830

Billaras

Τουρλού κουπόνι-τουρλού παιχνίδι!

Πολύ καλά έκανα την Κυριακή και έπαιξα αυτά τα ψιλά που έπαιξα. Γιατί ενώ η μέρα είχε ξεκινήσει καλά (άνετα η Αντβέρπ, νωρίς γκολ και μιά χαρά μπάλα η Μονπελιέ), μετά…άρχισε να στραβώνει. Ο διαιτητής ανακαλύπτει (κυριολεκτικά) κόκκινη, η Μονπελιέ μένει με 10, ισοφαρίζεται στο 78′, μετά δεν υπήρχε επιστροφή. Στο δε ντέρμπι “αιωνίων”, όχι μόνο δεν μπήκε γκολ, αλλά κατανάλωσα και κάμποσο κολλύριο, μαζί με ένα ντεπόν, μπας και αντέξω αυτό το άθλιο θέαμα.

Τα΄χω ήδη ξεχάσει όμως αυτά, είμαι ήδη στο σήμερα. Εχουμε ένα κουπόνι…τουρλού που έγραψα και στην Kingbet. Μπριάμ αν προτιμάτε, αφού έχει…απ’ όλα και μάλιστα απ΄τις ίδιες χώρες. Παίζει πρωτάθλημα η Ισπανία, παίζει και κύπελλο. Παίζει εξ’αναβολής η Premier, παίζει και Λιγκ Καπ! Ολα μαζί, αχταρμάς.

Ως κουπόνι δεν μου λέει πολλά.

Αν μείνω στο σήμερα, ενα μικρούλι κοίταγα μονάχα και το άφησα, το g/g στην Μπέτις που ήταν στο 2,00 και πλέον ειναι στο 1,83 οπότε σβήστηκε. Στην Premier πάλι αναβολή, το “εξάποντο” της Μπέρνλι με την Γουότφορντ. Και από μεγάλα σημεία; Εχω κάμποσα, το θεμα είναι πόσο με…ψήνουν.

Από Γερμανία έχω την…περιφέρεια του Αμβούργου. Δηλαδή και Αμβούργο και Σαν Πάουλι.

Το ένα στο 4,00 το άλλο στο 8,00. Απο Αγγλία έχω Πρέστον (2,90) και Μάνσφιλντ (4,00). Από Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν είμαι τυφλός γιά να μην βλέπω ότι με Χ Μαρόκο και Γκαμπόν περνάνε χέρι χέρι 1οι-2οι. Στο 2,90 έπεσε από το 3,00. Πάντως είναι άκρως βολικό. Και από Ισπανία μιά σκέψη κάνω γιά Κάντιθ με νεο προπονητή να ντεμπουτάρει (που ήταν και παλιά στην Εσπανιόλ) και την Εσπανιόλ σταθερά κακή εκτός έδρας (ο άσος στο 3,20).

Αυτά είναι. Το πρόβλημα μου είναι ότι είναι λίγο…μπερδεμένα στο μυαλό μου, ενώ κανένα δεν με τρελλαίνει. Και όλα έχουν και κατά. Πχ Σαν Πάουλι και Αμβούργο παίζουν το ντέρμπι μίσους μεταξύ τους την Παρασκευή. Και φυσικά αλλιώς θα μιλάγαμε αν η η εδρα της Σαν Πάουλι ήταν γεμάτη και καυτή και όχι…άδεια. Τεράστια διαφορά. Στα αγγλικά, ξεκάθαρα η φόρμα λέει Μάνσφιλντ, μας πληρώνει και σταθερά, αλλά και η άλλη δεν παύει να είναι πρώτη.

Και στο άλλο, δεν είναι και καμιά “ουάου” απόδοση γιά την Πρέστον. Θα το ήθελα πάνω από 3,10. Στο σπανιόλικο όπως και να το κάνουμε συζητάμε γιά μιά κακή ομάδα χωρίς νίκη εντός, ενώ στο στο αφρικάνικο απ’ όσα έχω δει ως σήμερα, δεν είναι να τους έχεις καμια εμπιστοσύνη, παιχνίδια άκρως αναρχικά είναι.

Τι συμπέρασμα βγάλατε;

Απαξ και δεν με τρελλαινει κάτι και εχουνε γίνει λιγο αχταρμάς στο μυαλό μου, επιλέγω καθαρά με το ένστικτο.

Κάντιθ 1-Γκαμπόν Χ-Μάνσφιλντ 2. Ολα σε σύστημα, τα δύο έχουν και πρώιμη. Δειτε και τα υπόλοιπα φυσικά. Και τα λέμε chat γιά τυχόν live (ειδικά στα γερμανικά). Αύριο πιθανό update.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras