754

Billaras

Ενα “μονούλι” όχι λαμπερό-UPDATE!

Απ την Κυριακή το βράδυ αυτομαστιγώνομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, όταν κάνεις…λαλακία, καλά κάνει και σε τιμωρεί το άθλημα. Και…λαλακίες κάνουν όλοι, η διαφορά πάντα είναι στη συχνότητά τους και στο αν βάζεις μυαλό. Ε, εγώ μετά από μήνες είπα να κάνω δύο, ευτυχώς τις έκανα σε δυάδα. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, χίλιες φορές αν ειναι να χάσω να χάνω την (κάθε) Τζένοα, παρά την (κάθε) Εϊμπάρ.

Μεγάλη υπόθεση να μην νοιώθεις λαλάκας μετά (και προχθές ένοιωθα, όπως και χθες με την Αρσεναλ). Και ακόμα μεγαλύτερη υπόθεση να μην παρασύρεις και άλλους στη λαλακία σου, να το “φωνάζεις” ότι την έχεις κάνει, όχι να ψάχνεις ηλίθιες και παιδικές δικαιολογίες. Γιατί δεν είμαι μοναχός μου, με διαβάζει κόσμος κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό.

Αυτά και πάμε στα φρέσκα.

Θα απολαύσουμε σιγουρα ωραία μπάλα, τεράστια ματς, αλλά από στοίχημα τι να σας πω, ζορίζομαι κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι και στα δύο αποψινά ματς οι μπουκ μας έχουν…μπερδέψει, απ’ τη μιά δίνουν φαβορί τα over, απ’ την άλλη δίνουν φαβορί τα no goal! Και όταν παράλληλα έχουν καραφαβόρες τις δυο εγγλέζες, τότε κάπου μας μπερδεύουν.

Δηλαδή τι μας “λένε”; Οτι θα κερδίσουν 3-0 Σίτι και Λίβερπουλ; Η ενστασή μου πέρα από τις αποδόσεις των φαβορί, είναι κυρίως στα γκολ. Στα μάτια μου, φαβορί έπρεπε να είναι τα under και στα δύο ματς. Και αυτό λέω και στην εκπομπή της Kingbet που κάναμε με τον Σωτήρη Κωσταβάρα ακόμα μιά φορά ως ball boys. Δείτε την εδώ: https://www.

youtube.com/watch?v=5HCbtv6OU1E .

Από εκεί και πέρα, η απόφαση αν θα παίξει στο Champions League ανήκει στον καθένα. Εγώ αποφάσισα να μην παίξω. Αν το έκανα, θα επαιζα Λίβερπουλ+under σε combo. Κάτι σε 0-2 το κόβω, αλλά δεν ποντάρω, ούτε άλλα ειδικά ψάχνω. Θα τα δούμε μαζί στο chat απόψε και αν προκύψει καποιο live καλώς.

Οπότε στρέφομαι στις αγγλιδούλες που σταθερά πληρώνουν.

Αλλά είναι κακό το μενού. Τι να παίξω; Οριακά σκέφτηκα τις “καιόμενες” Ρέντινγκ και Γουίμπλεντον σε Championship και 1η, αλλά δεν τις εμπιστεύομαι. Αυριο κάτι γυρίζει στο νου μου, αλλά θα το δούμε αύριο σε update.

Οπότε, να πάω πάσο; Ετσι, για να περάσει η βραδιά, ας παίξω ένα ματς, ένα σημείο. Την Μάνσφιλντ. Αν θυμάστε, το αποψινό είχε αναβληθεί λόγω ομίχλης.

Η Φόρεστ είναι φυσικά εξαιρετική, αλλά είναι και πιό χαλαρή (το λένε και τα αποτελέσματά της), όταν είσαι +9 και με 2 λιγότερα από την τέταρτη (3 ανεβαίνουν), είσαι άνετη. Στα τρία τελευταία εντός έχει μιά ήττα 0-2, μιά ισοπαλία 1-1 με Λέιτον και μιά νίκη οριακά 1-0 με την…πεσμένη Σκάνθορπ. Κάτι λένε αυτά. Συν τοις άλλοις, έχει μιά τεράστια απώλεια, χτύπησε σοβαρά και τέλος η σαιζόν του Στίβενς, 1ος σκόρερ της Φορεστ Γκριν φέτος με 27 γκολ (23 στο πρωτάθλημα).

Η Μάσφιλντ με νίκη ίσως μπει τριάδα, είναι ήδη μέσα στα πλέι οφ. Μας έχει πληρώσει φέτος από Γενάρη και μετά με την σούπερ πορεία αντεπίθεσης της. Θυμηθείτε, όταν βολόδερνε, πόσες φορές γράφαμε (και ο Μάκης) ότι έχει υλικό σούπερ! Η ισοπαλία φυσικά είναι πιθανότατή, όπως είναι και στο άλλο μεγάλο ματς της Λιγκ 2. Εκεί που γίνεται ο χαμός στη βαθμολογία.

Ομως, λέω να ρισκάρω δεξιά. Επαιζε και στο 4,00 χθες, αλλά και το 3,75 το πήρα ήδη κι έφυγα. Ισως πέσει κι άλλο. Υπάρχει και πρώιμη, ελπίζω να μην μείνει στο Χ. Τίποτα άλλο, ένα μονό διπλό και απόψε chat.

UPDATE: Εξ ορισμού ένα ματς κόντρα στην πρωτοπόρο είναι ζόρικο, άμα χάνεις από νωρίς κόντρα στη ροή του αγώνα: “Promotion-chasing Mansfield started brightly with Stephen Quinn fizzing wide before Lucas Akins contrived to skew wide with just Luke McGee to beat.

Rovers turned the screw and scored against the run of play. Stags keeper Nathan Bishop parried Jamille Matt’s diving header but the ball broke to March, who finished with aplomb.” Και μετά ακόμα πιό δύσκολο όταν μένεις με 10 παίκτες γιά ένα ουσιαστικα ημίχρονο. Ετσι έχασε η Μάνσφιλντ, οι λεπτομέρειες δεν την ευνόησαν, ούτε και εμάς. Οσο γιά τα σεντονάτα; Αυτό το…5-5-0 του Σιμεόνε μας έβγαλε τα μάτια, όπως έβλεπα τα στατιστικά είναι η 4η φορά από το 2004 που μιά ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν κάνει καν τελική στο στόχο!

Και πάμε παρακάτω.

Το Τσέλσι-Ρεάλ δεν το αγγίζω ούτε με χειρουργικά γάντια. Οτι θέλετε έρχεται. Το βλέπουμε στο chat. Στην Ισπανία όμως, θεωρώ ότι η Μπάγερν έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που η Βιγιαρεάλ αντιθέτως έχει κατεβάσει. Πριν ένα μήνα ήταν αλλιώς. Προβάδισμα διπλού, πιθανό το g/g, ένα ματς σαν το Φράιμπουργκ-Μπάγερν περιμένω πάλι, απλά όχι σε 1-4 τελικό.

Κάτι σε 1-2. 2+g/g μας πάει στο 2,87. Και από την Ισπανία απόψε στην Γαλλία αύριο, στο Βελοντρόμ. Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι και χωρίς Μιλίκ η Μαρσέιγ ειναι ανώτερη σκάλες. Πάει γιά την υπέρβαση ο Δικέφαλος και μακάρι να την κάνει. Πέραν του αποτελέσματος, πιστεύω ότι και τα δύο ματς είναι g/g. Η Μαρσέιγ μπάζει πίσω, την είδα και προχθές. Και ανάποδα, στη Θεσσαλονίκη ίσως να την είναι πιό εύκολο να σκοράρει (θα έχει λογικά και τον Μιλίκ).

Θα βρει χώρους παραπάνω. Το 2,20 αύριο είναι λάθος. Αν ρισκάρει κάποιος με 1+g/g πάει στο 3,60. Τιμιο.

Και πάω στα λιγοστά εγγλέζικα. Το Μπερνλι-Εβερτον σαν να μην υπάρχει. Στέκομαι στην Championship. Πάιζουνε δύο ομάδες στην έδρα τους εκεί που είναι πανίσχυρες. Μίντλεσμπρο και Νότιγχαμ. Η Νότιγχαμ στα τελευταία 10 εντός έχασε μόνο από τη…Λίβερπουλ στο FA CUP! Ομοιως η Μίντλεσμπρο στα τελευταία 10 εντός έχασε μόνο από την…Τσέλσι φυσικά γιά το Κύπελλο! Ειδάλλως μέσα στο 2022 δεν θα είχαν ήττα στο σπίτι τους.

Κίνητρο και οι δύο. Η μιά εντός πλέι οφ, η άλλη εκτός αλλά οριακά και με ματς λίγοτερα. Αντίπαλες; Η Κόβεντρι που ντεφορμάρεται και μάλλον πετάει πετσέτα και η πρωτοπόρος Φούλαμ. Η οποία φυσικά είναι ήδη στην Premier, Με +14 από την 3η και με δύο ματς λιγότερα, δεν αλλάζει αυτό. Και να χάσει απόψε, θα μείνει στα ίδια και πάλι θα έχει και ματς παραπάνω.

Σκέφτομαι και το 2,05 της μιάς και το 3,30 της άλλης. Και τα σκέφτομαι πολύ.

Αν το 3,30 της Μπόρο το ενώσω με τα δύο combo Μπάγερν και Μαρσέιγ, έχω ένα trixie. Και αν κάνω και δυάδα Νότιγχαμ με g/g ΠΑΟΚ, έχω και δυάδα. Εδώ ρισκάρω βέβαια. Αν δεν σκοράρει ο ΠΑΟΚ, μου αφαιρεί δύο σημεία. Ε, λέω να ρισκάρω, τον πιστεύω. Και έκλεισα. Λογικά δεν παίζω κάτι άλλο, τα λέμε chat και σήμερα και αύριο.

Ta δυο combo παίζονται από το “φτιάξε αγορά γιά πρώιμη του σημείο. Οπότε, όλα εχουν πρώιμη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras