513

Billaras

Πάντα τέτοια, πάμε παρακάτω-UPDATE 2

Πρώτα απ’ όλα, είμαι χαρούμενος. Ο Δεκέμβρης μπήκε ιδανικά. Σημεία του 8,5 δεν πιάνεις κάθε μέρα, πόσο μάλλον σε Μουντιάλ. Και μιλάμε για σημεία μελέτης, “κραγμένα” μέρες, σημεία που δεν τόλμησε κανείς να ποντάρει απ’ όσο ξέρω. Μοναχός μου το ανέλυσα, το έπαιξα, το προτείνα. Και…μαζί πληρωθήκαμε. Δείτε το απόσπασμα αν θέλετε στη σελίδας μας στο Facebook.

Αυτά περί fair play που διαβάζω, τα ακούω βερεσέ. Απ’ τη Δευτέρα λύσσαξα ότι η Ισπανία μπορεί να διαλέξει μονοπάτι και το έκανε. Μαρόκο τώρα, Πορτογαλία μετά στους 8. Εχει καμιά σχέση με το Κροατία τώρα, Βραζιλία μετά στους 8; Καμιά. Κι εγώ θα διάλεγα λοιπόν. Πάιξανε ένα ημίχρονο, ενημερώθηκαν, τα συμφώνησαν, έχασαν. Απλό.

Και οι Γερμανοί ας μην γκρινιάζουν (που δεν το έκαναν,δεν έψαξαν δικαιολογίες κι αυτό τους τιμά).

Εμείς εδώ τα βλέπουμε όλα “κάπως”. Εκεί τα έριξαν στην ομάδα τους, ας μην έχαναν με ανατροπή απ΄την Ιαπωνία στην πρεμιέρα. Είχαν ομάδα να προχωρήσουν; Το ερώτημα έχει απαντηθεί καιρό στο Betsellers. Οχι. Τι να τα κάνω τα xgoals άμα δεν έχεις φορ να τα παστελώσει;

Και γιά να φρεσκάρω μνήμες, η Γερμανία την πάτησε ακριβώς έτσι και το 2018 (έξω από τους ομίλους με θύτη την Κορέα), οριακά με…2-2 πέρασε τους ομίλους στο Euro του 2021 (θα τα θυμάστε, με την Ουγγαρία που ποντάραμε στο live, αποκλείστηκε αμέσως μετά) και τώρα ξανά έξω νωρίς.

Κοινώς Μιά γεμάτη τετραετία δεν έχουν καλή ομάδα. Τόσο απλό. Επίσης τόσο απλά, το Betsellers στοιχηματικά ήταν πάντα…εκεί. Στα…βαρβάτα περίεργα ήταν εκεί.

Και γιά να φρεσκάρω κι άλλες μνήμες, μολις προχθές η Γαλλία έκανε δωράκι στην Τυνησία, ενώ θυμίζω το δώρο της Ιταλίας στο Euro του 2016 στην Ιρλανδία (επίσης πονταρισμένο διπλό, τότε σε yankee που ευστόχησε ολόκληρο), θυμίζω το 2004 στο Euro το περιβόητο “μπισκότο” Δανίας-Σουηδίας 2-2 που πέρασε χέρι-χέρι τους σκανδιναβούς (αφήνοντας έξω την Ιταλία παρακαλώ), θυμίζω το 1998 την ήττα της Βραζιλίας από τη Νορβηγία τελευταία αγωνιστική ομίλων, με ανατροπή κιόλας και που άφησε έξω το Μαρόκο.

Είπατε κάτι; Εχω το “ελλάτωμα” να έχω…καλή μνήμη. Να πάω και ακόμα παραπίσω; Το 1978 το Περού σε αβαβά ματς ντροπής έκατσε κι έφαγε έξι γκολ γιά να περάσει στον τελικό η (διοργανώτρια) Αργεντινή αντί της Βραζιλίας! Να βάλω και το κερασάκι; Το 1982 στην Ισπανία είχαμε την περιβόητη “ντροπή της Χιχόν”. Τότε Γερμανοί και Αυστριακοί έστησαν κυριολεκτικά τους Αλγερινούς, παίζοντας φιλικό τους άφησαν έξω.

Αξίζει να τα διαβάσετε, αγέννητοι είσαστε οι περισσότεροι, πάρτε αυτό το λινκ: https://www.sport24.gr/longreads/i-ntropi-toy-chichon.8190762.html .

Γι αυτό λοιπόν, ας μην μιλάει κανείς. Δεν δικαιούται. Ολοι έχουν κάνει ματσολιές. Και “φιλικά” ματς και επιλογή αντιπάλου, ειδικά παλαιότερα που δεν έπαιζαν ίδιες ώρες στα φινάλε ομίλων (αυτό το διορθωσε η FIFA απ΄το 1998).

Το κλείνω εδώ, καμιά συζήτηση γιά το αν πέρασε τη γραμμή η μπάλα στο 2ο γκολ των ιαπώνων, η FIFA έδωσε και φωτό, μην σας ξεγελάνε τα στοπ καρέ, όταν έχουμε goal line τεχνολογία αλλά πλέον και αισθητήρες μέσα στη μπάλα, εδώ δεν μπορεί να γίνει λάθος. Μετράνε και την…τρίχα (του Ρονάλντο ας πούμε).

Ολα καλά λοιπόν, δύο βαρβάτες εκπλήξεις ως τώρα (Ιραν και Ιαπωνία) μου έχουν κάνει τη διαφορά, ενημέρωσα και τους πίνακες μακροχρονίων στο σύστημα των σκόρερς (όπου ήδη μας πλήρωσε με γκολάρα ο Καζρί, να είναι καλά το παλληκάρι, ανακοίνωσε κιόλας χθες ότι σταμάταει από την Εθνική του).

Και πάω παρακάτω.

Σήμερα, το έγραψα και χθες, ήμουν οριακά να μην παίξω τίποτα. Κυρίως μουντιαλικό. Τελικά αποφάσισα να πάω με μιά δυάδα. Δεν ασχολούμαι με τα βραδινά. Μόνο στο live αν δω κάτι, στο chat θα είμαστε. Πιστεύω πάντως ότι σήμερα κάπου θα σκάσει κόκκινη κάρτα. Από σκορ θυμίζω απουσιάζει μόνο το 2-2, μπήκε και αυτογκόλ, είχαμε και 2/1, άρα μόνο το 2-2 εκρεμμεί.

Το άγγιξε ο Καναδάς χθες αλλά δεν μας πλήρωσε.

Ποιά θα είναι η δυάδα; Σημεία με under. Κορέα-Πορτογαλία 1-Χ+under 4, μας κάνει 2,40. Τίμιο. Η Πορτογαλία άνετη, πιθανότατο rotation, ενώ έχουμε και…άκρες με Μπέντο που είναι στον άλλο πάγκο (και ο βοηθός του πορτογάλος επίσης). Να κάνει με τη σειρά της δώρο σήμερα; Δεν το αποκλείω καθόλου. Μα καθόλου.

Θα το τσεκάρω live, αλλά δεν παίζω pre game. Και στο άλλο; Θα σκοτωθούν, η Ουρουγουάη θέλει μόνο νίκη, η Γκάνα κάνει τα ματς γουέστερν, πιστεύω ότι σήμερα οι Ουρουγουανοί δεν θα μπουν με τα γκέμια μαζεμένα και φοβικα (έχει φάει κράξιμο ο προπονητής), αφού θέλουν μόνο νίκη. Πάω μαζί τους, αλλά κι εδώ με under 4! Που δίνει 2,60. Μιά τίμια δυάδα, στο 6,24.

Καμιά σχέση με χθες που έπαιξα 15 μονάδες, σήμερα χαλαρά στις 4 μονάδες. Η δυάδα είναι στο “φτιαξε αγορά” κι έχει και πρώιμη στα σημεία.

Και πάμε στο νησί. Εχει “μικρές”, έχει κάμποσα ματς απόψε. Τσέκαρα πολλά,είδα και λίγο Μπάρνσλεϊ και λίγο Γουόλσολ. Τελικά κατέληξα σε ένα μονό αποδεκτό. Την Τσέλτεναμ στο 5,25. Θυμίζω, εν μέσω Μουντιάλ, η μοναδική εγγλέζα που κόντραρα ήταν η…Τσάρλτον.

Ας το ξαναδοκιμάσω. Στο FA CUP γλύτωσε από θαύμα με την Στόκπορτ (2-2 αντί 1-3 και 1-4), τώρα πρωτάθλημα. Βασικοί λόγοι; Το ντεφορμάρισμά της, οι αποντες που έχει πάλι (βασικός φορ και βασικός γκολκίπερ), ότι σε λίγα 24ωρα έχει την κρισιμότατη ρεβανς με την Στόκπορτ, ότι η Τσέλτεναμ είναι σε άνοδο, τέσσερα αήττητη και φυσικά η απόδοση. Κι αυτό έχει πρώιμη.

Update: Ολα τα σχόλια μαζεμένα θα τα κάνω τη…Δευτέρα. Ούτε καν αύριο. Κι αύριο ένα δεύτερο update θα κάνω. Καλά το πάμε, όλα πρίμα, αλλά θα τα σουμάρω τη Δευτέρα. Προς το παρόν, στο σήμερα, λέω να μην παίξω τίποτα Μουντιαλικό! Εκανα ντου προχθές, έπαιξα κατιτίς και χθες, λέω σήμερα να προσπεράσω. Καλά, γιά Αργεντινή θα προσπερνούσα έτσι κι αλλιώς (μόνο γκολ Μέσι θα παρακαλάω), το άλλο το ζύγισα πολύ, αλλά τελικά πάσο.

Η Ολλανδία είναι….μετρίως μέτρια σε όλα τα ματς. Που σκαλώνω; Οτι έχει καλή άμυνα, αλλά κυρίως ότι η Αμερική δεν έχει το εύκολο γκολ. Plus, δεν ξέρω την κατάσταση του Πούλισικ που είναι “τα πάντα όλα” σε αυτή την ομάδα. Εναν…Βαλέντσια να είχαν πχ, θα ρίσκαρα. Τώρα τους έχω μέχρι Χ και παράταση. Οπότε πάσο καθαρό. Μόνο live, στο chat θα είμαστε.

Και με τι μένω σήμερα; Μιά..Αγγλια με ολίγη (γέλια). Τσιμπήσαμε το 5αρακι χθες, σήμερα δεν έχω τόσο ψηλό.

Εχω λίγο πιο χαμηλά. Το ένα είναι η Λίνκολν, την ανέλυσε ο Μάκης, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το άλλο είναι η Κρόουλι, με ντεμπούτο νέου προπονητή (Εθέριγκτον, καλή επιλογή). Χθες πέρασαν και οι “δεύτερες σκέψεις” (Γουόλσολ και Μπάρνλεϊ), σήμερα δεύτερες σκέψεις έκανα λίγο για Γουίμπλεντον και ένα-δύο φαβορί τίμια (Νορθάμπτον και Καρλάιλ).

Θα παίξω μόνο Κρόουλι και Λίνκολν, μονά και δυάδα, έχουν και πρώιμη και τέλος. Τα υπόλοιπα στο chat, αύριο πάλι με update!

Update 2: Χαλαρά χθες, αν είχε βάλει ένα γκολ ακόμα ο Μέσι θα ήταν εξαιρετικά. Το χαρτζιλίκι βγήκε από την…Κρόουλι, οπότε όλα καλά.

Χαλαρά και σήμερα. Νέα στήλη αύριο, να κάνουμε και…σούμα του ΣΚ! Σήμερα επίσης δεν βλέπω εκπλήξεις.

Πιστεύω ότι Γαλλία και Αγγλία θα προκριθούν και θα ανταμώσουν στους 8 σε λίγες μέρες. Η μόνη διαφορά σήμερα που πιστεύω ότι έχουν τα δύο ματς είναι στα γκολ. Ετσι όπως παίζει η Πολωνία με φουλ άμυνα (το λες και κατενάτσιο) και γιόμες μπροστά, είναι παλιομοδίτικο. Αλλά αποδίδει έστω στο σύνολο του αγώνα, δεν εκτίθεται. Θα φάνε ένα; Δύο; Δεν θα εκτεθούν.

Αντίθετα, οι σενεγαλέζοι πιστεύω θα βγουν και στην επίθεση, ας λείπει ο Μανε, θα το παίξουν στα ίσια το ματς. Και είναι καλή ομάδα.

Εν ολίγοις, Γαλλία με λίγα γκολ στο ένα, Αγγλία με πολλά γκολ στο άλλο. Προφανώς δεν είναι για πολλά-πολλά. Κάντε ότι combo και bet builder θέλετε.

Εγω σβηστά θα παίξω ένα χαλαρό Κέιν any time+g/g+προκριση Αγγλία που δίνει 5,00 (με μιά ενισχυση κερδών μου δίνει 6,00).

Πιστεύω είναι ώρα να ανοίξει λογαριασμό και ο Κέιν, πολλά ήταν τρία ματς άνυδρα.

Και θα κάνω και μιά δυάδα με Γαλλία under/Aγγλία over (2,10Χ2,10) και θα περάσω τη μέρα μου. Eτσι απλά και όμορφα (αμα βάλει γκολ και ο Ζιρού θα είναι ακόμα καλύτερα). Και φυσικά θα τα πούμε στο chat για τυχόν live. Αύριο πρωί στήλη/βραδυ vidcast!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras