435

Billaras

Ποντάρισμα σε άσους-UPDATE!

Oι…κλασικές λεπτομέρεις πλήρωσαν την Πέμπτη. Η Ουνιόν το άξιζε αλλά δεν κέρδισε, η Μονακό με ανατροπή το πήρε στο 93′ και πλήρωσε. Νομίζω έπρεπε να είναι ανάποδα, αλλά δεν έχει σημασία. Η δυάδα χάθηκε σβηστά, κοινώς “ισοπαλία” την Πέμπτη και πήγα ήδη παρακάτω (αν χάρηκα κάτι ήταν αυτο το 1-1 της Γιούβε, δεν σήκωνε-δεν σηκώνει-δεν θα σηκώνει φέτος αποδόσεις του 1,30 αυτή η Γιούβε, μην τρελλαθούμε δηλαδή).

Χθες δεν κάναμε εκπομπή εκτάκτως και δεν θα κάνουμε ούτε την επόμενη Παρασκευή γιατί θα απουσιάζω εγώ εκτός έδρας (τώρα απουσίαζε ο Μάκης). Απολογούμαστε, αλλά θα το…ρεφάρουμε, γι αυτό να είστε σίγουροι. Οπότε, αφού δεν είχαμε ράδιο, θα τα πάρω εδώ από την αρχή.

Η “κεντρική” ιδεά είναι κάτι σαν “πολλοί…άσοι μαζεύτηκαν”.

Σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Να σας το αναλύσω λίγο; Στην Αγγλία ας πούμε, τα διπλά που τσέκαρα ήταν όλα σε 1η και 2η Αγγλίας και τελικά τα έσβησα όλα. Εξετερ-Μπέρτον-Τζίλιγχαμ. Το πρώτο γιατί δεν με ψήνει ούτε η Εξετερ, το δεύτερο γιατί η Μπέρτον το πάει μόνο αμυντικά κι εμείς θέλουμε και κανένα γκολ και το τρίτο (που θα το έπαιζα), το αφήνω γιατί η Τζίλιγχαμ βούλιαξε στο 2,45 και έγινε φαβορί από (ελαφρύ) αουτσάιντερ.

Σόρυ, εδώ δεν θα πάρω. Στο αρχικό 2,80 θα ψώνιζα.

Οπότε τι μου έμεινε στην Αγγλία;

Αστον Βίλα, Γουίγκαν, Χάτερσφιλντ, Ρόδεραμ, όλοι άσοι! Συν το under στο Νιουκάστλ-Λίβερπουλ που θα το σβήσω κι αυτό γιατί έπεσε κάτω από 2,00. Κοινώς, μόνο άσοι! Η Βίλα του Εμερι (“κάτι” θα θέλει να δείξει στην πρώην του) κόντρα στην Αρσεναλ (η οποία είναι πλέον φανερά ντεφορμέ, έπαιξε Τετάρτη, έχασε το ματς της χρονιάς, δεν κερδίζει σε τρία), η Γουίγκαν η οποία με τον Μαλόνι πάγκο τρίτο ματς είναι αήττητη και την βλέπω να σκυλιάζει (η Νόριτς δεν θα έχει και τον Πούκι), η Χάτερσφιλντ με ντεμπούτο Νιλ Γουόρνοκ βεβαίως-βεβαίως.

Να φύγω λίγο από το Νησί;

Εδώ έχω και μερικά διπλά που μου αρέσουν αλλά και πάλι οι άσοι κυριαρχούν! Πάσος Φερέιρα, Θέλτα και Αλκμάαρ τα διπλά που τσεκάρω, ενω έχω Μαγιόρκα-Σαμπντόρια-Βόλφμπουργκ-Μπόχουμ από άσους! Ολα φυσικά αουτσάιντερ. Κι έχω κι ένα σούπερ πλούσιο g/g στο ΠΑΟ-Βόλος, αυτό το 2,75 είναι στη σφαίρα της φαντασίας (φουλ επιθετική ομάδα ο Βόλος και χωρίς άγχος, οι “πράσινοι” έφαγαν πολλές φάσεις ακόμα και από την Λαμία εντός ενώ έφαγαν γκολ από τον Αρη, δηλαδή από ομάδες που δεν φημίζονται και γιά τις επιθετικές τους ικανότητες).

Αυτά είναι όλα ότι έχω σήμερα.

Τα ξαναπαίρνω από την αρχή.

Στην Αγγλία σβήνω Ρόδεραμ (το παλεύει, της το δίνω, αλλά η Κόβεντρι άμα βρει χώρους θα την σακατέψει), σβήνω και Χάτερσφιλντ. Οκ, Γουόρνοκ, αλλά έχει απόντες και προβλήματα. Θα κάνει θαύματα ο…παππούς; Και να κάνει, στραβώνω στο 2,80. Δηλαδή, να παίξω Τζίλιγχαμ και Χάτερσφιλντ αλλά να είναι η πρώτη στο 2,80 και η δεύτερη στο 3,30 να το συζητήσω σοβαρά.

Τώρα πάσο.

Τι έμεινε;

Αστον Βίλα και Γουίγκαν, στο 4,50 και 3,75. Αυτα είναι. Δυο άσοι, με πρώιμη βέβαια, ενώ αν θέλει κάποιος πάει και πιο συντηρητικά με καλύψεις.

Και πάλι τώρα εκτός Αγγλίας. Σβήνω Θέλτα (σέβομαι την Σοσιεδάδ, πάντως η Θέλτα είναι καλά, κι άς έχασε με την Ατλέτικο, ξερω τι βλέπω), σβήνω Σαμπντόρια (τραγική επιθετικά, δεν αποκλείω το χατηράκι από την άνετη και χωρίς Αρναούτοβιτς Μπολόνια αλλά δεν μπορώ να ποντάρω μόνο σε πιθανό χατήρι), σβήνω Αλκμάαρ (κολασμένο ματς) και σβήνω και Βόλφσμπουργκ (ναι, η Λειψία έχει Σιτι μπροστά, ναι την κοντράραμε εύστοχα με Ουνιόν, αλλά ρε γαμώτο η Βολφ παίζει άθλια εδώ και τρία ματς, είναι τέσσερα σύνολο χωρίς νίκη, αμα μένει στο 0-0 με την Σάλκε πως να την εμπιστεύτώ;).

Οπότε, τι έμεινε;

Το ψηλό g/g στη Λεωφόρο, η Μαγιόρκα, η Μπόχουμ και η Πάσος Φερέιρα. Τέσσερα+συν δύο εγγλέζικα, είναι τα τελευταία μου έξι. Εδώ έχω καταλήξει…

Το πορτογαλικό είναι “περίεργο”, η Πάσος μετά την αλλάγή προπονητή και τις ενισχύσεις του Γενάρη παίζει καλά. Το παλεύει όσο πάει, στο τελευταίο της ήταν φουλ άτυχη.

Μπόχουμ και Μαγιόρκα μοιάζουν πάρα πολύ. Οσο εκτός…χάνονται, τόσο “σκοτώνουν” εντός. Εχουν πέντε στα πέντε και οι δύο, σερί νικών από τον Οκτώβρη, μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Και την ίδια ώρα Φράιμπουργκ (την λατρεύω αλλά είναι αγνώριστη το 2023) και Βιγιαρεάλ παίζουν άσχήμα (η Βίγια έχει και σοβαρές απουσίες).

Και τα έξι καλύτερά μου είναι πολλά.

Πρέπει να κατέβω κι άλλο. Αν σβήσω την Πάσος, θα μείνω με τέσσερις άσους και το g/g! Διπλά…γιόκ (γέλια). Και αυτό θα κάνω. Στην “πράσινη” που θα έπαιζα το σύστημά μου δεν έχει και πρώιμη η Πορτογαλία, οπότε αυτό αφήνω έξω.

Και πως παίζω; Λέω να ρίξω μονό αποδεκτό την Αστον Βίλα που είναι τώρα νωρίς. Στο 4,50 “αντέχει” το μονό. Και τα άλλα τέσσερα λέω να τα κάνω το 2ο yankee της σαιζόν.

Το πρώτο το είχα κάνει πριν το Μουντιάλ και έγραψε καλά με 3/4 αν θυμάστε. Ας πάω τώρα για το 2ο φετινό, με βάρος στις δυάδες και να έχουν όλα πρώιμη.

Update: Ατιμο πράμα το κουμάρι. Πόσο εύκολα θα μπορούσε να έχει κερδισει η Ουνιόν την Πέμπτη και χθες η Γουίγκαν και να μιλάγαμε τελείως διαφορετικά με πιασμένες back to back δυάδες. Δεν κέρδισαν όμως.

Εμειναν στο 0-0. Οπότε αντί γιά νίκες, το ταμπλό έγραψε μείον. Και χθες με πόνεσε γιατί δεν είχα επιστροφές όπως την Πέμπτη.

Οπως λέω πάντα, θέλω ότι αξίζω. Το g/g του ΠΑΟ ας πούμε, δεν άξιζε. Ηταν μονότερμα, κάπου στο 4-0 έπρεπε να είναι το ματς. Η Μπόχουμ επίσης δεν άξιζε. Χθες…ξύπνησε η Φράιμπουργκ, η Μπόχουμ ξανάγινε “Μποχουμίτσα”, end of story.

Η Γουίγκαν όμως έπρεπε να έχει “κουμπώσει” με την Μαγιόρκα. Με έξι τελικές στο στόχο, με μονότερμα πρώτο ημίχρονο ειδικά, δείτε τις φάσεις εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=i24kEDtl878 . Δυστυχώς δεν μπήκε το γκολ. Και έχασα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ας μου τα δώσει πίσω μαζεμένα. Γιά να το κλείσω, το πλέον κλασικό παράδειγμα χθες ότι η μπάλα αν θέλει κάνει τα δικά της, είναι στην Premier League.

Φουλαμ-Νότιγχαμ-Μπόρνεμουθ έκαναν μαζί…τρείς τελικές. ΜΙΑ η καθεμιά! Τίποτα άλλο, σέντρα δεν πέρναγαν, χωρίς υπερβολή. Ομως, ενώ οι αντίπαλές τους τα έχαναν μόνες τους, η μιά τελική στο στόχο της καθεμιάς απ’ τις τρεις πήγε στα διχτυα! Φούλαμ 0-1 αντί 3-0, Μπόρνεμουθ 0-1 αντί 2-0, Νότιγχαμ 1-1 αντί 0-4. Ποδόσφαιρο…

Τώρα πλέον, για σήμερα…ρηχά νερά.

Τρεις ομάδες “ευρωπαίες” σκέφτομαι να κοντράρω. Παρί, PSV, Βασιλεία. Και οι τρεις έπαιζαν μεσοβδόμαδα και οι τρεις έχασαν. Οι δύο έχουν καπάκι τις ρεβάνς, η Παρί την άλλη εβδομάδα πάει στο Μόναχο. Γενικώς δεν είναι καλά. Η PSV δεν έχει εξτρέμ (κι άμα παίζεις 4-3-3 εχεις θέμα), πούλησε και Μαντουέκε και Γκακπό και οι εφεδρικοί δεν παίζουν τώρα (Αζάρ και Ελ Γκαζί).

Η Παρί γιά πρώτη φορά απ΄το 2011 έκανε 3 σερί ηττες και η Λιλ έχει δόντια κοφτερά, ο Γκαλτιέ (πρώην Λιλ φυσικά) το ξέρει καλά. Και η Βασιλεία χάλια μαύρα, με υπηρεσιακό τεχνικό, υποδέχεται την 2η Σερβέτ!

Αυτά είναι. Τέταρτο έχω ένα αυριανό, τον ΟΦΗ. Κακώς τον άφησα πριν μιά εβδομάδα. Οι κρητικοί είναι σε τοπ φόρμα και παίζουν και ωραία μπάλα.

Αν δεν είχε χάσει 2-1 απο τον Ολυμπιακό (σε ματς που άξιζε τουλάχιστον Χ στο Φάληρο), θα είχε επτά αήττητος. Κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ειναι αουτσάιντερ με τον (φετινό) Αρη στη Κρητη, γιατί είναι στο 2,90; Επρεπε να είναι ανάποδα.

Εκλεισα. Διάλεξτε και πάρτε. Μιά καλή σκέψη είναι και τα τρία σημερινά να τα τσεκάρετε με διπλές ευκαιρίες και g/g σε combo.

Δηλαδή Λιλ Χ-2+g/g (3,2), Ουτρεχτη 1-Χ+g/g (2,70) και Σερβετ Χ-2+g/g (2,80). Είναι ματς που θα έχουν γκολ πιστεύω, με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε και το Χ.

Τι θα παίξω εγώ; Θα παω εντελώς extreme και ρισκαδόρικα στο Παρί-Λιλ με 2+g/g, χωρίς κάλυψη ισοπαλίας. Στο 8,00. Με πρώιμη πληρωμη μέσω του “φτιάξε αγορά” φυσικά, αν τυχόν γίνει 0-2 να “δέσουμε” το σημείο.

Φυσικά μονό αποδεκτό.

Και τα άλλα τρία σε trixie χαλαρό, με τον τρόπο που είπα, να καλύπτω και τα Χ στα δύο σημερινά (o OΦΗ έχει πρώιμη αύριο). Εκλεισα. Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε αργότερα στο chat, αύριο βράδυ νεο vidcast!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras