523

Thassios

Διπλό ποντάρισμα και δυάδα

Καλημέρα παικταράδες μου!

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου πλέον όπου έχουν παιχτεί ήδη τέσσερα παιχνίδια. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχουμε πολλές καθυστερήσεις στα παιχνίδια ενώ δε λείπουν και οι τραυματισμοί. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να λάβουμε υπόψη σε περίπτωση που θέλουμε να ποντάρουμε κανένα ειδικό με late goal η κάτι παρόμοιο.

Από εκεί και πέρα μπορώ να πω ότι βλέπουμε αρκετές κάρτες. Εδώ είναι που θα κάνω στάση. Με 6 κίτρινες κάρτες τελείωσε το πρώτο ματς ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό από τις οποίες οι 4 ήταν στο ημίχρονο. Στο Αγγλία – Ιράν είχαμε μόνο 2 κίτρινες (μία στο κάθε ημίχρονο) από τους Ιρανούς και είναι λογικό αφού το σκορ είχε ξεφύγει για τους Άγγλους.

Στο Σενεγάλη – Ολλανδία είχαμε 3 κίτρινες κάρτες , όλες στο 2ο ημίχρονο , σε ένα ματς που είχε καλό ρυθμό αλλά όχι πολύ ένταση και ξύλο. Και κλείνω με το ΗΠΑ – Ουαλία όπου είχαμε ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος όπου τελείωσε με 6 κίτρινες , οι 4 στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό ήθελα να δω κατά πόσο θα έχει ένταση γιατί είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη 2η θέση.

Τελικά είχε ένταση το παιχνίδι.

Οπότε μέχρι στιγμής σε 4 παιχνίδια είχαμε 17 κίτρινες κάρτες με τις 9 να είναι στο πρώτο ημίχρονο. Και ερχόμαστε στα φρέσκα. Σήμερα έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό της Ουαλίας. Το Μεξικό παίζει με τη Πολωνία και όπως όλα δείχνουν ο νικητής λογικά θα είναι κι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο της 2η θέσης.

Περιμένω οπότε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλές κάρτες. Κάρτες που όπως όλα δείχνουν θα βγούνε από το πρώτο ημίχρονο. Ο Αυστραλός ρέφερι είναι καλός και μάλιστα είναι από αυτούς που θα βγάλουν μέχρι και τη κόκκινη από το τσεπάκι του. Μήπως θα είναι και το πρώτο ματς που θα δούμε της κόκκινη κάρτα;; To πιστεύω. Σκληροτράχηλοι και οι Μεξικανοί αλλά και οι Πολωνοί.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Πολωνία από όλες τις Ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε το μεγαλύτερο μέσο όσο σε κάρτες στα προκριματικά.

Να μην τα πολυλογώ θα κάνω διπλό ποντάρισμα στην αναμέτρηση. Το ένα θα είναι το θασίτικο σε απόδοση 6. Το 2ο θα είναι ένα συνδυασμός με κίτρινες και κόκκινες. Το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” δίνει 20 και είναι σούπερ απόδοση.

Τέλος θα κάνω και μια δυάδα με ένα αυριανό. Θα κρατήσω το όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο σε απόδοση 2,45 σε αυτό το ματς και αύριο στο ματς της Ισπανίας ,όπου ήταν η ομάδα με τις Λιγότερες κίτρινες στα προκριματικά , θα ποντάρω τη Κόστα Ρίκα να πάρει 2 κάρτες παραπάνω (χάντικαπ -1,5) από τους Ισπανούς. Η Κόστα Ρίκα είναι ομάδα που παίρνει κάρτες και θεωρώ ότι θα πάρει αρκετές για να σταματήσει τους Ισπανούς.

Κλείσαμε.Τα λέμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS