάζουμε προς το τέλος.

Είναι σαν να χτυπήσαμε άλλα δύο γκολάκια και έχουμε φτάσει στο 85 με ένα προβάδισμα 2-3 τερμάτων. Ακόμη και μερικά από αυτά που άφησα (βλέπε Καισέρισπορ ή Παρί ) επιβεβαιώθηκαν ενώ μας έκανε το χατίρι και ένα καλό live χθες. Υγεία να έχουμε όπως είπα και να έρχονται τέτοια συχνά.

Πάμε στα φρέσκα λοιπόν όπου για μια ακόμη μέρα δεν ξεχωρίζει κάποιο δυνατό σημείο.

Μάλλον ξεχώριζε κάποιο αλλά τελικά μετά από πολλά κρούσματα κορωνοϊού στην φιλοξενούμενη ομάδα το ματς εξαφανίστηκε από πολλές εταίρες. Αναφέρομαι φυσικά στο απόλυτο ντέρμπι μεταξύ Μπόκα και Ρίβερ το οποίο δεν ξέρω άμα αναβληθεί κιόλας μέχρι το βράδυ.

Από εκεί και πέρα έχω κάποια παιχνίδια που ξεχώρισα και θα κάνουμε παιχνίδι και σας τα αναφέρω πολύ γρήγορα.

Δύο ματς από Ρωσία που έχουν ενδιαφέρον και είναι τα Ούφα – Τούλα και Ρουμπίν – Ροτόρ . Το πρώτο ματς θα είναι κόλαση άμα τυχόν κερδίζει η Ροτόρ μέσα στην Ρουμπίν η οποία όμως δεν θα καταθέσει τα όπλα και δεν είναι καθόλου αδιάφορη αφού κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη αν και δυσκολεύεται γενικά εντός έδρας. Και στα δύο παιχνίδια βλέπω να έχουμε δυνατές μονομαχίες και με τους Karasev και Meshkov να είναι στην σφυρίχτρα νομίζω ότι θα δούμε κόκκινες.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα κρατάω το παιχνίδι στην Ισπανία ανάμεσα στην Μπέτις και την Ουέσκα  καθώς αμφότερες θέλουν βαθμούς αφού η πρώτη θέλει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και η δεύτερη δεν είναι τόσο άνετη με το θέμα της παραμονής αφού είναι μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Στην σφυρίχτρα θα είναι ο Fuertes που τον έχουμε ξαναβρεί αρκετές φορές και γενικά είναι τίμιος ρέφερι ενώ οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλή παράδοση στις κόκκινες κάρτες αφού στα τελευταία 3 ματς έχουμε 2.

Κάτι 9αρια που βλέπω στις ομαδικές κόκκινες  έχουν αξία να μπούνε στο παιχνίδι μου ενώ και στο 4,3, βρίσκω το ειδικό να έχουμε κάρτα και στα δύο ημίχρονα και για τις δύο ομάδες.

Τέλος ένα άλλο παιχνίδι που ξεχώρισα είναι το Μπορντό – Λανς όπου έχουμε μια από τα ίδια με το Ισπανικό. Η Μπορντό έχει αρχίσει να μπλέκει μετά την ήττα από την Ναντ και η Λανς βλέπει έξοδο στην Ευρώπη και έχει αφηνιάσει.

Στον πρώτο γύρο είχαμε 10 κίτρινες και 1 κόκκινη αλλα σήμερα πήγανε και μου βάλανε ότι χειρότερο από ρέφερι. Με τα χίλια ζόρια βγάζει κάρτες αυτός αλλά θεωρώ ότι θα παρασυρθεί από το σκληρό παιχνίδι . Στην αρχή να σας πω την αλήθεια σκέφτηκα να το αφήσω αλλά μετά είδα κάτι 7αρια στην κόκκινη (προσέξτε όχι στην ομαδικά) και ζαλίστηκα.

Ρε πάτε καλά;; Με κλειστά μάτια και ότι γίνει!

Αυτά τα λίγα ξεχώρισα για σήμερα και κατέληξα σε ποντάρισμα με τα δύο ‘’ίδια’’ παιχνίδια σε Ισπανία και Γαλλία  αφού οι κάρτες ξαφνικά εξαφανίστηκαν από τα ματς της Ρωσίας προς διάθεση πονταρίσματος. Χαλαρά οπότε και σήμερα και άμα θέλει ας γίνει το καλό πάλι .

 Προτού σας κλείσω να σας αναφέρω μερικά g/g ημιχρόνου που ξεχώρισα για σήμερα και είναι στα ματς των : Άμνεστεν – Ραπίντ Βιέννης Β , Άαρχους – Νόρτζελαντ , Νις – Στρασβούργο , Πάντερμπον – Γκρόιτερ Φιρτ , Νυρεμβέργη – Μπόχουμ.

Ελπίζω να έχετε μια όμορφη Κυριακή ενώ εμείς θα τα πούμε από το μεσημεράκι στο στέκι μας!

UPDATE!!

Καλησπέρα! Αυτό που έκανα μόλις τώρα δηλαδή να δείτε τουίτ με early bet στον πίνακα προτάσεων μπορεί να γίνει ακόμη μία ή δύο φορές. Είμαστε προς το τέλος και θέλω να παίρνουμε τα μέγιστα σε τιμές γιατί δεν θα έχουμε πλέον πολλά παιχνίδια και έτσι θα δείτε τέτοια early bet.

Από σήμερα λοιπόν παίζουμε τις ομαδικές κόκκινες κάρτες στον τελικό κυπέλλου Ιταλίας αφού μόλις βγήκαν αποδόσεις ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και ο ρέφερι της αναμέτρησης David Massa που είναι ο άνθρωπος των κυπέλλων αφού στην καριέρα του σε 7 αγώνες κυπέλλου έχει δείξει 5 κόκκινες κάρτες. Γενικά είναι ένας ρέφερι που θα δείξει κόκκινη κάρτα και οι αποδόσεις έχουν μεγάλη αξία για μένα.

Δεν θα κάνω περαιτέρω ανάλυση ενώ σας λέω ότι θα είναι πολύ πιθανόν να ξαναδείτε τουιτ που θα γράφει ” early bet στον πίνακα προτάσεων του Thassiou ” χωρίς να γράφω κάτι στην στήλη. Θα πάτε κατευθείαν στον πίνακα να βλέπετε τι πόνταρα.

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS