954

Thassios

Με κάρτες και ανατροπή..- UPDATE!

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.

Άμα θέλει να μουλαρώσει που λέει και ο Billaras θα το κάνει. Χθες ότι και να παίζαμε νομίζω δεν θα κερδίζαμε. Η Λιλ έχασε δύο τεράστιες φάσεις για να βάλει γκολ και να πιάσουμε το μεγαλύτερο πονταρισμένο μπετ μας ενώ το βράδυ στην Ισπανία για 1 κάρτα σε κάθε ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλο ταμείο.

Κι όμως τελείωσε η βραδιά με μείον 9 μονάδες από την κάβα και κοιμηθήκαμε ηττημένοι για μια ακόμη φορά τελευταία. Δεν λέει να στρώσει ο κακός Σεπτέμβρης και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ανοιχτούμε και χάσουμε πολύ αφού βλέπω να μην μιλάει το πράγμα.

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Δεν είχα μεγάλη διαλογή αφού ξεχώρισα 7-8 παιχνίδια για ποντάρισμα.

Έχουμε μεγάλα ματς αλλά και ντέρμπι όπου έρχονται κυρίως από Γαλλία και Ιταλία. Ποια είναι αυτά; Νις – Μονακό , Ανζέ – Ναντ , Γιουβέντους – Μίλαν και Παρί – Λυών. Τα υπόλοιπα που είδα για ξύλο είναι τα Εστορίλ – Σπόρτινγκ , Βαλένθια – Ρεάλ και Μπασακσεχίρ – Φενερμπαχτσέ. Φυσικά και έχουμε το Λονδρέζικο ντέρμπι αλλά εκεί λέω να κάνουμε κανένα καρτομπέτ στο λαιβ.

Στα γρήγορα λοιπόν αφήνω το μεσημέρι το ντέρμπι ανάμεσα σε Νις και Μονακό γιατί με προβληματίζει όλα αυτά που έγιναν με την γηπεδούχο και η απουσία του κόσμου σήμερα.

Αφήνω και το άλλο ντέρμπι στην Γαλλία (αν και έχουμε ωραίο κοκκινάκια ρέφερι εδώ) γιατί τα τελευταία χρόνια η παράδοση λέει πως δεν έχουμε σκληρά παιχνίδια μεταξύ τους.

Στην Πορτογαλία θα ήθελα να ποντάρω την κόκκινη κάρτα καθώς θα δούμε πολύ δυνατό παιχνίδι και θα έχουμε και κοκκινάκια ρέφερι αλλά το μέγιστο 3,20 που βλέπω στην απόδοση με απωθεί και θα το αφήσω για το λάιβ.

Τι κρατάω;

Θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα στους γείτονες (αν και μας έχουν κάψει μέχρι στιγμής μαζί με τους Ρώσους) καθώς δεν μπορώ να προσπεράσω αυτό το 4,65 σαν απόδοση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που έχουμε 5 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 3 παιχνίδια μεταξύ τους.

Ρέφερι είναι ο Firat Aydinus που δεν είναι κακός με τις κόκκινες κάρτες και είχε ξανασυναντηθεί με το ζευγάρι αυτό τον Φεβρουάριο για το κύπελλο όπου έδειξε την απευθείας κόκκινη τότε.

Η Μπασακσεχίρ δεν έχει πάρει βαθμό μέχρι στιγμής και περιμένω σήμερα να παίξει δυνατά σε ένα ”ντέρμπι” της Κωνσταντινούπολης. Θα πάω πάντως χαλαρά γιατί γνωρίζω ότι δεν έχουνε ιδιαίτερη αντιπαλότητα οι δύο ομάδες ενώ και ο προπονητής της Μπασακσεχίρ είναι γνωστός στις τάξεις της Φενερμπαχτσέ αφού ήταν προπονητής μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2018.

Μετά το βράδυ έχω τρία παιχνίδια. Θα αφήσω το παιχνίδι της Βαλένθια αφού έχω δύο δυνατά παιχνίδια την ίδια ώρα σε Ιταλία και Γαλλία και οι αποδόσεις που βρίσκω είναι καλύτερες. Και στα δύο παιχνίδια θα ποντάρω τα θασίτικα αφού κάτι 5αρια που βλέπω σε αποδόσεις έχουν αξία. Στη Ιταλία και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στα καλυτερά τους και νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά με τον Daniele Doveri στην σφυρίχτρα να είναι ένας τίμιος ρέφερι.

Μια από τα ίδια και σε Γαλλία που σαφώς η Παρί έχει το προβάδισμα αλλά μέχρι στιγμής δεν μας έχει τρελάνει. Την είδα και με την Kλαμπ Mπριζ μεσοβδόμαδα και νομίζω ότι σήμερα είναι υπέρ μας οι πιθανότητες να μην ξεφύγει στο σκορ από νωρίς. Η Λυών έχει 3 σερί νίκες και φαίνεται να παίρνει τα πάνω της και γι αυτό νομίζω ότι θα δούμε ένα ματς με πολύ γρήγορο ρυθμό όπου θα πέσουν αρκετά τάκλιν για να τον σταματήσουν.

Ο Clement Turpin είναι αγαπημένος ρέφερι και νομίζω ότι θα βγάλει αρκετές κάρτες. Από κοντά και η κόκκινη κάρτα που βλέπω και αυτή στο 5αρι ενώ και η απευθείας κόκκινη σε απόδοση 12 έχει αξία. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς για ποντάρισμα σε κάρτες γι αυτό και ρίχνω το βάρος εδώ.

Τελείωσαμε στα παιχνίδια που ποντάραμε για κάρτες.

Προτού όμως κλείσω να σας πω ότι θα ποντάρω και μία ανατροπή σήμερα. Στο ζευγάρι Λάτσιο – Κάλιαρι έχουμε παράδοση στις ανατροπές ενώ η Λάτσιο φέτος έχει ήδη δύο ανατροπές σκορ σε τρείς αγώνες. Την είδα και μεσοβδόμαδα και θεωρώ ότι έχει άμυνα που δεν πατάει καλά.Έχει τον πρώτο λόγο απόψε και νομίζω ότι μπορεί να δεχτεί πρώτη γκολ και να το φέρει τούμπα μετά.

Εκτός από αυτό να σας πω ότι είδα και δύο g/g ημιχρόνων που μου άρεσαν αλλά τα άφησα για το λαιβ . Είναι το πιο δυνατό ματς σήμερα στην Ολλανδία ανάμεσα σε Αιντχόφεν και Φέγενορντ ενώ το 2ο είναι από την Αυστρία και το ματς της Στουρμ που υποδέχεται την Σβαρόφσκι Τιρόλ.

Τα λέμε στο στέκι μας εμείς από το μεσημεράκι όπου θα ετοιμαστούμε για μάχη με το θηρίο!

UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Νομίζω πως μας έχει βάλει κάτω το θηρίο που λέγαμε και μας κοπανάει αλύπητα.

Αυτό που ακολούθησε και την Κυριακή είναι το κάτι όταν είχαμε το βράδυ πόσα ματς φωτιά και ήταν λες και βλέπαμε φιλικά παιχνιδάκια. Δεν θα πω άλλα. Μου φτάνει η στήριξη σας και όσα είπατε στο chat γιατί καμιά φορά έχουμε την ανάγκη και εμείς να τα ακούμε και να παίρνουμε μια ώθηση για τη συνέχεια. Παίζουμε δύσκολα και το ξέρετε αλλά σωστά και μεθοδικά με γνώση και μελέτη.

Υπομονή λοιπόν και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό που λένε.

Έχουμε τώρα ένα κουπόνι σχεδόν γεμάτο με εμβόλιμες σε πολλά πρωταθλήματα. Θα είμαι ξεκάθαρος. Πέρα από 4-5 παιχνίδια το πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου. Οπότε αυτός είναι και ο λόγος που πηγαίνω σε update καθώς τα λόγια θα είναι λίγα. Σήμερα θεωρώ πως είναι το πιο δυνατό παιχνίδι όλης της εβδομάδας και θα το καταλάβετε κιόλας κοιτώντας και τα πονταρίσματα στον πίνακα.

Η πολύ κακή Χετάφε υποδέχεται την 2η Ατλέτικο σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ο Mitsel παίζει το κεφάλι του. Αν τον θέλουν οι παίκτες και δεν παίζει κάτι εξωαγωνιστικό τότε θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια απέναντι στην Ατλέτικο σε ένα ζευγάρι που παραδοσιακά γίνεται της μουρλής από κάρτες. Πέρυσι μας πλήρωσε το ίδιο ζευγάρι και περιμένω να το κάνει και σήμερα.

Στο 4 που βρίσκω το θασίτικο θα παιχτεί ενώ και το ειδικό ”όβερ 1 κάρτες για κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα” σε απόδοση 6 θα είναι το 2ο μπετ στον αγώνα. Κλείνοντας τον αγώνα θα ρίξω και 0,5 μονάδα στο κόμπο των κόκκινων. Τα πονταρίσματα δεν θα ξεφύγουν σε μονάδες γιατί ο ρέφερι είναι μέτριος αλλά την κάρτα που πρέπει θα την βγάλει.

Το βράδυ έχουμε το Βραζιλιάνικο παιχνίδι για το Libertadores όπου διαιτητής του ματς θα είναι ένας Αργεντινός.

Το παιχνίδι θα έχει κάρτες θεωρώ λόγω και της σημαντικότητας του ματς αλλά οι απόδοσεις που βλέπω είναι πολύ μικρές. Στο 3 το θασίτικο ενώ η ίδια απόδοση και στην κόκκινη κάρτα. Θα τις δεχόμουν αν θα μιλούσαμε για το 2ο παιχνίδι που θα είναι χωρίς περιθώρια. Τώρα δεν θα πάρω. Ένα άλλο παιχνίδι που μου έκανε ένα κλικ είναι την τετάρτη στη Γαλλία ανάμεσα στην Λοριάν και την Νις.

Και οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα και έχουμε πάντα δυνατά παιχνίδια μεταξύ τους. Το θέμα μου εδώ είναι ο ρέφερι. ο Romain Lissorge είναι ένας Γάλλος με πολύ χαμηλό μέσο όρο καρτών και δε νομίζω να αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε όταν ειδικά δεν πρόκειται για ένα ματς ειδικών συνθηκών (ντέρμπι , νοκ άουτ). Οπότε πάσο και εδώ. Νωρίτερα την Τετάρτη για την Ισπανία περιμένω δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Αλαβές αφού και η δύο θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Mario Lopez όπου δεν είναι και πολύ καρτάκιας για Ισπανός ρέφερι. Με μέσο όρο κάτω από 4 σε κάρτες και κάτω από 1 στο 1ο ημίχρονο νομίζω ότι δεν μπορεί να παιχτεί το θασίτικο που βρίσκω σε απόδοση 3,5. Καταλαβαίνετε πιστεύω τη διαφορά. Μένοντας στο ίδιο πρωτάθλημα έχουμε και το Σεβίλλη – Βαλένθια. Εδώ καθαρά στατιστικά το θασιτικό μπορεί να επιβεβαιωθεί αφού ομάδες και ρέφερι βοηθάνε.

Το μόνο αρνητικό είναι η κακή παράδοση καρτών που παίζει και αυτή το ρόλο της. Μετά βλέπω πάλι την απόδοση και ξινίζω. Το 3,4 δεν έχει ιδιαίτερη αξία για μένα. Μια από τα ίδια και στην Ιταλία και τον αγώνα της Σαλερνιτάνα με την Βερόνα. Τέλος για κόκκινες κάρτες έχουμε καλή παράδοση στα ματς του Άρη με τον ΠΑΟ αλλά και της Καισέρισπορ με την Γαλατά.

Και στα δύο όμως δεν έχουμε καλούς ρέφερι ενώ και στην περίπτωση του Ελληνικού ματς οι αποδόσεις είναι χάλια.

Οπότε ξεμείναμε με το ματς της Χετάφε. Βασικά αυτό που άρεσε πολύ από την αρχή και σε αυτό κατέληξα. Γιατί να το ζορίσω να παίξω κάτι άλλο από τη στιγμή που έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας. Είπαμε. Υπομονή και σωστή διαχείριση.

Νέα στήλη παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πολύ πρωί! Τα λέμε με την έναρξη του ματς στο chat κλασικά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS