1045

Thassios

Ένας Ισπανός και το κολασμένο…

Καλησπέρα Λατίνοι μου!

Χθες δυστυχώς κάναμε και την πρώτη ήττα αφού αργά τα ξημερώματα η Κολομβία έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και ο τερματοφύλακας της Βενεζουέλας έκανε σίγουρα το παιχνίδι της ζωής του. Για όσους λίγους ήταν στο chat μαζί μου εκείνη την ώρα ρωτήστε και θα καταλάβετε πόσες φορές σηκωθήκαμε από τους καναπέδες με τις απανωτές φάσεις.

Νωρίτερα στο μπετ του EURO ομολογώ ότι ήμασταν αρκετά κοντά σε ένα ακόμη μπετ με πολύ καλή απόδοση αλλα μακριά απο μία κάρτα της Ουκρανίας ώστε να το πληρωθούμε. ο Αργεντινός ρέφερι τα πήγε καλά σχετικά σε αυτήν την Ευρωπαική διοργάνωση.

Σήμερα έχουμε κάτι το ανάποδο. Έχουμε έναν Ισπανό να μπλέκεται με τις Λατίνες. Προτού όμως αναλύσω να πω ότι δεν θα ποντάρω κάτι από το EURO.

Μην με ζητήσετε τώρα να κάνω ανάλυση για τον αγώνα ας πούμε Αγγλία – Σκωτία όταν έχετε τον Billara και τον Μάκη. Θα ήταν ντροπή. Μεγάλη κιόλας!Θα ασχοληθώ λοιπόν με τα δικά μου χωράφια..

Στον αγώνα της Χιλής με την Βολιβία θα σφυρίξει ο Ισπανός Maznano. Το ερώτημα εδώ είναι ένα. Θα τον έχουν δασκαλέψει καλά; Γιατί αν όχι και αρχίσει να βλέπει τα δολοφονικά τάκλιν και όλα τα φάουλ εκεί τότε δεν θα αφήσει την κάρτα από το χέρι του.

Θα δούμε πολλές κάρτες και μάλλον κόκκινη. Εγώ θα ρισκάρω χαλαρά σε αυτό το σενάριο και θα πάω με την ομάδα που κάνει τα πιο πολλά φάουλ και έχει ήδη πολλές κάρτες και την πρώτη κόκκινη της διοργάνωσης (κάτι που είχαμε πληρωθεί) που δεν είναι άλλη από τη Βολιβία. Το 8αρακι που βρίσκω να πάρει κόκκινη κάρτα έχει αρκετή αξία δεδομένου ότι θα πάει το ματς στη δύναμη όπως έκανε και με την Παραγουάη.

Η Χιλή είναι καλύτερη ομάδα και λογικά θα επικρατήσει ωστόσο κι αυτή έχει καλόπαιδα που προκαλούν και οδηγούν τα ματς σε δύναμη. Με 1 μονάδα λοιπόν αυτό το 8αράκι για το πρώτο ματς.

Μετά έχουμε το κολασμένο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ουρουγουάη. Εδώ θα πέσει ξύλο. Είναι δεδομένο. Δε νομίζω ότι μπορούμε να δούμε κάτι διαφορετικό.

Περιμένω πιο πολλές κάρτες από τελικές στον στόχο που λέει ο λόγος. Το ειδικό όβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα δίνει 1,83 και δεν έχει σοβαρή αξία για μένα. Από εκεί και πέρα όμως ο Βραζιλιάνος ρέφερι Sampaio είναι φορμαρισμένος και στο τελευταίο αγώνα μεταξύ του Περού και της Κολομβίας έδειξε δύο κόκκινες κάρτες. Θα προσθέσω και την κόκκινη κάρτα στο παραπάνω ειδικό και θα πάω σε μια απόδοση 5,5 που εκεί αποκτά αξία.

Περιμένω όπως είπαμε αρκετό ξύλο ανάμεσα σε δύο ομάδες που στα τελευταία δύο επίσημα ματς είχαμε 12 κίτρινες κι 1 κόκκινη. Επιπλέον να σας πάω λίγο πίσω στο χρόνο τότε που ήταν Νοέμβριος του 20′ όταν ο τίτλος της στήλης μου ήταν ”Πρώτα Βραζιλιάνος και μετά διαιτητής”. Τότε λοιπόν πονηρεμένος λίγο που ένας Βραζιλιάνος ρέφερι θα σφύριζε την Αργεντινή είχα ποντάρει το να σκοράρει πέναλτι η Παραγουάη σε απόδοση 11.

Αποτέλεσμα να πάμε ένα καλό ταμείο. Απόψε θα κάνω το ίδιο. Στο 9 να σκοράρει πέναλτι η Ουρουγούαη με τον Σουάρες να πέφτει αρκετά συχνά και να ζητά πέναλτι και την Αργεντινή να μην βγάζει μεγάλη εμπιστοσύνη στην άμυνα κάνοντας λάθη. Αν θέλει και λίγο και η καρδιά του Βραζιλιάνου ρέφερι νομίζω ότι μπορεί να το πληρωθούμε πιο εύκολα από αυτό που λέει η απόδοση.

Με αυτά θα κινηθούμε σήμερα ενώ νέα στήλη λογικά την Κυριακή το πρωί.

Καλή συνέχεια και ας ελπίσουμε να απολαύσουμε σήμερα μπαλίτσα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS