938

Skotostrious

Αψίδα του θριάμβου…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Κυριακή γιορτή και σχόλη όπως λέγαμε μικροί και ήρθε η ώρα για την πιο σημαντική, μαζί με το κλασικό Ντέρμπυ στην Αγγλία, ιπποδρομία παγκοσμίως, το Prix De L’Arc de Triomphe. Μια ιπποδρομία που η προέλευση της έρχεται πίσω στο 1863 όπου διεξήχθη ως Prix de Paris, πέρασε από πολλά στάδια εξέλιξης μέχρι να φτάσει στην σύγχρονη μορφή της και να συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των αλόγων από όλες τις σχολές ανά τον κόσμο.

Διεξάγεται σε μια απόσταση 1 mile 4 furlongs ( 2,400 μέτρα) και είναι ανοιχτή για όλους τους ίππους ηλικίας 3 ετών και άνω που έχουν διακριθεί ήδη σε μια σειρά προκριματικών ή άλλων Group 1 ιπποδρομιών.

Στην φετινή της έκδοση έχουμε πάλι μια πληθώρα συμμετοχών που έχουν επιτύχει πάνω από 20 Group 1 νίκες την φετινή ή προηγούμενες σεζόν άλλα με γνώμονα τη φόρμα άλλα και τις τρέχουσες αποδόσεις αξίζει θεωρώ να στηρίξουμε την μοναδική τριετή φοράδα και εκπρόσωπο του κορυφαίου εκπαιδευτή στον κόσμο Aidan’O Brien , SNOWFALL.

Εχει πετύχει φέτος το εξαιρετικά σπάνιο νταμπλ νικών στα 2 παραδοσιακά ντέρμπυ για φοράδες σε Αγγλία και Ιρλανδία και έρχεται σήμερα να αγωνιστεί μετά από μια κούρσα προετοιμασίας σε γαλλικό έδαφος έχοντας για σύμμαχο και την αξιοπρόσεκτη παράδοση των φοράδων τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη κούρσα, την σχετικά ευνοϊκή κλήρωση και τη διαφορά βάρους σε σχέση με όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ισως στην κορυφή του φύλου της παγκοσμίως για τη σεζόν, έρχεται στην κορύφωση της φόρμας της και παρά τον εξαιρετικά ισχυρό ανταγωνισμό αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και σήμερα.

Προσοχή καθώς η συγκεκριμένη ιπποδρομία δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό στο ελληνικό κουπόνι της Bet365 ή Novibet παρά μόνο στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 024, αρ : 15)

Συνοπτικά

Κυριακή 03/10 17:05 Parislongchamp Qatar Prix de l’Arc de Triomphe : SNOWFALL (6,50 various bookmakers)

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious