1020

Editorials

Επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα!

Το ημερολόγιο γράφει 13 Ιουλίου. Μπαίνουμε στο κατακαλόκαιρο. Το τελευταίο Editorial γράφτηκε την 1η Ιουνίου, λίγο μετά το τέλος της σαιζόν σε ότι αφορά στα πρωταθληματα και λίγο πριν την έναρξη του EURO και του Copa America.

Tώρα, σχεδόν ενάμισι μήνα μετά, τα “ξαναλέμε” δημόσια. Με όλους, κυρίως με εσάς που είστε εκτός Betsellers και δεν ξέρετε τι συμβαίνει εντός site.

Tι συνέβη λοιπόν μέσα σε αυτόν τον έναμιση μήνα; Κάτι σαν τις…παλιές σχολικές εκδρομές, που οι πιτσιρικάδες τραγουδούσαν “επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα”. Κάτι τέτοιο συνέβη (γέλια).

Απολαύσαμε όπως όλοι, καλή μπάλα. Ανέλπιστα καλή θα έλεγα. Το EURO μας χάρισε συγκινήσεις, πολλά γκολ, πολλές εκπλήξεις και κατέληξε στην γειτονική Ιταλία.

Κάθε μέρα στο chat, τεράστια παρέα, όπως ήταν αναμενόμενο. Και όλη αυτή η τηλεοπτική απόλαυση συνδυάστηκε με -τι άλλο;- με κέρδη. Στο τελευταίο Editorial, επειδή στο Betsellers όλα είναι πάντα “crystal clear”, είναι σε απόλυτη διαφάνεια δηλαδή, είχαμε παραθέσει το…ταμπλό. Πως πήγε η δεκάμηνη σαιζόν. Και αν δεν θυμάστε, ένα scroll down στη σελίδα, κλικάρετε “παλαιότερα editorials” και το ξαναδιαβάζετε.

Την 1η Ιουνίου λοιπόν, μετά από δεκάμηνο μαραθώνιο, το Betsellers κατέγραψε 396 μονάδες καθαρού κέρδους. Με την βασική υπενθύμιση ότι εδώ παίζουμε με μονάδες 1 ως 10, ο μέσος όρος των πονταρισμάτων είναι κάπου 3-4 μονάδες. Με αυτό το ποντάρισμα λοιπόν, είχαμε καθαρά κέρδη 396 μονάδες συνολικά. Ολα καλά και πλατιά χαμόγελα.

Πέρασαν 43 μέρες.

Με EURO (ανόιξαμε τη διοργάνωση με πρόταση την Ιταλία ως τροπαιούχο και την κλείσαμε με 1-1 σκορ στον τελικό και να κριθούν όλα τα πέναλτι), με COPA AMERICA, με NBA και Ευρωλίγκα, με πολλά τουρνουά ιπποδρομιών, με CAF και Μαρόκο . Με ότι έπαιζε τέλος πάντων. Και πλέον, το ταμπλό το καινούργιο, μιλάει μόνο του.

Η φωτό τα λέει όλα.

Οτι βλέπουνε (και βιώνουν) εντός site οι συνδρομητές μας, είναι ότι βλέπετε στην φωτό. Οι 396 μονάδες εκτοξέυτηκαν στις 545! Καθαρό κέρδος. Το yield εντυπωσιακό, οι νίκες καλές, όποιος θέλει μπορεί να κάνει τη σύγκριση με τον Ιούνιο γιά να δει και ανά tipster τι έγινε ακριβώς. Ακόμα και το ταμπλό του live πράσινο θα ήταν, αλλά μιά αβλεψία της στιγμής δεν…του άλλαξε χρώμα.

Την βραδιά που πονταρίστηκαν live (στο ημίχρονο) τα δύο μαζεμένα 2-2 του EURO (Γαλλία-Πορτογαλία και Γερμανία-Ουγγαρία), μιά τρομερή βραδιά που δεν ξεχνιέται, πάνω στην αδρεναλίνη, δεν έγινε ποντάρισμα έστω μισής μονάδας και στην δυάδα. Η δυάδα έδινε 130 φορές τα λεφτά μας, πάει να πει πως με μισή μονάδα στη δυάδα θα είχαμε ακόμα 65 μονάδες κέρδους στο ταμπλό του live.

Μικρή σημασία έχει γιά τους συνδρομητές μας βέβαια. Γιατί στο chat είμαστε όλοι, η συντριπτική πλειοψηφία έπαιξε και την δυάδα. Και το γλέντι ήταν τεράστιο. Οπότε, στην προκειμένη περίπτωση είναι δευτερεύον τι λέει το ταμπλό. Σημασία έχει η τσέπη.

Αnyway, στο ζουμί: Οι 396 έγιναν 545. Τελεία. Κλείσαμε τη σαιζόν 2020-2021 με αυτό το κέρδος (και θα το ξαναγράψω, με πονταρίσματα μικρά, 2 ή 4 ή 6 μονάδων).

Φυσικά και δεν σταματάει τίποτα, παραμένουμε στις επάλξεις αν τυχόν προκύψει κάτι καλό, αλλά οι κάβες θα μηδενίσουν σε 19 μέρες, την 31η του μήνα. Και από 1η Αυγούστου ότι παίζεται και γράφει στο ταμπλό, θα μπαίνει στην επόμενη σαιζόν, 2021-2022.

Προφανώς και θα κατεβάσουμε ρυθμούς, θα πάρουμε ανάσες, τα μεγάλα πρωταθλήματα ξεκινάνε είτε στις 7 είτε στις 13 Αυγούστου (στις 7 ξεκινάνε και οι “μικρές” Αγγλίας), επιβάλλεται.

Αλλά -το ξαναγράφω- τα ραντάρ δουλεύουν ασταμάτητα, σήμερα ας πούμε υπάρχει ποντάρισμα γιά παιχνίδι στο Μαρόκο!

Τι υποσχόμαστε γιά τη νέα σαιζόν; Οτι υπόσχεται πάντα το Betsellers. Και…δεν ειναι κέρδη. Οσοι υπόσχονται κέρδη είναι απλά παπατζήδες. Γιατί Πυθίες δεν είμαστε. Ούτε κλωτσάμε εμείς, ούτε τρέχουμε εμείς, ούτε βάζουμε τη μπάλα στο καλάθι εμείς.

Υποσχόμαστε σοβαρή δουλειά, γνώση, μάθηση σωστού στοιχηματισμού και τρομερή παρέα, παρέα που όμοιά της δεν θα βρείτε πουθενά. Από μέσα Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει πάλι και το Betsellers Radio, όλο το πακέτο λοιπόν. Επίσης υποσχόμαστε (αυτό είναι παρακλάδι της μάθησης σωστού στοιχηματισμού) ότι ποτέ δεν θα σας βάλουμε στον μύλο του κάθε μπουκμέικερ.

Και τώρα, στο EURO, παιζόντουσαν χιλιάδες στοιχήματα. Το άσχημο; Οτι…προτεινόντουσαν κιόλας, αριστερά και δεξιά. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Πολλοί μπορεί τώρα να ξυνίζουν, αλλά…αυτή είναι η αλήθεια. Αντίθετα, στο Betsellers με σύνεση, με φειδώ, με “καμπανάκια” όποτε χρειάστηκε, παίξαμε σοβαρά, παίξαμε λίγα και καλά και το αποτέλεσμα φάνηκε.

Τώρα αν έρθουν και κέρδη, καλώς να ορίσουν. Σε εμάς πρώτα “μιλάει” η δουλειά μας και στο τέλος, αν η μπάλα ή το άλογο ή οι διαιτητές θέλουν, “μιλάει” και το ταμπλό.

Τίποτα άλλο, σήμερα εντός site θα ανακοινωθεί και ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού που κάναμε στο EURO και κέρδισε μιά εξάμηνη συνδρομή (γιατί πέρα από όλα τα άλλα, κάνουμε συνέχεια και τα…δωράκια μας), ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι, με υγεία πάνω από όλα και σας περιμένουμε στην παρέα μας.

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials