1080

Billaras

Trixie με combο και μιά μπόμπα!

Θα ήταν άδικο προς το ποδόσφαιρο να ξεκίναγα τη στήλη με τα “δικά μου”. Ακόμα και με τα…αίσχη του Thassiou που χθες οργίασε. Οταν έχουμε δει-βιώσει αυτό που μας λείπει όσο τίποτα, όλα πάνε περίπατο. Μετά από τόοοσο καιρό, χθες ζήσαμε πραγματικό ματς! Πόσο μου’χε λείψει! Συγκινήθηκα, χωρίς πλάκα. Ο τελικός Τσέλσι-Λέστερ 0-1 ήταν σαν βάλσαμο.

Τα είχε όλα σαν ματς, αγωνία, γκολάρα, έτρωγες νυχάκια, αλλά πάνω από όλα είχε ένα πράγμα: Κόσμο! Κόσμο, οπαδούς! Ακουγες ιαχές, έβλεπες πλάνα, ένοιωθες ατμόσφαιρα. Δυνάμωσα τον ήχο στην τηλεόραση, να το απολαύσω. Πόσο διαφορετικό είναι το άθλημα (όλα τα αθλήματα) με κόσμο. Και μη φανταστείτε, κάπου 20,000 ήταν στο Γουέμπλεϊ. Αλλά η διαφορά ήταν χαωτική.

Το πήρε και η “μικρούλα”, είχαμε συγκίνηση, όλα ήταν τέλεια. Οταν οι “μικρές” αυτου του (ποδοσφαιρικού) κόσμου κατορθώνουν κάτι, ειδικά μετά τα “ωραία” της European Super League, πάντα θα είναι ωραία. Η κάθε Λέστερ, η κάθε Λιλ, η κάθε Αταλάντα, να κερδίζουν. Δικαίωμα στη χαρά έχουν όλοι. Και ο συνδυασμός “νίκη μικρού-κόσμος” είναι η πεμπτουσία.

Aυτά ως πρόλογος. Απο εκεί και πέρα; Εμένα ξεκάθαρα μου έχει γυρίσει την πλάτη. Το…παλεύω, κάνω και ανατροπές από 2-0 σε 2-3, αλλά δεν θέλει. Η Αρμίνια άξιζε. Η Σιόν βρέθηκε πίσω με πέναλτι και αυτογκόλ. Στο Μπράιτον-Γουέστ Χαμ έχαναν τα πάντα μέχρι (αργά) να ξυπνήσουν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, έγραψα φέτος πολλές φορές ότι η σαιζόν ήταν πρίμα, χωρίς “παλαβομάρες” (ακόμα και στον κακό Γενάρη).

Ε, ο Μάης με έχει βάλει κάτω και με βαράει. Τι να πρωτοθυμηθώ; Και γιά να το πάμε ανάποδα, αν η μπάλα θέλει, στα κάνει τα κέφια. Δείτε τον Thassio. Δεν έχει να κάνει με τις επιλογές. “Ζητάει” κίτρινη από Λάτσιο, έχει παίξει και κόκκινη. Στο 87′ του δίνει το μπετ…δύο σε ένα με μιά κόκκινη. Χτυπάει live γκολ στην Β Γαλλίας. Σε…τριάδα. Και μετά το 89′ και ως το 94’μπαίνουν όχι απλά τα γκολ που θέλει αλλά και δυο…εξτρά! Σε τρία ματς, μετά το 89′, μπαίνουν πέντε γκολ!

Αυτά με το χθες, είχαμε και “ομορφιές” (Λούγκο ή Καέν), είχαμε και κουλά (μπράβο ρε Αϊντραχτ, κατάφερες να φας τέσσερα από τη Σαλκε και να χάσεις), αλλά πάνω από όλα είχαμε ξανά κόσμο σε μεγάλο ματς και αυτό μου έμεινε.

Και πάω στο σήμερα. Τα ζύγισα πολύ. Εχω το 11,00 της Θέλτα (ή 8,00 στο draw no bet) που θα παιχθεί. Μιά στεκιά. Οταν η Μπάρτσα αυτοκτονει, why not; Εχω ένα χινάρι στο Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι, βολεύει-σώζει την φιλοξενούμενη. Εσβησα Βόλφσμπουργκ μετά το χαρακίρι της Αιντραχτ. Δεν παίζω τα αστεία 2,25 και 2,30 σε Ελτσε και Ειμπαρ, μην τρελλαθούμε. Πόσο μάλλον της Χετάφε το 1,55 (πέρυσι στο φινάλε η Λεβάντε θυμίζω στέρησε ευρωπαϊκή έξοδο στην Χετάφε).

Βαγιαδολίδ δεν την πιστευω. Εμεινε η Ουέσκα. Εδώ ίσως να σηκώνει κουβέντα, είναι το μοναδικό. Καταλήγω όμως κάπου αλλού. Το χινάρι και την Ουέσκα τα ελέγχουμε στο live. Αυτό που θα παίξω σήμερα, εκτός από τη μπόμπα της Θέλτα, θα είναι κάτι άλλο!

Θεωρώ πάρα πολύ δυνατά τα σημεία των Νάπολι, Ντόρτμουντ και Λιλ. Και τα τρια στο 1,36 δεν παίζονται εκτός αν έχουμε…πακέτα.

Αφού δεν βρίσκω και κάτι άλλο, θα τα κάνω και τα τρία σε ένα trixie με combo βάζοντας και το g/g στην εξίσωση. Ας βάλουν ένα οι Φιόρε-Μαίντζ-Σεντ Ετιέν και ας χάσουν. Με τα combo πάω σε 2,60 (Νάπολι), 2,50 (Ντόρτμουντ) και 3,50 (Λιλ). Από το “φτιάξε αγορά” γιά παίρνουμε και πρώιμη αν χρειαστεί. Και τέλος. Αν τα τρία ψειράκια έρθουν, εγώ απλά θα κυνηγάω να βαλουν ένα γκολ οι αντίπαλές τους.

Αμα θέλει, μου τα κάνει τα κέφια! Νέα στήλη την Τρίτη πλέον, στο chat θα είμαι νωρίς σήμερα, αλλά όχι αργά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras