961

Thassios

Δεν είναι απλά ένας αγώνας..

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δεν έχω παράπονο  από τους Λατίνους μου αφού μαζευτήκαμε σε μονάδες σε ότι αφορά τις κάρτες γνωρίζοντας τον ρέφερι ότι μπορεί να είναι σφικτός και δικαιωθήκαμε ρίχνοντας το βάρος στο πόσο πεναλτάκιας είναι. Αποτέλεσμα είχε να πάρουμε πίσω σχεδόν 5 μονάδες καθαρές από τη βραδιά αλλά για μένα ήταν μεγαλύτερη η ικανοποίηση έτσι όπως λειτούργησα.

Γενικότερα δεν είχαν πολλές κάρτες τα παιχνίδια χθες (αν εξαιρέσουμε ίσως την Βραζιλία με το Περού) και χαίρομαι που τα άφησα αφού δεν μου μιλούσαν τα υπόλοιπα.

Σήμερα λοιπόν επιστρέφουμε στα πρωταθλήματα όπου θα είναι μια σημαντική περίοδος θεωρώ μέχρι και την επόμενη διακοπή λόγω Eθνικών. Σίγουρα δεν θα πέσουμε με τα μούτρα και θέλει πολύ προσοχή καθώς έχουμε και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια την άλλη εβδομάδα αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά θα ανεβάσουμε ρυθμούς.

Προτού αρχίσουμε να αναλύουμε ματσάκια περί ξύλου και καρτών να αναφέρω ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε και bet builder με διάφορα ειδικά αφού άρχισαν να μαζεύονται τα στατιστικά καθώς προχωράνε οι αγωνιστικές. Θα μπαίνουν σκορ , ημίχρονα – τελικά και άλλα ειδικά χωρίς να μένουμε μόνο στις κάρτες.Απόψε δεν θα έχουμε κάποιο τέτοιο ειδικό αφού έχω ξεχωρίσει αρκετά παιχνίδια που θεωρώ ότι θα έχουμε σκληρές μονομαχίες και θα πορευτούμε με τα ίδια που πορευόμαστε τόσο καιρό.

Συνολικά έχω ξεχωρίσει εννιά παιχνίδια που πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά φάουλ και κάρτες από τα οποία όμως θα κάνω αυστηρή διαλογή για να πέσουμε τουλάχιστον στα τέσσερα. Σας αναφέρω ποια είναι αυτά για να τα δείτε και εσείς : Λοκομοτίβ – Κρίλια , Ζενίτ – Αχμάτ , Νάπολι – Γιουβέντους , Λειψία – Μπάγερν , Πλζεν – Σπάρτα Πράγας , Γιουνκ Μπόις – Ζυρίχη , Μονακό – Μαρσέϊγ , Αταλάντα – Φιορεντίνα και Σπόρτινκ – Πόρτο.

Λοιπόν ξεκινάω και αφαιρώ. Αφήνω τα ντέρμπι σε Τσεχία και Ελβετία γιατί δεν μας δίνουνε αγορές με κάρτες (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα που γράφω). Μετά αφήνω τον παιχνίδι στην Γαλλία, αν και πιστεύω ότι θα έχουμε ξύλο εκεί , επειδή μου ξινίζει πολύ η Stephanie Frappart.  Οπότε μένω με έξι παιχνίδια. Αφαιρώ και το ματς της Ζενίτ γιατί είναι κατά πολύ καλύτερη ομάδα της αντιπάλου και υπάρχει ο φόβος να πάρει κεφάλι νωρίς με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολύ ξύλο.

Εκτός από αυτό ο διαιτητής δεν είναι πολύ καρτάκιας για Ρώσος σε αυτά τα λίγα ματς που έχει σφυρίξει αφού μιλάμε για νέο ρέφερι. Κλείνοντας αφήνω και το παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και την Φιορεντίνα γιατί στα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους δεν έχουμε πολλές εντάσεις και ο ρέφερι που θα σφυρίξει θα κάνει μόλις την 10η εμφάνισή του σε παιχνίδι Serie A όπου στα προηγούμενα εννιά δεν είχε υψηλούς μέσους όρος σε κάρτες και χωρίς καμία κόκκινη κάρτα.

Στην Serie B είναι καλός καρτάκιας αλλά θα ήθελα να δω δείγμα σήμερα για να τον ποντάρω ίσως στο μέλλον.

Έτσι μείναμε με τέσσερα παιχνίδια για ποντάρισμα απόψε. Το μεσημέρι νωρίς έχουμε το Λοκομοτίβ – Κρίλια που για κάποιο λόγο πάντα πέφτει πολύ ξύλο στα παιχνίδια τους. Αν εξαιρέσουμε το ματς κυπέλλου που παίξανε τελευταία , στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος είχαμε 5 κόκκινες κάρτες επιβεβαιώνοντας στα δύο και το κόμπο κόκκινων.

Διαιτητής την αναμέτρησης είναι ο Kazartsev που σε 57 αγώνες έχει 13 κόκκινες κάρτες και είναι ένας ρέφερι που δεν θα χαρίσει και κίτρινες πολλές. Τέλος να προσθέσω ότι είναι και πεναλτάκιας ο συγκεκριμένος για όσους θέλετε να παίξετε κάτι διαφορετικό. Εγώ θα κρατήσω την κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3,35.

Προχωράμε στο απόγευμα όπου η Νάπολι υποδέχεται την Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι που θα ρίξω το βάρος της ημέρας.

Η Νάπολι μέχρι στιγμής πατάει καλύτερα στο πρωτάθλημα και σήμερα θα αντιμετωπίσει την ,μισητή για τους Ναπολιτάνους, Γιουβέντους που στις τάξεις της επικρατεί η γκρίνια (όπου γκρίνια μόνο καλό δεν είναι για τους παίκτες που μπορεί να ξεφύγουν σε κανένα μαρκάρισμα) αλλά και έχοντας αρκετές απουσίες. Kάπου εδώ να βάλω μια άνω τελεία και να πω μια προσωπική μου εμπειρία.

Όταν πήγα στη Νάπολη για να κάνω διακοπές (σχετικά πρόσφατα) και κάποια από τις πολλές φορές που κάθισα στα μαγαζάκια , έπιασα την συζήτηση με έναν Ναπολιτάνο αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία από εμένα. Μιλήσαμε για πολλά αλλά κυρίως για ποδόσφαιρο. Αυτό που κράτησα για τα ματς με την Γιουβέντους είναι ότι η κουβέντα του ότι δεν είναι απλά ένας αγώνας μου είχε πει.

Δεν ξέρω αν ήταν υπερβολικός αλλά από αυτά που έχω διαβάσει αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. Και θεωρώ ότι είναι ακόμη ζεστή αυτή η κόντρα πέραν από το ποδοσφαιρικό κομμάτι.Αξίζει να διαβάσετε και εσείς την ιστορία τους για όσους δεν τη ξέρετε. Μιλάμε για μια κόντρα ”φτωχών” με ”πλουσίων”. Με αυτήν την σύντομη ανάμνηση λοιπόν πιστεύω ότι και σήμερα θα δούμε αρκετό ξύλο και γι αυτό θα κάνουμε διπλό μπετ.

Με το Massimiliano Irrati (πολύ καρτάκιας ρέφερι) στην σφυρίχτρα  θα ποντάρω το θασίτικο ειδικό αλλά και τις ομαδικές κόκκινες (έχουμε Mariani κοκκινάκια στο βαρ) σε ένα απόγευμα που θα έχουμε και κερκίδα.

Μετά πάμε στην Γερμανία όπου θα έχουμε το ”ντέρμπι” ανάμεσα στην Λειψία και την Μπάγερν ανάμεσα σε δύο ομάδες που κλασικά τα τελευταία χρόνια διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Εδώ δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες για τον ρέφερι της αναμέτρησης αλλά αυτά τα 7αριά που βλέπω στο θασίτικο ειδικό δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα σε ένα ζευγάρι που έχει πάντα δυνατές μονομαχίες και έχοντας κόσμο στο γήπεδο να δίνει παλμό και ένταση. Θα ποντάρω λοιπόν έστω και τυφλά (μη ξέροντας τον ρέφερι).

Τέλος πάμε στους αγαπημένους Πορτογάλους που όπως είπαμε πάντα θα είναι υποψήφια τα παιχνίδια των τεσσάρων δυνατών ομάδων για κάρτες.

Σήμερα η Σπόρτινκ υποδέχεται την Πόρτο με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε την Μπενφίκα για την ώρα έχοντας τους ίδιους βαθμούς. Καμία δεν θέλει να χάσει και νομίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία. Θα έχει σίγουρα ένταση και καλό ρυθμό αν και είναι ένας γρίφος το ότι ακολουθούν σημαντικά Ευρωπαϊκά παιχνίδια και για τις δύο. Ο Ρέφερι είναι καρτάκιας σαν γνήσιος Πορτογάλος ωστόσο οι αποδόσεις είναι τόσο χάλια που δεν θα πάρω κάτι  δυνατά σε ποντάρισμα.

Χάρισμα τους κάτι 2,30 που βλέπω στα Θασίτικα και κάτι 2,70 στις κόκκινες. Το μόνο που αξίζει για όποιον θέλει είναι το 26αρι στο ‘’κόκκινες και οι δύο’’ ή το 7αράκι στην Απευθείας . Αυτά τα δύο θα κρατήσω κι εγώ σε πολύ χαλαρό ποντάρισμα για ένα τέτοιο ζευγάρι όπου όμως δεν έχουμε δει κόκκινη κάρτα εδώ και έξι παιχνίδια μεταξύ τους.

Πλούσιο πρόγραμμα σήμερα αλλά όπως θα δείτε δεν έχω ορμήσει κάνοντας σωστή διαχείριση σε μονάδες.

Μπορεί να ποντάρω σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια αλλά σύνολο πονταρίσματος είναι 10 μονάδες σε μια μέρα που μου αρέσει αρκετά.

Καλή επιτυχία σε όλους! Εμείς θα τα πούμε στο chat λίγο πριν την έναρξη της Νάπολι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS