820

Billaras

Ψάχνοντας το…4Χ4-UPDATE!!

Οπως θα θυμάστε όρεξη δεν ειχα την Τρίτη (και πως να είχα με όσα έγιναν με τα χιόνια, ακόμα υπάρχουν προβλήματα και φτάσαμε Σάββατο…), αλλά οι ομαδούλες μας…μιά χαρά κέφια είχαν. Κι έτσι μετά τα γλέντια του Σαββάτου ήρθε και το μεσοβδόμαδο να “δέσει” με τις Σάλφορντ, Νιούπορτ τη μιά μέρα και την Πρέστον την άλλη μέρα! Αυτό το τελευταίο το χάρηκα πολύ.

Οχι γιατί ήταν ένα σημείο του 6,00. Αλλά το σημάδεψα σωστά, τη σωστή στιγμή, δεν μπορώ να μην καμαρώσω όταν παίρνω σημείο-υποτίθεται-τρελλά ζόρικο και η γηπεδούχος δεν κάνει ούτε ένα (μα ούτε ένα) on target!

Να’ναι καλα οι αγγλιδούλες λοιπόν, αλλά πάντα να θυμάστε ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Μας πλήρωσαν Σάββατο-Τρίτη-Τετάρτη, σήμερα ψάχνουμε το…4Χ4 (γέλια).

Οχι κι εύκολο κυρίως στατιστικά.

Εκπομπή δεν κάναμε (τα αμάξια δεν έβγαιναν από τα χιόνια), ο Μάκης όμως σας προϊδέασε περίπου που κινούμαστε, αφού ανεβασε από χθες.

Από όσα έγραψε, δεν θα συμφωνήσω στην Μπόλτον, στην ομάδα μου. Θα ήθελα να είμαι εκει να δω ματσάρα, θα κατεβάσει λαό και η Σάντερλαντ, θα γίνει γενικός χαμούλης, αλλά δεν με έχει ψήσει η ομάδα μου ότι “τους έχουμε”.

Οπότε το αφήνω. Μακάρι να έρθει, να πληρωθεί ο Μάκης, να το γλεντήσω κι εγώ.

Από εκεί και πέρα, κάμποσα τσέκαρα. Εκτός Αγγλίας περίπου τίποτα, έκανα 2 σκέψεις γιά ΟΦΗ και Ζούλτε Βάρεγκεμ αλλά τα άφησε και έμεινα με τα “δικά μου” στο Νησί. Τσέκαρα λοιπόν Μπλάκμπερν, Χαλ από Championship. Μόρκαμ, Ιπσουϊτς, Κέμπριτζ από 1η. Και Ολνταμ, Σάλφορντ από 2η.

Η Νάσιοναλ δεν μου έδωσε σημείο ενώ να πω ότι αρκετά τίμιο φαβορί είναι η (μεγάλη) Μάνσφιλντ.

Ολα μαζί είναι επτά αουτσάιντερ. Οπως βλέπετε, είναι μέσα και τα άλλα που κράτησε ο Μάκης πλήν Μπόλτον. Οποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά γι αυτά, απλώς με χάλασε σήμερα το 3,60 της Κέμπριτζ όταν ως χθες το είχαμε 4,20 (που ήταν εξώφθαλμο λάθος).

Στα δύο της Championship έχω ενδοιασμούς οπότε είναι τα πρώτα που αφήνω. Στο ένα ζυγίζω πολύ την απουσία του Μπεν Μπρέρετον αφού παίζει με την εθνική Χιλής ο γκολτζής της Μπλάκμπερν, στο άλλο δεν ξέρω πως θα δω την Χαλ μετά την ξαφνική απόλυση του προπονητή της. Οκ, ήρθε ο…γνωστός μας Ατζουν, οκ έριξε φράγκα, οκ θα φέρει παίκτες (τον Πέλκα θέλει να πάει στην Χαλ), έφερε και τον Αρβελάτζε, αλλά δεν ξέρω αν έκανε γκελ ο Γεωργιανός στο κλαμπ.

Οπότε τα αφήνω.

Μένουν πέντε. Το πονηρό είναι η Μόρκαμ. Δεν “φωνάζει”, αλλά αυτή η ανατροπή επί της Γουίκομ μπορεί να σήμανε αντεπίθεση. Και δεν είναι του πεταματού η Μόρκαμ, ούτε τρομάζει η Ακριγκτον. Την Ιπσουϊτς την αφήνω σεβόμενος την φόρμα και της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οταν την κόντραρα με την Πλίμουθ με αποστόμωσε. Οπότε πάσο.

Και έχω πλέον-εκτός της Μόρκαμ- οι Κέμπριτζ-Ολνταμ-Σάλφορντ. Οι τρεις του…Μάκη. Η Ολνταμ μπάζο μεν, με τον Σέρινταν δε ξανά στον πάγκο (γιά…5η-6η φορά, έχω χάσει το μέτρημα). Η Σαλφορντ αναξιοπίστη αρκετά, αλλά ήταν καλή την Τρίτη που μας πλήρωσε, ενώ η Νορθάμπτον είναι εντελώς εκτός ρυθμού. Και η Κέμπριτζ ξεκάθαρα αδικείται από τις αποδόσεις, ακόμα και από το 3,60.

Δεν θα την έδινα πάνω από 3,30.

Θα μπορούσα να κάνω παιχνίδι σαν της Τρίτης-Τετάρτης (ένα trixie και ένα μονό), όπως έκανε και ο Μάκης από χθες. Το σκέφτομαι.

Αποφασίζω. Θα αφήσω την Ολνταμ γιατι οκ, σιγά το 3,20. Ας την αναστήσει ο Σέρινταν και εδώ θα είμαστε. Κρατάω Τα τρία πιό μεγάλα (Μόρκαμ στο 4,00-Σάλφορντ στο 3,80-Κέμπριτζ 3,60) και τα κάνω patent με σπαστή μίζα.

Σε ολα έχουμε και πρώιμη πληρωμή. Ο καθένας ας κάνει τη χημεία του φυσικά.

UPDATE: Να πω ότι δεν το περίμενα το χθεσινό; Και το περίμενα και το έγραψα και μιά χαρά ήταν που απλώς δεν έχασα. Είπαμε, δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού και γιά να είμαστε και σωστοί, δεν άξιζαν Κέμπριτζ και Σάλφορντ, ούτε καν την πρώιμη της Μόρκαμ αξίζαμε.

Κατά τύχη έγινε 0-2 και έληξε 2-2, το ματς ήταν γιά 5-1, κάπου εκεί. Οπότε ευχαριστημένος.

Σήμερα τα τσέκαρα όλα (αυτά τα λίγα που έχει), πάω πάσο, απλά ένα κλικ παραπάνω μου έκαναν Παναιτωλικός και Αντβερπ. Τραβηγμένα τα 4αρια τους.

Κι αφού πάω πάσο, γιατί έγραψα update; Γιατί θα παίξω από σήμερα κάτι αυριανό και θα κλείσω τον μήνα έτσι.

Θα παίξω τη Νις. Δεν δέχομαι το 6,00 της σε ματς νοκ άουτ κυπέλλου. Εχει σερί νικών, έχει ανέβει 2η, είναι καλά. Και η Παρί έχει ένα κάρο απουσίες (σίγουρα έξω Ντι Μαρία, Παρέδες, Μαρκίνιος, Κέιλορ Νάβας, Χακίμι, Γκεγέ που είναι διεθνείς και Νεϊμάρ, Βαϊνάλντουμ που είναι τραυματίες). Και ο Μέσι αμφίβολος. Να μην πάρω το ρίσκο μου; Το έκανα και την 1η Δεκέμβρη, τότε γιά το πρωτάθλημα έδινε 7,00 και το έπαιξα ξερό.

Ηρθε 0-0. Τώρα όμως, έχω ακόμα δύο δεδομένα. Πρώτον, η “πράσινη” που θα το ποντάρω δεν έχει πρώιμη στο κύπελλο Γαλλίας. Αρα δεν έχει νόημα να ελπίζω σε κάποιο 0-2. Δεύτερον, είναι κύπελλο, άρα το Χ δεν καταστρέφει καμιά στα 90′ και τα ρίσκα θα πέσουν όσο περνάει η ώρα. Μετά θα πάνε σε πέναλτι. Οπότε, προτιμώ τώρα να παίξω draw no bet στο 4,50.

Είναι πιό σοφό. Και με αυτό σας εύχομαι καλή Κυριακή, θα τα πουμε στο chat και σήμερα το απόγευμα και αύριο το βράδυ με το γαλλικό μπετ. Και νέα στήλη την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras