985

Skotostrious

Η ημέρα του ρίσκου…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Πολύ ωραίο θέαμα, εκπλήξεις άλλα και τη λάμψη ενός υπερπρωταθλητή στο πρόσωπο του Mishriff επιφύλασσε η πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο York κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα, οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Ξεκινάμε με την πρώτη κούρσα του προγράμματος, μια Group 2 ιπποδρομία αυστηρά για διετείς φοραδίτσες και ανάμεσα στις πολύ δυνατές συμμετοχές η ZAIN CLAUDETTE δείχνει να αδικείται λίγο από τις αποδόσεις.

Εχει πολύ καλή φόρμα στο ξεκίνημα της καριέρας της , καθώς μετά την δεύτερη θέση στην πρεμιέρα της στις κούρσες ακολούθησαν δύο νίκες, με την τελευταία της έξοδο να εντυπωσιάζει κερδίζοντας σε Group 3 κούρσα με πολύ καλούς χρόνους ειδικά στο τελευταίο furlong. Σίγουρα η σημερινή κούρσα είναι το υψηλότερο εμπόδιο που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα άλλα η απόδοση της και το προοδευτικό προφίλ που έχει δείξει μέχρι τώρα μας δίνουν πάτημα να τη στηρίξουμε.

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας και θα κάνουμε μια στάση στην επόμενη κούρσα, επίσης ιπποδρομία μόνο για διετή άλογα και θα στηρίξουμε τη φοράδα SYSTEM στην προσπάθεια της να δώσει στον εκπαιδευτή της Richard Hannon την πέμπτη νίκη του στις τελευταίες 6 διοργανώσεις της συγκεκριμένης κούρσας. Προέρχεται από σπουδαίο γενεαλογικό δέντρο (Galileo Gold) και έρχεται σήμερα να αγωνιστεί έχοντας στα πόδια της μία νίκη σε Listed κούρσα απέναντι σε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό και μια πολύ καλή πέμπτη θέση σε Group 3 ιπποδρομία.

Αν έχει σήμερα απόδοση αντίστοιχη των δύο τελευταίων εξόδων της αναμένεται να είναι στις πρώτες θέσεις.

Kλείνουμε τις σημερινές επιλογές στην επόμενη ιπποδρομία της ημερίδας, ένα από τα μεγάλα ιστορικά χάντικαπ της σεζόν και θα στηρίξουμε με ψυχή τον TAMMANI (each-way) σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ. Είχε δείξει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το 2019 κερδίζοντας σε Listed κούρσα άλλα έχει αγωνιστεί ελάχιστα από τότε.

Η τελευταία του έξοδος στην Γαλλία σε ανταγωνιστικό χάντικαπ έδειξε ότι δεν έχει χάσει τις ικανότητες του και έρχεται σήμερα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νέο του στάβλο, στον ικανότατο εκπαιδευτή Ο’Μeara με πολύ καλές επιδόσεις στη συγκεκριμένη κούρσα, σε πολύ καλό επίπεδο στα χάντικαπ (αγωνιζόταν με rating 107 στη Γαλλία άλλα θα τρέξει με rating 97 στην Αγγλία) καθιστώντας τον ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον ανταγωνισμό.

Συνοπτικά :

Πέμπτη 19/08 15:50 Sky Bet Lowther Stakes : ZAIN CLAUDETTE (6,50)

Πέμπτη 19/08 16:25 Goffs UK Premier Yearling Stakes : SYSTEM (7,50)

Πέμπτη 19/08 17:00 Clipper Logistics Handicap : TAMMANI (26,00 6 θέσεις each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 014 , αρ : 11 // κωδ : 016 , αρ : 17 // κωδ : 018 , αρ : 10).

Το αμοιβαίο στοίχημα του ΟΠΑΠ πληρώνει μόνο 3 θέσεις πλασέ.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious