1064

Thassios

Η αυλαία κλείνει με ένα τρίξι!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Χθες απολαύσαμε τον τελικό του Champions League (εγώ τον χάρηκα και λίγο παραπάνω!) σε ένα διαφορετικό παιχνίδι από το τελικό του Europa που κόντεψε να μας πάρει ο ύπνος. Τρελός ρυθμός από τις δύο Αγγλικές ομάδες που απέδειξαν ακόμη μια φορά το  λόγο που το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο. Στα δικά μου τώρα το τελευταίο μπετ που ποντάραμε δεν είχαμε καμία ελπίδα αφού η Ουνιβερσιτάριο έμεινε με δέκα παίκτες από το 17’.

Μη περιμένετε πάντως να βρίσω παίκτη που πήρε κόκκινη σε αυτή τη στήλη. Ας χάσαμε ένα ποντάρισμα αρκεί να γεμίσει το ποδόσφαιρο τέτοια αλάνια και εμείς θα περνάμε καλά.

Σήμερα λοιπόν θα είναι η τελευταία στήλη της σεζόν με κάποια πονταρίσματα ενώ πριν το Euro θα ακολουθήσει μία ακόμη στήλη με απολογισμό της σεζόν. Δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι απόλυτο αυτό και ότι δεν θα δείτε κάποιο μπετ με update αν προκύψει κάτι από τα πρωταθλήματα που τρέχουν.

Οπότε πάμε στα φρέσκα και πως θα κινηθούμε.

Για αρχή να σας αναφέρω πως ξεχώρισα τέσσερα παιχνίδια. Πάμε να δούμε ποια είναι και τι θα κρατήσουμε.

Το απόγευμα έχουμε τον επαναληπτικό  για τα πλέι οφ της Γαλλίας ανάμεσα στην Τουλούζ και την Ναντ όπου στο πρώτο παιχνίδι η Ναντ επικράτησε με 2-1. Μιλάμε για το ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες και περιμένω να δείξουν πάθος και να πέσουν γερές κλωτσιές.

Στο πρώτο παιχνίδι ήταν λίγο επιφυλακτικές και δεν έριξαν πολύ ξύλο (κάτι που το περίμενα και γι αυτό το λόγο δεν ποντάραμε) αλλά σήμερα είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς δεν υπάρχει αύριο. Οι Δύο ομάδες γενικότερα έχουν κάρτες στα παιχνίδια τους ενώ το 2019 που ήταν και οι δύο στην Ligue 1 είχαμε κόκκινη κάρτα και στα δύο παιχνίδια.

Στην σφυρίχτρα τέλος έχω τον Benoit Bastien που δεν μπορώ να έχω παράπονο αφού μας έχει πληρώσει φέτος και θα την δείξει την κόκκινη κάρτα όταν πρέπει.

Συνεχίζουμε με Ελλάδα και ένα ματς που μοιάζει με το Γαλλικό αφού Παναιτωλικός και Ξάνθη θα αναμετρηθούν για το ποια θα παίζει από την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα είχαμε 6 κίτρινες κάρτες και περιμένω το ίδιο σκληρό και το αποψινό παιχνίδι.

Δύο κόκκινες κάρτες είχαμε στα τελευταία 3 παιχνίδια μεταξύ τους και στην σφυρίχτρα θα είναι ο Ευαγγέλου που έχει δείξει 5 κόκκινες φέτος και είναι απλά ένας τίμιος ρέφερι.

Τέλος το βράδυ έχουμε την ίδια ώρα δύο υποψήφια παιχνίδια για σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες. Ένα από τελευταία αγωνιστική και ένα από την πρώτη αγωνιστική.

Στην τελευταία αγωνιστική λοιπόν της Ισπανίας έχουμε την Βαγιεκάνο να υποδέχεται την Λούγκο. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους αφού οι γηπεδούχοι θέλουν να μπούνε στα πλέι οφ ανόδου και οι φιλοξενούμενοι να μην πέσουν κατηγορία. Περιμένω δυνατό παιχνίδι από της δύο ομάδες που θα βγάλουν πάθος αν και εδώ που τα λέμε υπάρχει ο φόβος να πάρει καλό προβάδισμα η Βαγιεκάνο αφού ξεκάθαρα είναι καλύτερη ομάδα ενώ η Λούγκο εκτός χάνεται αρκετά.

Ο Ρέφερι αρκετά τίμιος για ένα τέτοιο ματς αλλα δεν είναι από τους κλασικούς κοκκινάκηδες θα έλεγα.

Την ίδια ώρα λοιπόν έχουμε την πρώτη αγωνιστική στην Βραζιλία και το ντέρμπι ανάμεσα στην Φλαμένγκο και την Παλμέιρας. Οι Γηπεδούχοι πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα ενώ φέτος κατέκτησαν και το Σούπερ Καπ από την Παλμέιρας  η οποία ξέσπασε στην τελευταία αγωνιστική τους Λιμπερταδόρες και σήμερα θέλει να πάρει κάτι από το παιχνίδι για να καλμάρει την γκρίνια των οπαδών.

Νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσω πολλά αφού έχουμε δύο ομάδες με παίκτες που ρίχνουν ξύλο να πάσα στιγμή σε ένα ματς που η παράδοση τα τελευταία 9 χρόνια έχουμε πάνω από 11 κόκκινες σε 17 ματς. Στο 3 που βρίσκω την κόκκινη είναι οριακά αποδεκτό για ένα τέτοιο ματς.

Και πάμε τώρα στην τελική διαλογή. Στην αρχή σκέφτηκα να βάλω βάρος και να ποντάρω δυνατά το ματς στην Βραζιλία και να επιλέξω ένα από τα άλλα για να τα κάνω μονά και δυάδα.

Μετά από σκέψη όμως θα αφήσω το παιχνίδι της Βαγιεκάνο και θα πάρω τα άλλα τρία και θα κάνω το τελευταίο τρίξι της Σεζόν .Δεν είχαμε κάνει πολλά τρίξι ούτως η άλλως μέσα στην χρονιά και οι αποδόσεις σήμερα έχουν μια έκπτωση , οπότε ας κλείσουμε την αυλαία με ένα τρίξι και άμα θέλει ας μας προσφέρει κανένα κοκτέιλ παραπάνω στην διακοπές μας.

 Επόμενη στήλη λοιπόν όπως σας ανέφερα θα είναι με έναν απολογισμό της χρονιάς και ανάλυση ενώ σήμερα όπως βλέπω τον καιρό δεν θα είναι για βόλτα και θα είμαι λογικά το απόγευμα στο τσατ. Πάντως γενικά πάντα θα έχω το νου μου μήπως και προκύπτει κάτι στο live.

Πριν κλείσω πάντως σας ενημερώνω ότι τη Κυριακή 6 Ιουνίου το απόγευμα μετά τις 6-7 θα είμαι στο chat να πιούμε καφεδάκι και να ακούσω τις δικές σας προτάσεις για το Euro .

Να μιλήσουμε για τη διοργάνωση , να πούμε τι πιστεύει ο καθένας και μπορεί μέσα από αυτή τη συζήτηση να προκύψουν και κάποια ωραία μακροχρόνια μπετ αλλά και να πάρετε ιδέες για τον διαγωνισμό που θα σας ενημερώσει ο Billaras. Οπότε κάνετε τη μελέτη σας και εμείς τα λέμε σίγουρα την άλλη Κυριακή το απόγευμα περί Euro και όχι μόνο. Θα μπορείτε να ρωτήσετε ότι άλλο θέλετε (περί διαχείρισης που είχατε κάποιοι απορίες και ότι άλλο σκέφτεστε).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS