833

Billaras

Τρία από τα έντεκα-UPDATE!

Τελικά τα πράγματα σήμερα ήταν πιό απλά απ’ ότι περίμενα! Καλό μεσημέρι, μπήκα κατ’ευθείαν στο “ψητό” αφού δεν έχω να σχολιάσω κάτι παρελθοντικό. Οσα έγιναν μεσοβδόμαδα (που δεν έπαιξα) τα σχολιάσαμε χθες στο ράδιο, ενώ το ματσάκι που έπαιξα μετά από μέρες χθες βράδυ, πέρασε και δεν ακούμπησε. Με 2-0 στο μισάωρο δεν πάς πουθενά, δεν είδα καν το 2ο ημίχρονο.

Χαλαρά λοιπόν το προηγούμενο διάστημα, αν και θα σας παρακαλούσα να ξαναδιαβάσετε τον απολογισμό που έκανα προχθές. Γιά εσάς. Γιατί κάθε απολογισμός είναι κάτι σαν μάθημα. Πολύ πιό χρήσιμος από ένα σημείο.

Πάμε τώρα λοιπόν στο “ψητό”. Εκτός Αγγλίας, τι είχα γιά σημερα; Μιά σκέψη ήταν η Χέρτα και ένα καλό g/g ήταν στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Πάπαλα, τίποτα άλλο. Ισπανία-Ιταλία-Πορτογαλία-Τουρκία δεν μου έδιναν σημείο, τα ξανακοίταξα όλα σήμερα και όντως δεν βρήκα κάτι, ενώ με ολλανδοβέλγους που ξεκινάνε τώρα δεν θέλω να μπλέξω. Οπότε μονο αυτά τα δύο ήταν.

Το ένα σβήστηκε μετά την χθεσινή φάπα της Φράιμπουργκ. Που να μπλέκω και με μπάζο; Αμα με αφήνει ξεκρέμαστο η καλή ομάδα, πως μπορεί να με αφήσει το μπάζο που λέγεται Χέρτα; Ας κάνει ότι θελει.

Το άλλο σβήστηκε γιά την απόδοση. Οταν το 2,35 γίνεται 1,90 πάνε περίπατο όλα. Θα έβαζα σε κάποια δυάδα αυτό το ελληνικό g/g, είχε λάθος. Πλέον δεν έχει. Οπότε…σβου. Και καθάρισα.

Και όλα έγιναν πιο απλά γιατί έμεινα μόνο με την Αγγλία…

Στο Νησί λοιπόν. Εκεί που πληρωθήκαμε καλά πριν μιά εβδομάδα, αλλά δεν ειναι κάθε μέρα του αη Γιαννιού προφανώς.

Θα κάνω μιά γενικότερη αναφορά.

Υπάρχουν μερικά (4) τίμια φαβορί. Μπλακμπερν (2,40), Χάτερσφιλντ (2,62), Μάνσφιλντ (2,05), Τρανμίρ (2,20). Σε όλα περίμενα αποδόσεις με ένα 0,20 παρακάτω, ίσως και 0,30. Δείτε τα, αποφασίστε, τι θα κάνω εγώ με αυτά θα το δείτε στο τέλος.

Και μετά έχουμε τα μεγάλα. Οχι πολύ μεγάλα. Αστον Βίλα (2,87), Νότιγχαμ (3,00), Πιτέρμπορο (3,40), Πλίμουθ (3,60), Χάρογκέιτ (3,75), Χάρτλπουλ (3,60), Σαλφορντ (3,30).

Αυτά είναι όλα γιά σήμερα!

Μιά εντεκάδα, τέσσερα μικρά-επτά μεγάλα. Ο Μάκης επέλεξε από χθες Νότιγχαμ-Χάρτλπουλ-Σάλφορντ. Είναι και τι θα σου κάνει “κλικ” που λέμε.

Να κάνω κι εγώ τη διαλογή μου; Σιγουρα έξω Βίλα (ήταν στο 3,00, περίμενα να ανέβει αλλά έπεσε, θα το ηθελα 3,30 οπότε τώρα πάσο), Πιτέρμπορο (δεν με ψήνει συνολικά, τα νούμερα δεν λένε ψέματα), Χαρογκέιτ (ναι χωρις κόσμο η Νιούπορτ αλλά συνολικά καλύτερη ομάδα και ντεφορμέ η Χάρογκέιτ) και…Σάλφορντ (κάκιστη εκτός, ο σεβασμός στην Μπράντφορντ είναι παντοτινός, η ασήκωτη φανέλα με την φανέλα-πούπουλο παίζουνε).

Αρα ήδη από τις 7 κατέβηκα στις 3. Νότιγχαμ-Πλίμουθ-Χάρτλπουλ. Η Χάρτλπουλ μας πλήρωσε στα κύπελλα, αλλά ρε γαμώτο εκτός έδρας είναι άλλη-πολύ χειρότερη- ομάδα. Κατά βάση η χειρότερη όλων στην κατηγορία με 1-1-9. Αφήστε που δεν ξέρω τι θα δω από την Μπρίστολ. Και λέω να το αφήσω. Αρα, από τα τρία μπετ του Μάκη εγώ θα πάω μονάχα την Νότιγχαμ.

Θα προσθέσω την Πλιμουθ (η οποία -και μπράβο της- πέρασε πολύ απαλά την μεταβατική περίοδο αλλαγής προπονητή, κράτησε όλα τα χαρακτηριστικά της, συνεχίζει σταθερά από εκεί που την άφησε ο Λόου). Αν θυμάστε, το ιδιο ματς το παίξαμε στο κύπελλο το Νοέμβριο. Είχε έρθει 0-0, με την Πλίμουθ ξεκάθαρα καλύτερη. Στη ρεβάνς ήρθε εύκολο 3-0.

Τώρα θα το ξαναρισκάρω, η Σέφιλντ δεν με πείθει, η Πλίμουθ είναι εγγύηση ειδικά αμυντικά.

Αρα δύο στο χέρι. Τρίτο θα πάρω την Χάτερσφιλντ. Στο 2,62 δέχομαι τον άσο, είναι ψηλός, μπαίνει και σε σύστημα. Σταθερά καλή, εξαιρετική με την Μπέρνλι, ο Κορμπεράν κάνει δουλίτσα και φαίνεται. Οπότε αξιοποιώ το μεγαλύτερο των “μικρών”. Τα άλλα τα αφήνω σε εσάς, αν θέλετε κάντε καμιά δυάδα.

UPDATE: Στράφι πήγε το γκολ της Νότιγχαμ στο 91′ χθες, πήραμε γκολ στα χασομέρια και δεν το χαρήκαμε. Οπως και να έχει, τα ίδια θα έπαιζα πάλι, ασχέτως αν μιά (Πλίμουθ) με απογοήτευσε απίστευτα, βρήκε χθες να κάνει τη χειρότερη φετινή της εμφάινιση. Anyway, στο τέλος της μέρας δεν είχα παράπονο, εξάλλου εξ’αρχής δεν μου μίλαγε, τρία ματς και πολλά ήταν και καλώς παίχθηκαν μόνο αυτά.

Σκέφτομαι το λαό που θα έπαιζε Νιουκάστλ χθες ή Εβερτον και ανατριχιάζω.

Σήμερα ελάχιστα. Οριακά ήμουν να πω no bet. Δεν έχει ψωμί η μέρα νομίζω. Από αουτσάιντερ το μόνο που ξεχωρίζει είναι η Μονπελιέ, και κάτω από το 4,00 που ήταν (3,80 τώρα). Με σερί νικών, με τελευταία νίκη επί της σημερινής αντιπάλου, με το Στρασβούργο να στερείται δύο βασικά φορ (18 γκολ μαζί), ο ένας τιμωρημένος-ο άλλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Και με ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο, όχι καυτή εδρα. Θα το κρατήσω λοιπόν σέκο, έχει και πρώιμη.

Και μετά κάτι μικρούλια. Και χθες ανέφερα κάμποσα και καλά έκανα, πέρασαν. Ισως να έπρεπε να έχω κάνει και μιά δυάδα, αλλά never mind. Σήμερα μου κάνει το g/g στο ντέρμπι το δικό μας, στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός, είναι ψηλά στο 1,90. Επίσης ενώ δεν ήθελα να ασχοληθώ, είδα ειδήσεις στο Αντβερπ-Σαρλερουά και ο άσος του 2,15 είναι παραπάνω από τίμιος, έχει αξία.

Και τέλος, στο Νησί έχει αξία το under στο Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ. Από που προκύπτει αυτό το 2,37; Με την Αρσεναλ η Λίβερπουλ έκανε πρώτη τελική στο στοχο στο 80′! Οσο θα λείπουν Σαλάχ-Μανέ, δεν γίνεται να είναι τεράστιο φαβορί το over. Και η Μπρέντφορντ προσεκτικά θα το πάει.

Διάλέξτε και πάρτε. Προσωπικά θα το πάω χαλαρά, μονό η Μονπελιέ και μιά δυάδα με g/g στη Λεωφόρο και άσο την Αντβέρπ (4,08 η δυάδα).

Και κλείσαμε. Θα είμαι chat γιά τυχόν live, αλλά γενικά η μέρα δεν μου “μιλάει”.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras