875

Billaras

Αναγκαστικά σε “τρικ”!

Με…διαλείμματα πάει η γκρίνια μου (γέλια). Γκρινιάζω την Τετάρτη γιατί με αδικεί. Νταξει ρε μπαλίτσα, δώσε κάτι. Η Μαλίν κατηφορικά αλλά μένει στο 1-1 και το βάζει στην παράταση (ως και 18 κόρνερ έφτασε!), η Σασουόλο πάει γιά την επική ανατροπή και της ακυρώνουν το 3-2 (το μάτι όμως καλά έβλεπε ότι η Νάπολι δεν…), η Νις αντέχει και μετά με τη σειρά της βαράει τα δοκάρια! Να πήγαινα με Χ-2 δηλαδή; Οταν εισαι σωστά τοποθετημένος κόντρα σε ένα φαβορί και δεν σου δίνει κάτι έτσι, είναι αμαρτία απ’ το Θεό δηλαδή.

Πέμπτη-Παρασκευή χαλάρωσα (αν και χθες κακώς χαλάρωσα, τα είπα στο Betsellers Radio και γιά Σπόρτινγκ και γιά Ουνιόν), και ήρθε το σήμερα…

Και ξυπνάω το πρωί και βλέπω Μάνσφιλντ 2,75! Αταλάντα 2,80! Ζυρίχη 1,66! Ε, να μην ρίξω νέα καντηλάκια; Δηλαδή τι να κάνω; Να ανεβάζω κι εγώ από Παρασκευή; Η δουλειά ενός (σωστού) στοιχηματογραφιά είναι να βρίσκει τα (σωστά) σημεία.

Και σωστά σημεία δεν είναι αυτά που πληρώνουν, γιατί αυτό το ξέρεις ΜΕΤΑ το πέρας των 90′ λεπτών. Σωστά σημεία είναι αυτά που έχουν λάθος στην απόδοση. Που έχουν αξία. Που αντιστρέφουν την γκανιότα. Μην κοιτάτε που έχουμε γεμίσει σανοταϊστές σε δεκάδες sites της πλάκας. Εδώ μιλάμε γιά κανονικό στοίχημα.

Οταν λοιπόν τα σημεία τα εχεις δει από Πέμπτη πρωι, τα γράφεις στην Kingbet, τα λές στο Betsellers Radio, τα γράφεις χθες και στη Metrosport και έρχεται το Σάββατο το μεσημέρι και έχουν βουλιάξει, τι κάνεις (πέρα από τα καντήλια που ρίχνεις);

Κάνεις τα στραβά μάτια; Αν τα έκανα, δεν θα διαβάζατε αυτες τις γραμμές και πολλοί δεν θα ξεχώριζαν τις αξίες και δεν θα μάθαιναν σωστα το κουμάρι αν αυτά δεν τα έλεγα 20 χρονάκια και βάλε.

Ακόμα κι αυτοί που έμαθαν απο εμένα αλλά τώρα έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και παίζουν όπως ο σωρός και η μάζα γιατί έγιναν δουλικά του κάθε μπούκ, την αλήθεια την ξέρουν.

Anyway, ας το πάμε από την αρχή:

Είχα τέσσερα μικρά. Τα g/g σε ΟΦΗ (2,05), Γουέστ Χαμ (1,90), ο άσος της Ζυρίχης (πλέον 1,66) και το διπλό της Ιντερ (1,95). Τα τρία εξακολουθούν να αξίζουν, η Ζυρίχη προφανώς και όχι.

Πρώτη με τελευταία στο 1,90 ήταν δώρο, τώρα είναι απλώς fair, ουδεμία αξία. Οπότε σβήστηκε.

Και είχα και οκτώ μεγάλα: Καμπούρ (3,25), Σαουθάμπτον ξερό Χ στο 3,20 (μην σας πω και 1-1 ξερό σκορ), Λέουβεν στο 4,50, Αταλάντα (πλέον στο 2,80), Σοσιεδάδ (3,20), Αχμάτ Γκρόζνι (3,40) και δύο κυπελλικά Αγγλίας (είχα τρια, έσβησα την Εξετερ). Αναφέρομαι στις Μάνσφιλντ φυσικά (2,75) και Χάρτλπουλ (6,00).

Ως και αυτό το τελευταίο η Χάρτλπουλ έπεσε μισή μονάδα, ήταν στο 6,5.

Τις ειδήσεις πάνω κάτω τις ξέρετε, (πολλές απουσίες πχ σε Ρόμα και Νάπολι), την φόρμα την βλέπετε, είναι καθαρά θέμα του καθενός τι θα διαλέξει και πως θα ποντάρει.

Εγώ αποφάσισα γιά μένα αρκέτα εκνευρισμένος θα έλεγα. Είτε θα έπρεπε να πετάξω περίπου τα πάντα από αυτά που ξεχώριζα, είτε να παίξω έστω και τα “μισαδάκια” πλέον.

Θα παίξω σε μονό την Χάρτλπουλ στο 6,00. Οποιος θέλει καλύπτεται, έχω πρώιμη, τακτική δεν αλλάζω.

Θα παίξω μιά δυάδα με Ιντερ διπλό και το g/g του ΟΦΗ.

Και θα παίξω και Μάνσφιλντ/Αταλάντα μονά δυάδα με μιά “ντρίπλα” που ελπίζω να μου βγει. Διπλά μαζί με over 1 goal. Φυσικά στο “φτιάξε αγορά” γιά να πάρουμε τυχόν πρώιμες. Ετσι ανεβάζω την Μάνσφιλντ στο 3,75 και την Αταλάντα στο 3,50.

Ρισκάρω να χάσω με κάποιο 0-1 (ειδικά στο εγγλέζικο) αλλά έτσι αναγκάστηκα. Με τα αρχικά 3,30 και 3,20 των διπλών δεν θα το έκανα. Δεν θέλω να παίξω κάτι άλλο, είναι και κακό το φεγγάρι, μένω με αυτά. Οσα άφησα δείτε τα εσεις και τα κοιτάμε και μαζί στο live αργότερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras