876

Thassios

Αρκούδες και μονομάχοι

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες μπορεί να μην χάσαμε μονάδες αλλά για μένα ήταν πολύ βαρύ με το τρόπο που χάσαμε τα δύο από τα τρία anytime score στο σύστημα μας. Όταν ποντάρεις το σκορ 2-1 και χάνουνε με ανατροπή τα φαβορί και βγαίνει το ανάποδο σκορ τότε δε μπορώ να κρύψω ότι με πόνεσε. Και να κερδίζαμε χθες πάλι θα με πονούσε ο τρόπος αυτός.

Πάντως αυτό που δε μπορεί να πει κάποιος είναι ότι δεν μελετάω σωστά τα ματς αφού και τα τρία ξεκινούσανε από το 1-1 σαν βάση και μετά απλά ήταν θέμα των φαβορί να πάρουν κεφάλι. Τώρα θα μου πεις κάποιος ”γιατί δεν έριξες ένα τρίξι τα 1-1 anytime score;;” Μα γιατί εκεί οι αποδόσεις δεν είχαν ιδιαίτερη αξία. Αυτός δεν είναι ο κανόνας που ποντάρουμε και φωνάζουμε τόσο καιρό ή κάνω λάθος;;! Θα μπορούσα άνετα να ρίξω και μια δυαδούλα ή και τριάδα ακόμη τα g/g και να αρχίσω τα πανηγύρια με συνολική απόδοση τριάδας κάπου στο 4,5.

Δεν το κάνω όμως και ούτε πρόκειται το κάνω. Νομίζω ότι μαζεύτηκαν πολλά που μας χρωστάει. Δε πρέπει κάποια στιγμή να δώσει κάτι πίσω;;! Για να δούμε.

Σήμερα αντίθετα με χθες έχω πολλά παιχνίδια που έβγαλε η μελέτη για κάρτες. Κυρίως για κόκκινες κάρτες. Από γκολ και ανατροπές πολύ λίγα πράγματα , γι αυτό και θα είμαι σύντομος στο τι θα ποντάρω.

Τα ματς που ξεχώρισα για κόκκινες κάρτες και γενικά περιμένω να πέσει ξύλο είναι τα εξής : Μπολόνια – Φιορεντίνα , Μπέερσχοτ – Άντβερπ , Μονακό – Μετς , Σότσι – Κράσνονταρ, Έλτσε – Κάντιθ , Σταντάρ Λιέγης – Σαρλερουά , Μπορντό – Λυών και ΑΕΚ – ΠΑΟ.

Από τα εννιά ματς θέλω να πέσω τουλάχιστον σε μια τριάδα.

Σαν πρώτο και καλύτερο κρατάω το Ισπανικό μιας και οι ομάδες καίγονται για τους βαθμούς και περιμένω πολύ δυνατό ματς. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Muniz Ruiz που πέρυσι τον είχαμε ποντάρει στην 2η κατηγορία και φέτος σφυρίζει στην πρώτη έχοντας 3 κόκκινες σε 7 ματς. Πολύ κοκκινάκιας διαιτητής και δεν θα την κρατήσει την κάρτα άμα ξεφύγει το ματς.

Στο 4 που τη βρίσκω έχει αρκετή αξία αφού το νορμάλ θα ήταν κάπου στο 2,80 -3.

Μετά θα αφήσω όλα τα γνωστά ντέρμπι ”από το πάνω ράφι που λένε” και θα πάω στο Βέλγιο. Έχουμε δύο καυτά ντέρμπι και μου έχει καρφωθεί ότι θα είναι από τις ημέρες που θα δούμε κόκκινους τους αγώνες του Βελγίου. Έχει ξαναγίνει αφού το πρωτάθλημα του Βελγίου δίνει πολλές κόκκινες κάρτες αφού φέτος μόνο έχουμε ήδη 41 κόκκινες κάρτες (45 έχουμε στην αγαπημένη Γαλλία).

Το πρώτο ντέρμπι έρχεται από την Αμβέρσα όπου η Μπέερσχοτ των 5 κόκκινων καρτών μέχρι στιγμής υποδέχεται την Άντβερπ και όλοι μιλάνε για μια νίκη στο ντέρμπι που θα την θυμούνται για πολύ καιρό. Λόγω ότι ήταν χαμηλότερα στις κατηγορίες μια από τις ομάδες αυτό το ντέρμπι σαν παράδοση δεν είναι πολύ γνωστό ωστόσο υπάρχει μεγάλο μίσος και σήμερα είναι sold out με το ”σύνθημα” να είναι ΄΄Η Αρκούδα θα σας κατασπαράξει” (το έμβλημα της γηπεδούχου όπως βλέπεται και από τη φώτο της στήλης).

Στο 3,20 η κόκκινη κάρτα είναι μια δίκαιη απόδοση.

Το δεύτερο είναι το ”The Wallon derby” που αν και πολύ μακριά οι δύο πόλεις υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα. Ένα από τα ντέρμπι με τα περισσότερα επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου στο Βέλγιο. Η Σταντάρ έχει ανακοινώσει ήδη ότι δεν θα παίρνει εισιτήρια όταν είναι να παίζει μέσα στην Σαρλερουά ενώ το 2016 που είχαν παίξει εκεί μέσα αναγκάστηκε να διακοπεί ο αγώνας γιατί οι οπαδοί της Σαρλερουά είχαν πετάξει πόσες εκατοντάδες μπουκάλια και κέρματα στους παίκτες της Σταντάρ.

Μεγάλο μίσος με τους οπαδούς της φιλοξενούμενης να ζητάνε να παίξουνε σαν ”μονομάχοι΄΄ και όχι σαν παίκτες ποδοσφαίρου από την ομάδα. Εκτός από αυτό θα είναι και μια αδελφική κόντρα αφού ο προπονητής της Σαρλερουά (Edward) είναι αδερφός του William Still (assistant manager της Σταντάρ). Στο 3,5 η κόκκινη κάρτα παίζεται άνετα με τον ρέφερι να έχει ήδη 3 σε 10 αγώνες φέτος.

Με αυτά τρία θα ασχοληθώ σε ότι αφορά τις κόκκινες κάρτες. Θα ποντάρω δυνατά το μονό στο ματς της Ισπανίας αφού για μένα είναι το πιο δυνατό της ημέρας και μαζί με τα δύο του Βελγίου μετά θα κάνω ένα ωραίο τρίξι.

Φίλε Παυλάρα κάνε τα κουμάντα σου σαν ειδικός Βελγίου που είσαι και στείλε ένα μήνυμα στα παιδιά να ρίξουν κουτουλίδια στα ντέρμπι!

Τέλος σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θα κρατήσω και μία ανατροπή σε σκορ κυρίως λόγω έμπνευσης.

Αναφέρομαι στο βραδινό δυνατό ματς της Βολιβίας άμεσα στην Όλγουεις Ρέντι και την Μπολιβάρ. Η Μπολιβάρ θα της βάλει σίγουρα δύσκολα αφού είναι καλή ομάδα και μπορεί να σκοράρει πρώτη ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι μαθημένοι να γυρνάνε τα ματσάκια. Ακόμη μια ανατροπή που είδα είναι της Φενέρ αλλά την αφήνω γιατί δεν θέλω να ανοιχτώ και να παίξω δύο σήμερα όπως χθες.

Εσείς δείτε τη πάντως.

Αυτά για σήμερα και τα υπόλοιπα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS