638

Thassios

Το τελευταίο ποντάρισμα

Καλησπέρα στους Betsellerades όλου του κόσμου!

Συνεχίζω τις διακοπές μου (η φώτο στήλης είναι τώρα από τη βεράντα μου την ώρα που σας γράφω) και παίρνω τις απαραίτητες ανάσες μιας και σε δύο εβδομάδες περίπου ξεκινάει ο Μαραθώνιος της νέα σεζόν (για εμένα καθώς οι υπόλοιποι είναι ήδη στις επάλξεις) και θα πρέπει να μας βρει ξεκούραστους και ορεξάτους.

Όχι πως χάθηκε ποτέ η όρεξη! Φυσικά και κάθε μέρα μελετάω, βλέπω τι γίνεται στις Λατίνες που είναι σε φουλ ρυθμό και έχουν αγωνιστικές αρκετές ενώ έκανα τη προσωπική μου ανάλυση της αποτυχημένης αυτής σεζόν και έβγαλα κάποια συμπεράσματα που θεωρώ ότι θα βοηθήσουν στη νέα σεζόν , βέβαια στη πράξη θα φανούν όλα.

Βρίσκομαι λοιπόν στο υπέροχο νησάκι μου και είπα σήμερα να κάνουμε το εξής.

Πρώτον είναι έθιμο κάθε καλοκαίρι μία στήλη και ένα ποντάρισμα να γίνεται πάντα όταν βρίσκομαι στο νησί. Και τις περισσότερες φορές είναι και λίγο γούρι. Οπότε σήμερα και τυπικά θα κάνω το τελευταίο ποντάρισμα της σεζόν μιας και 31 Ιουλίου μηδενίζουν οι κάβες και ξεκινάει επίσημα η νέα σεζόν.

Δεύτερον και προτού αναλύσω τι θα ποντάρουμε να σας αναφέρω ότι σας χρωστάω μια ”κουβεντούλα” στο chat που πολλοί είχατε ζητήσει μέσα στον χειμώνα και προτού ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Τι εννοώ ” κουβεντούλα” ;; Εννοώ τα πάντα σε ότι αφορά το στοιχηματικό κομμάτι. Κάβες , αποδόσεις , yield , συστήματα , ασιατικά και ότι άλλο θέλει να ρωτήσει ο καθένας σας. Φυσικά και δεν είμαι δάσκαλος του στοιχήματος αλλά με την εμπειρία και τη μελέτη που έχω ρίξει (αλλιώς δεν θα μπορούσα να είμαι επίσημος tipster μη ξέροντας βασικούς κανόνες) θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω αρκετά.

Ειδικά στο κομμάτι της διαχείρισης της κάβας που ήταν ίσως αυτό που απασχολούσε τους πιο πολλούς απο εσάς. Οπότε σήμερα το βραδάκι κατά τις 9 θα είμαι στο chat (ακούς ρε Zagorinio!!!!!!) παρέα με μια μπυρίτσα για να τα πούμε γενικά , στοιχηματικά και γιατί όχι άμα προκύψει να λαιβάρουμε.

Προχωράμε τώρα και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε.

Ξεκινάω από Νορβηγία και τον αγώνα της Τρόμσο με την Σάντεφιορντ. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τα 11αρια στο διπλό. Μια Τρόμσο που μπορεί να έχει δύο ματς λιγότερα αλλά δεν βγάζει σταθερότητα και δε πατάει καλά. Απέναντι έχουμε μια Σάντεφιορντ που είναι η 3η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας με 5 νίκες και 3 ήττες. Προσωπικά δεν θα το έδινα πάνω από 5-6.

Οπότε καταλαβαίνεται τι αξία υπάρχει στο διπλό. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα έχει και γκολ η αναμέτρηση. Δηλαδή στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 το ματς. Οπότε κρατάμε το διπλό σε απόδοση 11 , το κόμπο ”Χ2+g/g” σε απόδοση 5 ενώ ίδια απόδοση δίνει και το όβερ 1,5 γκολ Σάντεφιορντ (3 σερί ματς βάζει πάνω από ένα γκολ εκτός έδρας). Δείτε ποιο θα επιλέξετε.

Μετά έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια που μπορεί να δούμε κίτρινες κάρτες. Το ένα είναι από την Αμερική ανάμεσα στην Σικάγο και την Ατλάντα και το άλλο είναι το Κατόλικα – Κομπρεσάλ από Χιλή. Και στα δύο οι αποδόσεις στα θασίτικα είναι καλές. Στο 4,10 το Αμερικάνικο και στο 3,10 το ματς της Χιλής. Τέλος μπορεί κάποιος αν θέλει να δει την ανατροπή στο ματς της Ίντερ Μαϊάμι με το Σινσινάτι.

Δεν μου άρεσε κάτι άλλο οπότε και θα κάνω παιχνίδι με αυτά τα τρία ματς. Από Νορβηγία θα επιλέξω το οβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Σάντεφιορντ.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat! Θα χαρώ να σας δω μέσα και να τα πούμε παρόλο που πολλοί είστε σε φάση που αράζετε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS