463

Billaras

Πολύ οριακά με μιά δυάδα-UPDATE!

Οριακά ήμουν για no bet σήμερα. Πολύ οριακά. Τι άλλαξε από χθες που τα είπαμε στο Betsellers Radio; Ελπίζω να την ακούσατε την εκπομπή γιατί θα “πατήσω” πάνω σε αυτήν. Τι άλλαξε λοιπόν; Αρχικά (και είναι βασικό) άλλαξε η ψυχολογία μου. Μιλάω πάντα ειλικρινά και μεταξύ φίλων. Αισθάνομαι χάλια, στο σπίτι έχουμε κηδεία κανονική, πολλοί θα με καταλάβουν.

Η γατούλα μου, η Πούπσι, θα μας αφήσει σύντομα. Χθες αργα το βράδυ με πήρε ο γιατρός, έχει άκρως επιθετικό καρκίνο (δύο σάρκωματα στο λαιμό), δεν παίρνει επέμβαση ή χημιοθεραπείες, την έχω τώρα με κορτιζόνη και απλά θα πρέπει να αποφασίσω πότε θα γίνει ευθανασία. Ειδάλλως σε ένα μήνα-άντε δύο, θα μου μείνει στα χέρια και μετά από ταλαιπωρία και πόνο.

Οσοι έχουν ζώα, με καταλαβαίνουν. Δεν το συνεχίζω, αλλά δεν γινόταν και να μην το αναφέρω ότι δεν είμαι καλά, ότι δεν έχω διάθεση…

Μετά, άλλαξαν οι αποδόσεις. Ο Μάκης είχε Νότιγχαμ στο 2,80. Τώρα είναι 2,62 φαβορί. Είχε Φόρεστ Γκρίν 2,75. Επίσης στο 2,62 πλέον.

Μετά, άλλαξαν οι προπονητές! Χθες λέγαμε γιά κόντρα ακέφαλων Μπλάκπουλ και Πόρτσμουθ.

Σε τραγική κατάσταση και οι δύο. Σήμερα έχουν και οι δύο νέους προπονητές! Η Μπλάκπουλ τον Μικ ΜακΑρθι (δεν τον εκτιμω καθόλου αλλά είναι έμπειρος και σίγουρα “κάτι” θα αλλάξει στην αρχή) και η Πόρτσμουθ έναν εντελώς άπειρο (1η δουλειά αυτή θα είναι), τον Τζον Μουσίνιο που ήταν παίκτης-προπονητης στην Οξφορντ, πέρυσι πήρε το διπλωμά του, είναι μόλις 36 χρονών.

Προφανώς και δεν έκανε γκελ στον (πάντα απαιτητικό) κόσμο της Πόρτσμουθ, αλλά ένα τράτο θα του το δώσουν και σήμερα θα έχει άλλο αέρα η ομάδα. Οπότε…πως να κοντράρω;

Και μετά, άλλαξε και ο (κακός μας) ο καιρός! Πολύ χιόνι, ήδη 3+4+5 αναβολές σε 1η-2η-Νάσιοναλ Λιγκ, από αυτά ένα είναι και η Μόρκαμ που επίσης αναφερθήκαμε χθες. Μορκαμ-Μπρίστολ-Λίνκολν στην 1η και Νιούπορτ-Νορθάμπτον-Γουόλσολ (αυτό το είπα γιά over χθες)-Ντονκάστερ στην 2η.

Ολες γιά frozen pitch. Ισως έχουμε κι άλλα σε λίγη ώρα, γενικά ο καιρός είναι χάλια (το έγραψε και ο Skotostrious, χαμός από αναβολές στις ιπποδρομίες).

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τις μεταγραφές που συνεχίζονται αμείωτες.

Και προσέξτε τώρα, πέσαμε σε μέρα που δεν έχω τίποτα απολύτως εκτός Αγγλίας!

Ιταλία; “Λίγο” Λέτσε κοιτάξα αλλά μην ξεκινήσει τα δωράκια δεν ξερω (παρένθεση: είδατε όταν υπάρχει δικαιοσύνη τι γίνεται; Εφαγε ένα -15 στο κεφάλι η Γιούβε).

Ισπανία; Τίποτα απολύτως (λίγο το g/g στη Βαγιεκάνο κοίταξα).

Γερμανία; Δεν αγγίζω τίποτα σε επανενέναρξη.

Γαλλία; Εχει κύπελλο.

Και στις άλλες Λίγκες; Τσέκαρα τα πάντα (Ελλάδα, Πορτογαλία, Τουρκία, Ελβετια, Ολλανδία, Βέλγιο) και…μηδέν εις το πηλίκον!

Τώρα σας έβαλα στο μυαλό μου. Τώρα ξέρετε γιατί οριακά ήμουν προς το no bet (μιλάω γιά σήμερα, αύριο είνα άλλη μέρα, θα έχουμε update ή νέα στήλη).

Τι να παίξω λοιπόν; Στην Premier δεν τολμώ να σκεφτώ Μπράιτον (άκου 1,85) ή Γουέστ Χαμ (άκου 1,75) ή το under της Νιουκάστλ (1,72) ενώ τώρα νωρίς δεν αγγίζω Λίβερπουλ ή Τσέλσι. Ολα μεσα είναι. Να παιξω λοιπόν μόνο τη Σάλφορντ; Αυτή μου…ξέμεινε (ή απέμεινε, όπως προτιμάτε). Το σκέφτηκα πάρα πολύ, εντελώς σβηστά θα πάω σε “ξερή” δυάδα Νότιγχαμ 2-Φόρεστ Γκριν 1.

Δηλαδή 2,62Χ2,62. Με ρίχνουν οι μπουκ, δεν μπαίνουν σε σύστημα πλεόν. Το κάνω περισσότερο γιά να…παίξω κάτι. Εχουν πρώιμη και τα δύο.

UPDATE: Ούτε που θυμάμαι την χθεσινή (χαμένη) δυάδα, έπαιξα…για να παίξω. Και βάση αποτελεσμάτων καλά έκανα, πέρα από τα προσωπικά μου. Τι κάνουμε σήμερα;

Αρχικά έχω δύο ειδικά.

Εχω σκάλώσει με αυτά. Πείτε τα και fun bet, αλλά θα τα ποντάρω. Το 2-2 στο Λιντς-Μπρέντφορντ αρχικά. Πέρυσι το έφεραν. Τελευταίο Χ της Λιντς; Ηταν 2-2 (με την Γουέστ Χαμ). Τελευταίο Χ της Μπρέντφορντ; 2-2 με την Τότεναμ. Ε, ας το ξαναφέρουν. Βάζουν-τρώνε πολλά έτσι κι αλλιώς. Θα ποντάρω και στο τελικό (13,00) και στο any time 2-2 (5,70).

Θα παίξω και την κόκκινη κάρτα στο Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο.

Είναι μεγάλο ντέρμπι, μαζί με την Νιουκάστλ είναι μιά τριπλέτα που…σκοτώνεται. Φέτος στον 1ο γύρο στην Μίντλεσμπρο δεν είχαμε κόκκινη, αλλά τελευταία φορά στο Σάντερλαντ (το 2018) είχαμε σκορ 3-3 και δύο κόκκινες. Θα πέσουν “ψιλές” και σήμερα, αυτό είναι βέβαιο. Η κόκκινη στο 5,00.

Και μετά τα δύο ειδικά, πάω στην Ιταλία.

Πάιζω νωρίς Σαμπντόρια, αργά Αταλάντα. Στο 3,60 η Σαμπ, στο 3,40 η Αταλάντα. Γιά το δευτερο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Τα ξέρετε. Η κακή Γιούβε έφαγε και -15 και είναι άνω κάτω, η Αταλάντα είναι σε τοπ φόρμα και έριξε 8αρα. Και δεν χάνει εδώ και χρόνια στο Τορίνο. Γιά την Σαμπ η οποιά καίγεται, δεν πιστεύω ότι θα κάνει δωράκι η Ουντινέζε αλλά στα ίσα μπορεί να έχουμε άσο.

Οπως χθες στο Βερόνα-Λέτσε. Στο κάτω κάτω, κακή η Σαμπ αλλά εντελώς ντεφορμέ και η Ουντινέζε (11 ματς χωρίς νίκη).

Η μιά επιλογή που είχα είναι να πήγαινα σε μονά-δυάδα. Εχω κι αλλη ομως. Να πάω σε combo και δυάδα. Τα combo να είναι 1-Χ+g/g και 2-Χ+g/g. Το ζόρικο είναι της Σαμπ. Στο 2,87 το ένα, στο 2,70 το άλλο, μου κάνουν ψηλή δυάδα. Καλύπτω και τα Χ εδώ, αλλά θέλω γκολ.

Ας αποφασίσει ο καθένας. Εγώ λέω να πάω έτσι, με τα combo και δυάδα που δίνει 7,76.

Τα λέμε στο chat αργότερα, στήλη την Τρίτη και αύριο στις 8 κλασικά θα έχουμε νέο Vidcast.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras