973

Billaras

Λίγα σημεία, παιχνίδι με τα λάθη-UPDATE!

Θα μπορούσα να γράψω ίσαμε 3,000 λέξεις σήμερα. Αλλά ας φυλάξω τα “σεντόνια” γιά την άλλη εβδομάδα. Που θα είναι (στοιχηματικά) χαλαρή, ενώ θα τελειώσουν και οι μεταγραφές. Οπως και να’χει, πέρασε μιά εβδομάδα όπου στο στοίχημα έγινε το απίθανο (απίθανο είναι) να μην σκάσει…καμιά εκπληξη στο Λιγκ Καπ (όπως σωστά έγραψε ο Μάκης, είτε τρως ένα, είτε οκτώ, δεν αλλάζει κάτι στην τσέπη, πιό πολύ πονάει πάντα το ένα, άν είναι στο 94′), τα μεταγραφικά μπαμ είτε ακυρώνονται (Κέιν), είτε ψήνονται (Εμπαπέ) είτε σκάνε (Ρονάλντο), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πέρασαν και νομίζουν ότι…ψήλωσαν άξαφνα (χαλαρώστε παιδιά, τα αυτονόητα κάνατε, τα χάλια όλων παραμένουν χάλια, μην τα βάζετε κάτω απ το χαλάκι), είχαμε κληρώσεις σε σεντονι αλλά και στις άλλες διοργανώσεις, είχαμε 2 γκολ από Τζόλη, γενικώς…είχαμε πραγματάκια.

Αλλά σε 120 λεξεις τα κάλυψα, θα τα αναλύσουμε με την ησυχία μας τα επόμενα 24ωρα που θα πέσουν οι ρυθμοί.

Ενας άλλος λόγος που δεν το κάνω τώρα, είναι γιατί…είμαι κομμάτια. Ψεματα δεν λέω ποτέ. Εχω έρθει στη Μυτιλήνη, στο 2ο σπίτι μου, και περνάω λίγες ακόμα μέρες με τα εγγόνια, λίγη θάλασσα, λίγο ψάρεμα, λίγο οξυγόνο και ιώδιο ακόμα (πριν τον δύσκολο χειμώνα που μας έρχεται).

Χθες ήμουν σε μιά βάρκα από τις 6 το απόγευμα ως τις 4 το χάραμα σήμερα. Και 25αρης να ήμουν, πάλι κομμάτια θα ήμουν τώρα (γέλια). Ορίστε και τα πειστήρια, η φωτό είναι το χάραμα αφού βγήκαμε (μην με ματιάσετε ρε, κανονιστε, φέρνει γούρι η φανέλα της Μπόκα!).

Και σήμερα δεν θα τα πούμε και στο chat, μόλις κλείσω το κείμενο θα πάω στη θάλασσα. Προτιμώ να σας λέω ανθρώπινα και ωραία την αλήθεια, παρά να πουλάω εντυπώσεις.

Αυτά όχι στο Betsellers. Εξάλλου, όπως λέω από τις 6 Αυγούστου, τα…γούστα θα ξεκινήσουν σε ακριβώς 15 μέρες από τώρα. Στις 11/9 (αμάν, ωραία ημερομηνία). Τότε που ξαναρχίζουν μετά τη διακοπή όλα τα πρωταθλήματα και θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Τώρα ακόμα πάμε “σβηστοί”. Ο Μάκης επέστρεψε, τα διαβάζετε. Ο Ζαφείρης ομοίως, με μακροχρόνια. Ο Skotostrious και ο Thassios δεν έλειψαν…ποτέ από κοντά μας, μένει το Τζίνι! Τζίνι είναι, ότι θέλει κάνει, αν και σήμερα κάτι μου λέει ότι θα σκάσει μύτη και αυτό (γέλια).

Το νου σας πάντα στο twitter παιδιά, από εκεί οι ειδοποιήσεις γιά τα πάντα! Μην το ξεχνάτε αυτό.

Παμε τώρα στο κουπόνι. Μπορεί να είμαι στο νησί, αλλά ήρθα χθες το πρωί. Η μελέτη ξεκίνησε Τετάρτη από Αθήνα, συνεχίστηκε Πέμπτη πάλι στην Αθήνα, έγραψα γιά την χθεσινή Kingbet Πέμπτη μεσημέρι, ενώ χθες τα ξαναείδα. Και τώρα τα ξαναείδα.

Το μενού, ειδικά στην Αγγλία, δεν είναι καλό. Μιά εβδομάδα πριν, από ατυχία δεν βγήκε trixie, υπήρχαν σημεία. Τώρα δεν έχει σημεία. Εχει ελάχιστα.

Σκέφτηκα μιά Μπρέντφορντ (κόντρα δάσκαλου-μαθητη, θυμίζω ο Ντιν Σμιθ ήταν χρόνια στην Μπρέντφορντ και είχε και ασσίσταντ τον Φρανκ από το 2016), σκέφτηκα μιά Εβερτον (εδώ έχει λαθάκι και το over), πάπαλα η Premier.

Οκ, έχει ματσάρες και “ξανασμίγουν τα αηδόνια” (όπως στο Βίλα-Μπρέντφορντ έτσι και στο Σίτι-Αρσεναλ έχουμε Πεπ-Αρτέτα και στο τεράστιο Λίβερπουλ-Τσέλσι έχουμε Κλοπ-Τούχελ), αλλά γιά στοίχημα γιόκ.

Στην Championship ξεχωρίζει μακράν η Μπέρμιγχαμ αυτό ναι, είναι λάθος. Ξανακόντραρα Μπάρνλεϊ, δεν μοιάζει με την περσινή, οριακά πάει, ενώ η Μπέρμιγχαμ ειδικά εκτός, είναι…δολοφόνος.

Θα σου σπάσει τα νεύρα, θα στο παστελώσει και άντε γειά. Ηδη 2 στα 2 διπλά έχει, το ένα στη Σέφιλντ μέσα παρακαλώ. Αυτό λοιπόν το κρατάω (κι εγώ).

Στην 1η τίποτα, οριακά κοίταξα λίγο Γουίκομ γιατί τα 4αρια ξεφεύγουν, άμα τζόγαρα θα σταύρωνα Χ την Σριούσμπερι, όλο χινάρια φέρνει με την Τζίλιγχαμ από το 2016 και μετά! Στην 2η είχα Νιούπορτ αλλά μετά τα οκτώ που άρπαξε έκανα πίσω (πάντως η Σάλφορντ ακόμα νίκη δεν έχει).

Και τίποτα και από την Νάσιοναλ Λιγκ.

Τι καταλαβαίνετε; Μιά Μπέρμιγχαμ στο 3,30 και τέλος. Ετσι απλά. Ενα μου αρέσει, ένα κρατάω.

Εκτός Αγγλίας, με τσιγκλισε (λίγο) η Λεβάντε, με τσίγκλισαν όμως και οι Τβέντε, Ζυρίχη και Σταντάρ Λιέγης. Εδω κάπου τους…έχασα τους μπουκ. Οκ, έχει ξεκινήσει καλά η νεοφώτιστη Ουνιόν στο Βέλγιο, αλλά προχθές έκανε και ήττα.

Πως μας προκύπτει 1,60 με 5,50;;;; Κάτι χάνω; Κάτι δεν ξέρω; Εικόνα δεν έχω, reports διάβασα, νούμερα είδα. Και κάτι δεν μου κάθεται.

Η Τβέντε οκ, στο 2,6 δεν είναι τεφαρίκι, νορμάλ είναι, ήταν σούπερ με τον Αγιαξ (1-1), η νεοφώτιστη Καμπούρ 0 στα 2, λογικό.

Και τέλος, κοιτάω το Σεντ Γκάλεν-Ζυρίχη. Η μιά με μιά νίκη (και ήττα στο 93′ προχθές και άμυνα-χωνί), η άλλη με 4 στα 4 νίκες και νίκη στο 93′ προχθές σε ντέρμπι! Πως μας προκύπτει το 4,20; Προφανώς και είναι νωρις, μόλις τέσσερα ματς δεν είναι “καθαρό” δείγμα, αλλά…είναι κάτι.

Βάση reports και βάση αριθμών. Υπάρχει λάθος. Αν ήμουν μπουκ, θα έδινα στο 3,30 την Σταντάρ, στο 2,35 φαβορί την Τβέντε και στο 2,90 (οριακό αουτσάιντερ) την Ζυρίχη.

Καταλήγω. Πολύ νορμάλ παιχνίδι. Ενα trixie με Μπέρμιγχαμ-Τβέντε-Ζυρίχη και ένα μονό αποδεκτό την Σταντάρ. Αν θέλετε άλλη χημεία ή καλύψεις, κάντε όπως νομίζετε. Μικρή φυσικά μίζα, μην ξαναλέω τα ίδια συνέχεια.

Update: Τζίφος χθες. Προφανώς και μέσα στο πρόγραμμα, αλλά μιά μικρή ξυνίλα την έχω γιατί αν ας πούμε στην Σταντάρ έπεσα εντελώς έξω, σε Μπέρμιγχαμ και Ζυρίχη δεν θα το έλεγα. Αυτά τα δυο άνετα μπορούσαν να εχουν πληρώσει πλούσια δυάδα. Η μιά έβαλε τρία (όπως περίμενα) αλλά ήρθε…3-3, η άλλη έχασε τα μαλλιά της κεφαλής της.

Ειδικά τελευταίο μισάωρο, πιστευω θα τα είδατε γιατί το ματς στρίμαρε σε πολλές εταιρίες. Αμα δεν θέλει, δεν πάει μέσα…

Τα’χω ήδη αφησει πίσω. Κοιτάω πολλές ώρες (ξανά) τα σημερινά. Δεν βρίσκω και πολλά. Γιά την ακρίβεια, βρίσκω δύο. Τσέκαρα κάμποσα, αλλα δεν τα αναφέρω καν, γιατί δεν πέρασαν την “βάση”. Θα μείνω με δύο, θα παίξω αυτά τα δύο και τέλος.

Και μάλιστα θα πάω ρισκαδόρικα, θα τα κάνω σέκα δυάδα παρότι δεν είναι ψιλαδάκια.

Το ένα είναι η Ουνιόν Βερολίνου. Ευρωπαία, καμαρωτή, ξέρετε τι αδυναμία της είχα από πέρυσι, γιά το μεγεθός της είναι μιά χαρά ομάδα. Ούτε κουράστηκε με τους φινλανδούς, μιά χαρά έχει ξεκινήσει στη Γερμανία, κανένα ψεγάδι. Και υποδέχεται την Γκλάντμπαχ.

Η Γκλάντμπαχ κλυδωνίζεται τώρα στις αρχες. Το τελευταίο της ματς την πόνεσε. Και κακή εμφάνιση και βαριά ηττα (ντόρτι) και ένα κάρο αλλαγές (αναγκαστικές), έχει απουσίες σοβαρές. Γκιντερ, Λάινερ, Τουράμ, Εμπολό, Κονέ και ίσως και ο Πλεά. Τίμιος ο άσος του 2,40.

Το άλλο είναι η Ζιλ Βιθέντε. Θυμάστε, την σκεφτόμουν και με την Μπενφίκα, το άφησα, λύγισε μετά το 80′, ήταν καλή.

Και πιο πριν δεν είχε ήττα. Γενικώς “τίμια” ομαδούλα σε καλό μομέντουμ. Και πάει να παίξει στην Σάντα Κλάρα. Κι αύτη έπαιζε Ευρώπη. Αλλά αντίθετα με την Ουνιόν, έπαιξε εκτός (Βελίγράδι), κουράστηκε, έχασε, αποκλείστηκε, ενώ πριν από αυτό το ματς είχε πάλι ήττα (0-1-2 συνολικά) και πούλησε και τον καλυτερό της παίκτη (Κάρλος Ζούνιορ). Το 3,10 μου κλείνει το μάτι.

Σημειώστε, το γερμανικό ματς έχει πρώιμη πληρωμή, το πορτογαλικό όχι. Οπως προείπα, θα το ρισκάρω σέκα δυάδα, αλλά θα κάνω και μιά ντρίπλα μικρούλα, θα βάλω και μιά μονάδα σε μονό την Ζιλ, να πάρω όλο το μπετ πίσω αν βγει, να μην είμαι και “νοκ άουτ” από νωρίς. Πολύ χαλαρά βέβαια. Νέα στήλη την Τρίτη, οι μηχανές σβηνουν, με Λιγκ Τρόφι δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ, μάλλον θα κουβεντιάσουμε περι ανέμων, υδάτων και…μεταγράφων! Καλες (τελευταίες;) βουτιές!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras