610

Billaras

‘Ενα εγγλέζικο σημερινό, ένα αυριανό!

Ρε παιδιά, γύρισε από διακοπές ο Μάκης και…μου κάνει χαλάστρα! Δηλαδή, εγώ τι να γράψω; Τα ίδια με εκείνον; Εβαλα επίτηδες στη στήλη φωτό όσα έχουν δημοσιευτεί από χθες (δηλαδή τα έχω γράψει από Πέμπτη) στην Kingbet. Δείτε όλα τα σημεία πρώτης διαλογής. Σάντερλαντ, Χαλ, Κρόουλι το trixie του Μάκη. Τα σημεία τα έχει αναλύσει ήδη.

Οπότε μπίνγκο!

Και γιά να είμαι σωστός, έχω προβληματιστεί κιόλας με την Σάντερλαντ. Γιατί όταν ο Μακης έγραψε χθες μεσημέρι δεν είχε σκάσει το θεμα Νιλ. Η Στόουλ οπως ίσως ξέρετε μετά την ήττα από τη…Σάντερλαντ προ ημερών, απέλυσε τον Μάικλ Ο’Νιλ. Και χθες μεσημέρι σκάει το θέμα: Ζήτησε άδεια και μιλάει επίσημα με τον Αλεξ Νιλ της Σάντερλαντ.

Κοινώς, σήμερα ο Νιλ θα είναι στον πάγκο των “μαυρόγατων” αλλά έχει ήδη μιλήσει με τη Στόουκ και μάλλον τα’χουν βρει κιόλας, ισως και απόψε να ανακοινωθει. Και αναρωτιέμαι: Παίζεις Σάντερλαντ μετά από αυτό; Εδώ σας θέλω…

Κατά τα άλλα, Πιτέρμπορο και Μπάροου (που βλέπετε στην φωτό) τις έσβησα γιατί η μιά πήγε 3,40 και η άλλη 2,85.

Ηταν 4,00 και 3,20 δηλαδή είχαν λάθος. Τώρα δεν έχουν και δεν είναι εποχή εκπτώσεων. Ποιά έμειναν (που δεν έχει ο Μάκης); Η Γουέλντστόουν (που ανέβηκε και στο 4,00 παρακαλώ) και η Νότιγχαμ αύριο στο 7.00, με την Τότεναμ.

Αυτά είναι τα εγγλέζικα. Γιά Χαλ και Κρόουλι δεν έχω να αλλάξω κάτι απλά φοβάμαι λίγο την απουσία Τοφούν στην Χαλ, είναι κομβικός ο τούρκος.

Εκτός Αγγλίας; Γιά αύριο ίσως (ίσως, δεν έχω αποφασίσει) δείτε update. Γιά σήμερα μιά Ρόμα συζητιέται (με Ντιμπάλα να επιστρέφει στο Τορίνο ως αντίπαλος), μιά Χέρτα στο 4,50 ενδεχομένως (μετά το τρελλό κάζο που έπαθε η Ντόρμουντ κόντρα στη Βέρντερ από 2-0 σε 2-3 μετά το 89΄, ή θα παρουσιάσει πάλι θέματα ή θα ξεσπάσει) και τελευταια σκέψη η…Φιτέσε (ξανά).

Με τη Χέρενφεν άνετο 0-4. Οκ η Βααλβάικ δεν είναι Χέρενφεν, αλλά βλεπω 4,75 και χαρακώνομαι! Την είδα την Φιτέσε, είναι για γέλια ειδικά αμυντικα. Η Βααλβάικ στο τελευταίο πάλεψε πολύ με την Φέγενορντ. Μπορεί να είναι χειρότερη; Η απόδοση είναι 100% λάθος.

Τέλος, για αύριο, έχω Νότιγχαμ. Ναι προφανώς και ως νεοφώτιστη κάνει λάθη. Εκανε και με την Γουέστ Χαμ (δεν τα πλήρωσε) έκανε και με την Εβερτον (και δυστυχώς το έφαγε-φάγαμε στο 88′).

Αλλά ώπα. Τόσες μεταγραφές, ξεκάθαρα έχει δυναμική, ειδικά εντός. Πως μας προκύπτει το 7,00; Πριν μιά εβδομάδα, Μπόρνεμουθ-Αρσεναλ είχαν ίδιο σετ. Σόρυ, είναι ίδια η Νότιγχαμ με την Μπόρνεμουθ; Ή μήπως είναι ίδια η Τότεναμ; Δύο ματς είναι μετριότατη. Με Τσέλσι τυχαία σώζεται με 2-2, με Γουλβς κερδίζει 1-0 ενώ ως το 60′ είναι κακή, απλά η Γουλβς έχει τα γνωστά θέματα και δεν σκόραρε πρώτη.

Στα μάτια μου το σετ έπρεπε να είναι 5,00 με 1,75. Εχουν δύο μονάδες λάθος καθαρό. Οποιος θέλει κάνει κάλυψη, παίρνει τα μέτρα του.

Να κάνω τη σούμα; Νότιγχαμ μονο του αύριο, bet από σήμερα. Πάει αυτό. Και σήμερα, από τα τέσσερα+τρία σημεία (δεν μετράω Πιτέρμπορο, Μπάροου, έχουν σβηστεί λόγω απόδοσης) θέλω να παίξω τρία.

Εξω Σάντερλαντ.

Το ζύγισα. Φοβάμαι ότι θα επηρεαστεί απο το θέμα του Αλεξ Νιλ. Κρίμα, μακάρι να πέσω έξω (να το πληρωθεί ο Μάκης και οσοι το πόνταραν από χθες), αλλά πλέον το αφήνω, η Νόριτς ειναι απέναντι, όχι καμιά της πλάκας. Μετά, αφήνω και την Χαλ. Η Κόβεντρι είναι εκτός ρυθμού μεν, φρέσκια δε (αφού δεν παίζει). Και μετράω και την απουσία Τοφούν πολύ.

Και τέλος, αφήνω και Γουελντστόουν γιατί δεν έχω καθαρή άποψη (γιά τον ίδιο λόγο την άφησα και προ εβδομάδος με την Χάλιψαξ).

Αρα, κρατάω μόνο Κροουλι απ’ τα ίδια τρία με τον Μάκη. Ως χθες είχαμε…τρία στα τρία, τα ίδια θα έπαιζα, τώρα μένω με το ένα. Αφήνω Ρόμα, παίζει και το Χ δυνατά (δεν ψήνομαι και από το 3,10, δεν είναι ευκαιρία) και καταλήγω!

Χέρτα 4,50, Βααλβάικ 4,75 και Κρόουλι 3,20.

Και αύριο το 7αρι της Νότιγχαμ (πάω χωρίς κάλυψη). Ολα έχουν και πρώιμη. Μπορεί να φάμε και ξύλο; Μπορεί. Πάω με patent τα σημερινά, κάτιτις παραπάνω στην Κρόουλι προφανώς. Το αυριανό….ολομόναχο, εκτός αν κάνω update (είμαι στο 50-50%).

Καλές βουτιές (ο καιρός στρώνει, ειδικά αύριο), τα λέμε αργότερα και στο chat φυσικά!

Νέα (φουλ) στήλη την Τρίτη που εχει και εμβόλιμες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras