839

Billaras

Αυτό ήταν…Αγγλία!

Αυτό μάλιστα! Ηταν…Νησί! Ηταν Αγγλία, ήταν κύπελλο! Το απόλαυσα, το χάρηκα και δεν μιλάω στοιχηματικά τώρα. Τι έγραφα χθες; Οτι στις γιορτές δεν χορτάσαμε και μας τσάκισε ο κορωνοϊός με τις αναβολές και ξενερώσαμε; Αυτό εννοούσα. Γιατί περίμενα, πάντα το λαχταράω, κάτι σαν αυτό που έγινε χθες.

Γκολάρες; Ανατροπές; Σκορ-μαμούθ; Εκπλήξεις; Αγωνία; Παρατάσεις; Τα πάντα όλα.

Αυτο το εγγλέζικο χρώμα το ρημαδί στη μπάλα. Να τρωνε πέντε στην Τσέστερφιλντ και μόλις κάνουν το 5-1 οι οπαδοί της (6,000 παρακαλώ) να τρολαρουν τους φίλους της Τσέλσι με το επικό “εσείς δεν θα κερδίσετε ποτέ…Λιγκ Τρόφι”. Να μπουκάρουν μέσα της Κιντερμνίστερ. Να πέφτουν ξεροί στο 95′ αυτοί της Μάνσφιλντ. Να τρελλαίνονται της Μπόρχαμ, να ζουν σε πελάγη ευτυχίας αυτοί της Κέμπριτζ.

FA CUP και τα μυαλά στα μίξερ. Σκέτη αρρώστια (μην το πω αλλιώς)!

Και στοιχηματικά βεβαίως-βεβαίως, μια ομορφιά. Ανατροπή-στην ανατροπή-στην ανατροπή. Πρώτο ημίχρονο; Νικάει η Μίλγουολ/χάνει η Χαρτλπουλ/χάνει η Χάτερσφιλντ. Δευτερο ημίχρονο και τελικό; Εχασε η Μίλγουλ/κέρδισε η Χάρτλπουλ/κέρδισε η Χατερσφιλντ. Δυο στα τρία θηρία, καλή νίκη, απολαυστική νίκη.

Εγγλέζικη νίκη.

Και πάμε στα φρέσκα. Πάλι έχουμε πτώση αποδόσεων ειδικά στην Τσάρλτον. Να το παίξω; Ζορίζομαι λίγο (μην πω πολύ). Anyway, ας απλώσω την εικόνα.

Η μέρα έχει κάμποσα μικρά εκεί γύρω στο 2,00. Και Παναθηναϊκό και Κόνιασπορ, αντε και το over της Βαγιεκάνο (που έπεσε κι αυτό). Δυστυχώς αναβληθηκε και η ΑΕΚ να είχαμε ακόμα ένα καλό g/g.

Οπως και να έχει, δεν παίζω τέτοια.

Από μεγάλα; Βάση ειδήσεων προκύπτει η Ριζεσπόρ, το ξέραμε από Παρασκευή ότι η Μπεσίκτας έχει ένα κάρο απουσίες βασικών. Πιθανό και το g/g ημιχρόνου στο Εμπολι-Σασουόλο όπως παίζουν και οι δυο. Και τέλος, τα εγγλέζικα. Τσάρλτον-Πρέστον-Αστον Βίλα αύριο. Α, να μην το ξεχάσω: Και Αδανασπορ παιζεται καλά αύριο στο 4,20 μέσα στην Φενέρ.

Με λίγα λόγια; Αν αφήσω στην άκρη το g/g ημιχρόνου στην Εμπολι που είναι ειδικό στοίχημα, το μενού έχει τούρκους (Ριζεσπορ και Αδανασπορ) και άγγλους (τρία ματς FA CUP). Και κλείσαμε. Και μάλιστα από τα πέντε τα δύο είναι αυριανά.

Μπορώ να το απλοποιήσω πολύ. Κοιτάξτε τα. Βάση αποδόσεων, trixie τα τρία σημερινά και αύριο μονά και δυάδα.

Και κλείσαμε. Είναι μιά σκέψη και δεν είναι και λάθος. Το ερώτημα το δικό μου είναι αν πρέπει να παίξω και τα πέντε σημεία. Οκ, καλή νίκη χθες αλλά του Αη Γιαννιού δεν είναι κάθε μέρα. Και επειδη δεν είναι κάθε μέρα, θα κατέβω στα τρία από τα πέντε. Και αποφασίζω να παίξω ΜΟΝΟ τα εγγλέζικα! Τρία χθες, τρία σήμερα/αύριο. Δεν με χαλάει καθόλου όλο το ΣΚΔ να το περνάω με FA CUP.

Προφανώς στην Tσάρλτον κάνω τα στραβά μάτια, το σκέφτηκα πολύ, ας κάνω γιά πρώτη φορά στη σαιζον και μια παραχώρηση. Ο καθένας ας αποφασίσει. Εγώ πάω μονά δυάδα τα σημερινά και μονό σέκο το αυριανό. Ολα έχουν πρώιμη. Δεν πάω σε patent οπως χθες ελέω αποδόσεων.

Και νέα στήλη την Τριτη, αλλά προφανώς τα λέμε στο chat (και αύριο, όχι μόνο σήμερα).

Θα έχουμε μιά σχετικά χαλαρή εβδομάδα, οπότε άμα θέλει η μπαλίτσα ας…μας ξαναπληρώσει η (αγαπημένη μου) Αγγλία!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras