771

Billaras

Δυο προκρίσεις, δυο μικρά!

Αντε, καλή Ανοιξη λεβέντες μου, μην βλέπετε τα κρύα και τα χιόνια που ρίχνει στις 20 του Μάρτη, ψευδαίσθηση είναι (γέλια)! Χωρίς πλάκα τώρα, απο σήμερα ξεκινάει “επίσημα” η Ανοιξη, έχουμε Εαρινή ισημερία (στις 17,33). Η μέρα δηλαδή είναι ίση ακριβώς με τη νύχτα και από αύριο η μέρα θα κερδίζει, θα μεγαλώνει έναντι της νύχτας. Στο νότιο ημισφαίριο αντίθετα, σήμερα ξεκινάει επίσημα το φθινόπωρο.

Τωρα θα μου πείτε “πλακα μας κάνεις, έχεις κοιτάξει έξω;”. Οχι δεν σας κάνω πλακα, θα πάω και γήπεδο σήμερα, μέ βλέπω να γίνομαι παγοκολώνα στο ΟΑΚΑ (και…ξυρίζει εκεί ειδικά μέχρι να πας, σαν πίστα αεροδρομίου είναι). Να ξέρετε πάντως, από Τετάρτη θα καταλάβουμε Ανοιξη. Καιρός ήταν, δεν πάει άλλο.

Στο κουμάρι πάντως, βαρυχειμωνιά δεν είχαμε ποτέ φέτος.

Ολα καλά. Η Ζυρίχη πλήρωσε, βγήκε το χαρτζιλίκι, ενώ πολύ καλά έκανα και δεν έπαιξα εγγλέζικα ασόδια. Θα έχανα. Και γιά την Μίντλεσμπρο, νομίζω μας “πούλησε” ο Γουάιλντερ. Περίμενα να το πάει μαζεμένα και με άμυνες/αντεπιθέσεις που το ξέρει καλά. Και το πήγε…χύμα και φουλ επίθεση. Ηρθε 0-2 και άντε γειά.

Στο σημερα, πολλά ντέρμπι-λίγα πράγματα.

Ντέρμπι εδώ, ντέρμπι στην Ρώμη, ντέρμπι στη Βιέννη, ντέρμπι στο Μπουένος Αϊρες, ντέρμπι στη Λα Πλάτα, ντέρμπι στη Μασσαλία, θα δούμε μπάλα. Αλλά απο κουμάρι; Νομίζω λίγα.

Αρχικά, παίζω και Σαουθάμπτον και Νότιγχαμ Φόρεστ προκρίσεις. Στο 5,00 η μιά στο 6,00 η άλλη. Επιμένω, FA CUP είναι αυτό. Η Σίτι δεν με ψήνει τελευταια, η Σαουθάμπτον της έχει πάρει και στο πρωτάθλημα αποτέλεσμα.

Ενω η Λίβερπουλ δεν θα έχει Αρνολντ και Σαλάχ (και ίσως και άλλους, ανάλογα το rotation του Κλοπ). Καλές έδρες, η Νότιγχαμ δεν θα μασήσει, όπως δεν μάσησε και με τις άλλες “μεγάλες”. Ρισκάρω, αλλά οι αποδόσεις με καλύπτουν.

Και απο εκεί και πέρα; Νις και Αούστρια στο 4,20 και 3,50 είναι σκέψεις στα ντέρμπι. Εχουν λογική. Αλλά πήρα δύο αποδόσεις-βουνά ήδη.

Να πάρω κι άλλες; Λέω να μαζευτώ. Και να στραφώ σε κάτι πιό “νορμάλ”.

To ένα νορμάλ είναι η Ντόρτμουντ στο 2,00. Μοιάζει κουφή επιλογή από Billara, αλλά είναι το…πουλάκι που έγραφα χθες. Εχουν σχέσεις, η Κολωνία απόντες, η Ντόρτμουντ επιστροφές, στόχους μόνο η μιά, νομίζω θα το πάρει. Και τι; Να το παίξω μονό; Θα μου πείτε ότι αριστερά και δεξιά διαβάζουμε κάτι…κόρνερ και τελικές και ότι άλλη βλακεία θέλετε (ή μάλλον θελουν οι μπουκ) σε κάτι αστεία μονά αποδεκτά του 1,85! Ναι αλλά εδώ ειναι Betsellers.

Οπότε κάντε ότι σας φωτίσει, εγώ μονό του 2,00 δεν δίνω. Με τι να το κάνω δυάδα; Εχω μερικά g/g. Σε Γιάννενα, σε ΟΑΚΑ, σε Θελτα. Καλά και τα τρία. Με ψυχή, έτσι γιά την αδρεναλίνη, βάζω το ΠΑΣ-Ολυμπιακός του 2,10. Και έκλεισα.

Νέα στήλη την Τρίτη, χαλαρή πλέον, έχουμε διακοπή. Στο chat δεν ξέρω αν θα μπω σήμερα, τρέχω με τα εγγόνια, θα πάω και γήπεδο απόψε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras