874

Billaras

Ενα και όχι “σεντονάτο”-UPDATE!

Αρχικά, δύο λογάκια γιά την Κυριακή. Αν σταθώ στην κακή χημεία θα χάσω το δάσος κοιτώντας το δέντρο. Ναι, έκανα κακή χημεία στα “μικρά”. Ειχα πέντε (Ιωνικός g/g, Αστον Βίλα, Θέλτα over, Αντβερπ, ΑΕΚ g/g), πέρασαν τα τέσσερα και έσπασε το g/g της ΑΕΚ. Δοκάρι. Ναι αλλά αυτά είναι μέσα στο μενού. Αυτό που θα μπορούσε να μην είναι στο μενού, είναι το δικό μου λάθος.

Φράιμπουργκ στο 4,50 σε trixie; Τέτοιο σημείο δηλαδή να εξαρτάται από ακόμα ένα άλλο; Δεν ήρθαν τα άλλα, στα χαμένα και η Φράιμπουργκ και η μέρα. Με ένα μονό αποδεκτό, θα είχα σώσει τη μέρα και θα καμάρωνα και την ομαδούλα! Ακου…0-6 ημίχρονο! Θα το κρατήσω, αν ποτέ μου πει κάποιος κάτι σε στυλ “ρε μεγάλε, μας είπες διπλό και ήρθε 6-0”, θα του δείχνω αυτό.

Οτι όπως μπορώ να χάσω 6-0, μπορώ και να κερδίσω 6-0. Και από ημίχρονο. Και εκτός έδρας. Και σε σημείο του 4,50. Οχι τίποτα 1,30. Το κλείνουμε το κεφάλαιο, εχθρός του καλού πάντα το καλύτερο. Η βελτίωση και η διόρθωση λαθών πρέπει να είναι μόνιμη και μέχρι τα βαθιά γεράματα (γέλια).

Και πάμε στα φρέσκα. Αργησα να ανεβάσω γιατί έψαχνα, κι όλο έψαχνα, και ξαναέψαχνα.

Τι να παίξω στο σεντόνι; Οι μισές ομάδες θα κάνουν αλλαγές, οι άλλες μισές είναι αδιάφορες, πιάσε το αυγό και κούρεψτο στο φινάλε των ομίλων. Να αρχίσω να αραδιάζω ειδικά και combo και κόρνερ; Από τέτοια όσα θέλετε, αλλά…αυτά θέλουν και οι μπουκ. Εγγραφές και τζίρο σε ειδικά. Πανηγυρίζουν με αυτά.

Ναι, θα μπορούσα να πω “άσος Μίλαν, over 3,5 Λειψία (απολύθηκε ο προπονητής της προχθές), over 3,5 Αγιαξ” και να καθαρίσω.

Μα και αστεία μπετ/προτάσεις θα ήταν και δεν χρειάζεται κανένας Billaras να σας δίνει τέτοια. Ή μάλλον χρειάζεται, αν βρει αξία και σας την επισημάνει. Κι εδώ δεν υπάρχει αξία κάπου.

Οπότε, αφού είπαμε την είδηση γιά τον προπονητή της Λειψίας, αφού σας βαρέσω ένα καμπανάκι ότι στην Τότεναμ έσκασαν οκτώ κρούσματα κορονωϊού και οι έξι είναι παίκτες (αλλά δεν μας λένε ποιοί) και αφού σας πω ότι αύριο ίσως δείτε update αλλιώς θα το δείτε σίγουρα Πέμπτη, πάμε στο Νησί.

Προφανώς σήμερα απο τα λαμπερά μόνο live, τίποτα pre game. Να δούμε και τις 11αδες, βασικότατο.

Στην Αγγλία λοιπόν (που πήγε “αφρός” το ΣΚ, τα πάντα όλα), σήμερα δεν έχει καλό πρόγραμμα. Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Μάκη, η 1η δεν έχει απολύτως τίποτα άξιο πονταρίσματος (απλά να πω ότι μας τελείωσαν οι Κουκ και Γουέλλενς από Ιπσουιτς και Ντόνκαστε αντίστοιχα), ενώ η δεύτερη έχει 3-4 ματς που σηκώνουν κουβέντα και ρίσκο.

Η Νορθάμπτον, η Σουίντον, η Σκάνθορπ, ίσως και η Κρόουλι. Βασικό επίσης αυτό που ανέφερε ο Μάκης περί φρεσκάδας. Οι τρεις (εκτός Σουίντον) δεν έπαιξαν προχθές κύπελλο, άρα πήραν 10ημερο αποφόρτισης.

Οι ενδοιασμοί μου είναι ότι οι αντίπαλες δεν είναι κακές ομάδες. Δηλαδή, προ ημερών ορμησαμε πχ στη Μάνσφιλντ ας ήταν μιά κατηγορία κάτω από τη Ντόνκαστερ.

Γιατί; Γιατί η Ντόνκαστερ ήταν (είναι) ψοφίμι. Και της “φάγαμε” και τον προπονητή. Τώρα δεν έχουμε ψοφίμια. Η Λέιτον του Τζάκετ εχει 5-3-1 εντός, η Εξετερ έχει ακόμα καλύτερη έδρα (5-4-0), η πάντα υπολογίσιμη Γουόλσολ, ακόμα και η Στιβενέιτζ που είναι ψοφίμι, είναι με νέο προπονητή (και κάποιον που εκτιμώ, τον Τισντέιλ). Οπότε τι κάνουμε; Ο Μάκης πήγε σε Νορθάμπτον και Σκάνθορπ.

Εγώ οριακά άφησα Σουίντον, πάω σε…ένα μονάχα. Τη Σκάνθορπ του “δικού μου” Κιθ Χιλ (στη φωτό, τον λέω “δικό μου” γιατί είναι παιδί της Μπόλτον). Ενα σέκο 4αρι. Με πρώιμη πληρωμή αν κάτσει κανένα 0-2. Ζορικο, την τελευταία παίζουμε, μιά ομάδα που δεν έχει διπλό! Απλά επιλέγω να κοντράρω αυτή που είναι πιό χάλια από όλες.

Update: Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σταθούμε στο χθες, ο αποκλεισμός της Μπάρτσα ήταν η “είδηση” ας πούμε, ενώ αγωνιστικά και στοιχηματικά το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο στο Μαντσεστερ-Γιουνγκ Μπόις.

Εδώ έγιναν “πραγματάκια”, το ματσάκι το ψιλο (χοντρό) άφηνε η Γιουνάιτεντ που έβαζε κάτι πιτσιρίκια μέσα, αλλά οι ελβετοί ήταν κουλοί. Γύρισαν και φαβορί μετά το 70′, χάθηκαν κάμποσα στο live εδώ, πήρε λεφτά το διπλό που δεν ήρθε ποτέ.

Πάμε τώρα στο σήμερα. Το νου σας, σήμερα θα γινει και η Αταλάντα που εκρεμεί από χθες, ενώ αναβλήθηκε η Τότεναμ (έχει φτάσει τα 20 κρούσματα).

Δεν έχω σκοπό να παίξω μικρά σημεία. Προφανώς μερικά ξεχωρίζουν (πχ Μπόντο Γκλιμτ ή Μίντιλαντ). Οποιος θέλει ας το κάνει. Ψάχτηκα σε μεγάλα, ενώ θα είμαστε πάντα στο chat, από νωρίς που ξεκινάνε τα ματς, στις πριν τις 8! Οπότε να δούμε τι θα προκύψει σε live.

Tι κράτησα; Δυο καλά χινάρια αρχικά. Γουέστ Χαμ-Ντιναμό και Φενέρ-Αϊντραχτ.

Οι γηπεδούχοι αδιάφοροι. Αλλά να μην χάσουν κιόλας εντός. Και οι φιλοξενούμενοι με πόντο είναι πρώτοι και δεύτεροι αντίστοιχα, ας κάνουν ότι θέλουν Γκενκ και Ολυμπιακός. Προφανώς τα χινάρια είναι πάντα λόττο, προφανώς και είναι και συγκοινωνούντα δοχεία με τα άλλα ματς, αλλά pre game ξερουμε αυτά που ανέφερα, συν τις πολλές απουσίες στην αμύνα των άγγλων (και rotation αλλά κυρίως κενά πίσω) και το ντεφορμάρισμα και την γκρίνια που υπάρχει στην Τουρκία.

Τα Χ δεν θα χαλάσουν κοινώς κανέναν και είναι -γιά να πάμε στα βασικά- και καλοπληρωμένα. Στο 3,60 το ένα, στο 3,75 το άλλο.

Μετά ξεχώρισα τέσσερα ασόδια (πάντα αναφέρομαι σε μεγάλα σημεία). Αντβέρπ, Φερεντσβάρος, Σλόβαν και Γιάμπλονετς. Ομως, δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Η Αντβερπ ας πούμε δεν έχει κίνητρο βαθμολογικό.

Ούτε η Φερεντσβάρος. Είναι άσοι πιθανοί μεν γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να τα παρατήσει ενώ η Λεβερκούζεν θα κάνει ολικό rotation, δεν το “βλέπει” καν το ματς. Κίνητρο έχει η Σλόβαν, αλλά εδώ η περασμένη Κοπεγχάγη λέει ότι θα το παίξει σπαθί το ματς και χωρίς rotation. Κίνητρο έχει και η Γιάμπλονετς που θέλει μόνο διπλό και μη νίκη της Ραντερς μέσα στην Αλκμάαρ.

Και η Κλουζ είναι τελειωμένη.

Τα ζυγίζω όλα, εκτιμώ ότι καλύτερο των τεσσάρων είναι η Γιάμπλονετς. Και αυτό κρατάω στο 2,90. Οπότε πάω σε ένα trixie pre game και μετά ότι γίνει στο live! Τα λέμε στο chat, τα λέμε αύριο στο Betsellers Radio στις 4!!! Α, να μην ξεχάσω: Αύριο ίσως δείτε update στο πινακάκι, “κάτι” έχει. Το νου σας στο twitter λοιπόν.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras