1043

Billaras

Παιχνίδι σε δύο από έξι!

Χθες δεν άξιζε. Ως τώρα, χρησιμοποίησα τη φράση “δεν ήθελε” στο Αγγλία-Κροατία (που θέλαμε ένα γκολ γιά βαρβάτο ταμείο) και στο σκοράκι 2-0 της Πορτογαλίας που έγινε 3-0 στο 93′. Εκεί δεν ήθελε. Χθες ομως, δεν άξιζε. Η Αυστρία δεν δικαιούται γκολ βάση της άνοστης εμφάνισης, όσο κι αν προσπαθούσε, φάση σοβαρή δεν έκανε. Περισσότερο μας “αδίκησε” στο άχαστο που έχασε ο Ντεπάι, παρά στο g/g που θέλαμε.

Οπότε, προχωράμε. Κέρδη έχουμε, καλά πάει, κανένα παράπονο.

Πριν πάμε στα φρέσκα, μιά συνολική εικόνα:

Δεκαοκτώ ματς ως τώρα. Απόλυτη ισοπαλία στο over/under στο 9-9. Στο τέλος θα επικρατήσουν τα under, αλλά ως τώρα τα over “παλεύουν” καλά (γέλια). Ελάχιστες κάρτες. Το σημειώνουμε αυτό. Πολύ λίγες, μάλλον είναι οδηγία. Σε 18 ματς έχουμε 38 κίτρινες και μιά κόκκινη (που ήταν 2η κίτρινη, καμιά απ’ευθείας δηλαδή).

Οι 38 κίτρινες μας κάνουν μέσο όρο 2,1 ανά ματς! Πολύ μικρό νούμερο. Πιστεύω κι αυτό θα αυξηθεί, στα νοκ άουτ που η κρισιμότητα ανεβαίνει.

Μετά, έχουμε ελάχιστες ισοπαλίες. Μόλις δύο (Ελβετία-Ουαλία και Ισπανία-Σουηδία). Κι αυτές θα αυξηθούν νομοτελειακά. Τέλος, έχουμε και λίγα πέναλτι και κυρίως πολλά..χαμένα! Εξι πέναλτι, μόλις δύο (!) εύστοχα.

Από πλευράς εμφάνισης σκορ, έγινε και η πρώτη ανατροπή χθες, άρα το μόνο που απουσιάζει είναι το 2-2 σκορ. Τώρα (και πέρα από την εικόνα του ματς) βλέπετε γιατί χθες πόνταρα το πρώτο μου live στο EURO σε Χ και 2-2 σκορ στο ματς της Δανίας. Δεν ήρθε, αλλά γνωρίζοντας ότι απουσιάζει το 2-2 και οι ισοπαλίες είναι ελάχιστες, πήγα εκεί. Και λίγο ήθελε, στο τσακ ήταν.

Και κάτι τελευταίο: Δεν σκάνε εκπλήξεις. Οχι τυχαία, δεν με έχετε δει να κυνηγάω καμία! Σε 18 ματς, βάση των μπουκ, έχουν σκάσει δύο. Δανία-Φινλανδία και Πολωνία-Σλοβακία. Αντε και το Χ της Ισπανίας. Ξερές μπόμπες, μόλις δύο και μάλιστα η μιά στο Δανία-Φινλανδία ολοι ξέρουμε πως και γιατί ήρθε.

Συνολικά στο παιχνίδι μου, πάω ακόμα μαζεμένα, τρία τα στοχευμένα “βαριά” μπετ, ευστόχησε το ένα, κέρδος υπάρχει.

Και μόνο ένα live μπετ ως τωρα (το χθεσινό). Δεν βιάζομαι, περιμένω να δω κάτι πραγματικά αξιόλογο , στο γρανάζι των μπουκ δεν μπαίνω και σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο. Ο Μάκης που έχει 2 στα 2 ως τώρα με ελάχιστο παιχνίδι, είναι το τρανό παράδειγμα. Οσο αυξάνουμε τα bets, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να ΧΑΣΟΥΜΕ, όχι να κερδίσουμε. Χωνέψτε το αυτό.

Μπορείς να κάνεις…ένα μπετ σε όλο το EURO με βαρβάτο ποντάρισμα και να ευστοχήσεις; Αυτό είναι το ιδανικό.

Αρα, στη σούμα, περιμένω αύξηση ισοπαλιών και αύξηση καρτών. Και θα κοιτάω γιά το 2-2 που λείπει ως σκορ. Αυτά με τη στατιστική, πάμε στα ματς.

Ξεκινάω ανάποδα: Επόμενη στήλη ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH. Οχι αύριο, όχι την Δευτέρα.

Την Κυριακή. Που ξεκινάει η 3η αγωνιστική, η καθοριστική. Δεν ξέρω τι ώρα, ίσως καταμεσήμερο, τα ματς εξάλλου ξεκινάνε στις 7. Αλλά την Κυριακή.

Πάω στα παιχνίδια: Τρία σήμερα, τρία αύριο. ΔΕΝ αγγίζω τρία από αυτά. Ισπανία, Γαλλία, Σουηδία. Τι να παίξω δηλαδή; Ισως να έπαιζα 3-0 σκορ τη Γαλλία και 1-1 σκορ (ή ξερό Χ τη Σουηδία). Αλλά δεν μου “μιλάνε” και πατάω πάνω στη λογική που ανέφερα παραπάνω.

Λιγότερα μπετ όσο γίνεται. Θα τα βλέπουμε, ίσως έχουμε live, αλλά και στα τρία μένω αμέτοχος.

Μένουν άλλα τρία. Κροατία-Τσεχία, Αγγλία-Σκωτία και Πορτογαλία-Γερμανία.

Και πάλι πάω ανάποδα, στο τελευταίο. Πορτογαλία-Γερμανία. Τα έχουμε πει και γιά τις δύο. Αυτό που θέλω αλλά και αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει, είναι ότι δεν θα χάσουν οι πορτογάλοι.

Είναι καλύτεροι των γερμανών. Το ιδανικό για μένα θα είναι να κερδίσουν. Αν κερδίσουν (και θεωρώντας ότι οι γάλλοι κερδίζουν τους ούγγρους), πληρώνομα καλό αντε ποστ από τωρα. Απο αύριο. Θυμιζω, έχω φορκάστ διπλής επιλογής Γαλλία/Πορτογαλία. Ανεξάρτητα σειράς. Καλά πονταρισμένο, περιμένω 36 μονάδες από εκεί. Και αν γίνει, αυτόματα “καθαρίζω” με τα αντε ποστ, θα μένει το κέρδος.

Επαιξα συνολικά 38, αν έρθουν οι 36 από τώρα, θα είμαι πασάς. Η ισοπαλία επίσης δεν με χαλάει αύριο, θα πάμε σε Γαλλία 6- Πορτογαλία 4- Γερμανία 1 και φινάλε Γαλλίας-Πορτογαλίας που…ότι θέλουν φέρνουν, με το Χ πάλι να έχει τον πρώτο λόγο. Γενικά λοιπόν, δεν θέλω να χάσουν οι πορτογάλοι. Μοιραία λοιπόν, μόλις σας ανέλυσα γιατί δεν μπλέκω pre game με το ματς.

Γιατί είναι ηδη σαν να…έχω μπλέξει. Οσοι δεν έχετε ακολουθήσει το άντε ποστ, παίξτε/ψαξτε αυτό που έπαιξε ο Μάκης. Ασος dnb και μιά χαρά είναι.

Οπότε…κατέβηκα στα δύο. Τα δύο αποψινά. Σαν να λέμε, αύριο τίποτα. Θα “καίγομαι” γιά να μην χάσει η Πορτογαλία μεν, δεν παίζω τίποτα όμως pre game. Aν δω κάτι που μου χτυπήσει καμπανάκι, θα κάνω update (πάντα το νου σας στο twitter παιδιά, θα το λέω συνέχεια).

Αγγλία-Σκωτία, μπορώ να παίξω…ότι θέλετε. Μεγάλο ματς, χαμούλης. Κέιν τον θέλω γιά να σκοράρει και να ανοίξει λογαριασμό, περιμένω μάχη, κοιτώντας και τα 18 ματς ως τώρα πουθενά δεν βγήκαν πάνω από 4 κίτρινες, ίσως γίνει απόψε, “βοηθάει” και ο Ματέου Λαόθ που σφυρίζει. Θα πάω σε κάτι χαλαρό. Θα παίξω στο 4,00 την κόκκινη κάρτα στο ματς.

Οι σκωτσέζοι έχουν καθε λόγο (και αγωνιστικό, καίγονται) και…εγωιστικό να τα δώσουν όλα, να γίνει “πόλεμος”, θα πέσουν κλωτσιές, θα βγουν κάρτες. Οπότε παίζω αυτό, είναι 50% λογική (και τι περιμένω) και 50% fun bet. Aν θέλετε, σας…γεμίζω σελίδες περί άγγλων-σκωτσέζων, αμα έχει κανείς …κοχόνες ας πάει στο Εδιμβούργο να πει “βρετανό” έναν σκωτσέζο (γέλια).

Αλλο σάξονες-άλλο κέλτες. Το Braveheart θα το έχετε δει…

Και μένει το Κροατία-Τσεχία… Εδώ στάση. Μου αρέσουν πολλά. Και ο άσος και το over και το g/g και όλα τα combo τους! Οι κροάτες οφείλουν να βελτιωθούν, ταλέντο άφθονο έχουν. Πίσω έχουν κενά, οι τσέχοι δεν μασάνε, δεν αποκλείω και εδώ καμιά κόκκινη, αλλά μιά κόκκινη φτάνει, δεν είναι γιά…χόρταση.

Βρε μπας και δούμε το 2-2 απόψε; Αν και γέρνω προς τον άσο. Κάτι σε 2-1, 3-2, 2-2. Εκεί μέσα θα πάει. Λοιπόν, διαλέξτε όποιο combo θέλετε. 1+over, 1+g/g, over+g/g, διαλέξτε και τον ξερό άσο αν προτιμάτε (όπως έκανε ο Μάκης). Εγώ θα πάω σε 1+g/g στο 5,00. Φυσικά στο “φτιάξε αγορα” γιά να πάρουμε πρώιμη αν γίνει αρχικά 2-0 ας πούμε. Και τίποτα άλλο. Από έξι ματς κράτησα μιά κόκκινη στο 4,00 και ένα 1+g/g.

Ξαναλέω όμως, θα καίγομαι να μην χάσει και η Πορτογαλία.

Νέα στήλη το θυμίζω, την Κυριακή όπου μπαίνουμε στα ζόρικα, την 3η και καθοριστική αγωνιστική. Τα λέμε στο chat σήμερα στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, γύρω στις 5.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras