947

Thassios

Οι Άγγλοι παίρνουν σκυτάλη

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Με έναν μόνο αγώνα ασχοληθήκαμε μεσοβδόμαδα και αποδείχτηκε σοφό τελικά και λίγο κερδοφόρο. Όχι μόνο επειδή πήραμε 5 μονάδες κέρδος αλλά επειδή δεν ποντάραμε κάτι άλλο που εν τέλη θα μας έτρωγε κι άλλες μονάδες. Σωστά επιλέξαμε το ματς της Χετάφε για κάρτες αφού το παιχνίδι τελείωσε με 9 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα.

Θα ήθελα σίγουρα να πληρωθούμε και το Θασίτικο αλλά μετά από τέτοιο κακό φεγγάρι δεν θα γκρινιάξω.

Κάπου εδώ και προτού αναλύσω τι θα παίξω αύριο θέλω να πω κάτι. Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι πέφτουν κατά πολύ οι αποδόσεις στα ειδικά καρτών που παίζουμε. Γι αυτό θα παρατηρήσετε από εδώ και πέρα να τουιτάρω για early bets ώστε να προλάβουμε αποδόσεις προτού χάσουν την μεγάλη αξία που έχουν.

Δηλαδή θα βλέπετε πονταρίσματα μόνο στον πίνακα προτάσεων και προτού ανεβεί η στήλη ή με κάποιο έκτακτο update. Σήμερα ας πούμε προτίμησα να ανεβάσω Παρασκευή βράδυ αφού έχω καταλήξει τι θα παίξω και έχω όλες τις αποδόσεις διαθέσιμες. Από τώρα και ύστερα λοιπόν θα έχουμε συχνά τέτοιες περιπτώσεις. Οφείλω να προσαρμόζομαι όταν βλέπω τέτοιες μεταβολές στις αποδόσεις και αρκετά συχνά μάλιστα.

Ξεκινάω λοιπόν με τα παιχνίδια που έχω κρατήσει για ποντάρισμα μέσα από μια μεγάλη διαλογή.

Στην Αγγλία λοιπόν έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σίτι. Θεωρώ όπως και αρκετοί πιστεύω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σημαντικό γι αυτές τις δύο καθώς είναι από αυτές που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Θα έχουμε δυνατό ματς με το Michael Oliver να είναι στην σφυρίχτρα που είναι ένας σωστός ρέφερι σε κάρτες. Το να πάρουν και οι δύο ομάδες από 2 τουλάχιστον κάρτες προσφέρεται σε απόδοση 3,25 και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο για ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι Άγγλοι μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι καρτών ζεστά μετά την περσινή χρονιά.

Λίγο ο κόσμος και λίγο το πάθος θα ποντάρω το συγκεκριμένο σημείο που θεωρώ ότι θα επιβεβαιωθεί πιο εύκολα από αυτό που λέει ο μπουκ.

Μετά πάμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Εσπανιόλ. Σε αυτό το ματς μου κίνησε το ενδιαφέρον η πολύ καλή παράδοση καρτών που έχουμε. Την τελευταία 4ετία έχουν παίξει 7 φορές έχοντας 5 κόκκινες και πολλές κίτρινες στα παιχνίδια τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Fuertes που προσωπικά μου ξινίζει λίγο αν και στα δύο παιχνίδια που σφύριξε φέτος δείχνει να βγάζει κάρτες από το 1ο ημίχρονο. Το θασίτικο το βρίσκω στο 3,6 και έχει οριακή αξία για εμένα. Ωστόσο το όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα (πάνω από 3 μέσο όρο η καθεμία σε κάρτες) + κόκκινη σε απόδοση 6 (από το ”φτιάξε αγορά”) θα παιχτεί με χαμηλό ποντάρισμα λόγω αντιπάθειας του ρέφερι.

Από εκεί και πέρα παρατήρησα ότι η Σεβίλλη έχει μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών στο 1ο ημίχρονο από το 2ο αντίθετα με την Εσπανιόλ που παίρνει πιο πολλές κάρτες στο 2ο. Θα ρίξω λοιπόν και 0,5 μονάδα στην ανατροπή καρτών που βρίσκω σε συγκεκριμένη εταιρία σε απόδοση 14,5.

Τέλος το Σάββατο το μεσημέρι έχουμε τον αγώνα για την Τουρκία ανάμεσα στην Αντάλιασπορ και την Μαλάτιασπορ.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άσχημη φόρμα και νομίζω αύριο ότι θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια για να μην αρχίσει η γκρίνια. Εκτός από αυτό οι δύο ομάδες έχουν τρομερή παράδοση στις κόκκινες κάρτες αφού στους τελευταίους επτά αγώνες έχουν 5 κόκκινες κάρτες. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Mert Guzenge που έχει λίγες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία αλλά έδειξε ένα πρόσωπο που θέλουμε.

Δεν θα χαρίσει κάρτες και νομίζω ότι αξίζει να ποντάρουμε στο 4,10 που βρίσκω την κόκκινη κάρτα (στην εταιρία που το παίζω πληρώνει και η κόκκινη στον πάγκο) όσο και αν φέτος οι Τούρκοι μας έχουν γυρίσει την πλάτη.

Αυτά με αυριανά πονταρίσματα. Ωστόσο δεν θα σταματήσω εδώ. Θα παίξω από σήμερα και δύο early bets για την Κυριακή που αφορούν δύο ματς.

Το ένα είναι το ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ (δεν μπορεί να βρίσκονται τόσο ψηλά οι αποδόσεις των κόκκινων καρτών ) και το άλλο είναι παιχνίδι για την Ισπανία  ανάμεσα στην Μπέτις και την Χετάφε (παράδοση , ρέφερι που βγάζει πολλές κίτρινες, Χετάφε πιο πολύ κλωτσάει παρά παίζει μπάλα και η απόδοση μάλλον θα πέσει).

Στην στήλη της Κυριακής θα πω και δυο λόγια παραπάνω για αυτά τα early bets .

Τα λέμε αύριο το βραδάκι στο chat εμείς. Το μεσημέρι δεν θα είμαι στο Αγγλικό ντέρμπι λόγω δουλειάς αλλά θα κάνετε τη δουλειά εσείς για μένα και θα βγάλετε καρτούλες. Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS