343

Thassios

Από τη Βρέστη στο Πόρτο Αλέγκρε – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Χθες πήρε το μαστίγιο ο μπουκ και με κοπανούσε. Ξέρετε ότι υπάρχουν tipster που χάνουν τους άσσους του 1,40-1,50 και τους φταίει η τύχη ,η σελήνη στο Δία ή ότι άλλο θες εκτός από τους ίδιους που δεν έχουν τα παντελόνια να το παραδεχτούν και υπάρχουμε κι εμείς που λέμε ξεκάθαρα ότι χθες μας έφαγε λάχανο. Και γιατί το λέω αυτό;;; Προσωπικά όταν χάνω 3 στα 4 γκολάκια και οβεράκια με αποδόσεις 1,90 και 2,2 τότε το θεωρώ τη μεγαλύτερη ήττα.

Καλύτερα να χάνω βαρβάτες αποδόσεις παρά αυτό το πράγμα. Δε το κάνω συχνά αυτό το παιχνίδι , ουσιαστικά χθες λόγω περιορισμένων επιλογών , αλλά καλύτερα την άλλη φορά να πάω πάσο παρά αυτό. Με πείραξε όσο δε πάει. Φυσικά και έχω την ευθύνη 100% και όχι ο ανάδρομος Ερμής.

Πάμε στα Κυριακάτικα.

Ξεκινάω από την Ισπανία όπου έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στη Σεβίλλη όπου θα κάνω ένα ειδικό με κάρτες.

Πιθανόν να έχουμε δυνατό παιχνίδι λόγω Ευρώπης , με τους γηπεδούχους να έχουν ελπίδες για Κόνφερενς και τη Μπέτις να θέλει να κρατήσει τη 5η θέση. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 4,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη” πληρώνει 5 και θα το τιμήσω.

Το ίδιο ειδικό θα τιμήσω και στο ντέρμπι στη Λισαβόνα όπου η Σπόρτινγκ θέλει να πάρει βαθμούς από τη Μπενφίκα όπου είναι πλέον στο +1 από τη Πόρτο( αν και έχει εύκολο θεωρητικά έργο τη τελευταία αγωνιστική).

Πάντα δυνατό παιχνίδι με τον ρέφερι θα βγάζει πολλές κίτρινες προτού βγάλει τη κόκκινη. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 5,5 κίτρινες + κόκκινη ” δίνει κι εδώ 5 απόδοση και το κρατάμε.

Περνάμε στη Γερμανία όπου θα κάνω στάση στο Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ. Δείτε λίγο τι κάνει εκτός η Ντόρτμουντ και πόσο ζορίζεται.

Δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας ματς και τα κάνει ντέρμπι. Περιμένω να δεχτεί πάλι γκολ σήμερα κι γι’ αυτό κρατάω το 1-1 anytime score σε απόδοση 2,70.

Το ίδιο anytime score κρατάω και στο παιχνίδι της Τορίνο με την Φιορεντίνα. Εκτός έδρας η Φιορεντίνα δέχεται εύκολα γκολ (3-3 με Σαρλενιτάνα , 3-2 με Μόντζα) και σήμερα είναι και κουρασμένη σε αυτό το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τη Τορίνο (έπαιξε παράταση με τη Βασιλεία).

Το ματς στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει ελαφρά προς τον άσσο. Κάτι σε 2-1 δηλαδή. Οπότε διαλέχτε! Έχουμε το anytime 1-1 σκορ σε απόδοση 2,90 , Το 2-1 anytime σε απόδοση 5,1 , έχουμε κόμπο ”1Χ + g/g” σε απόδοση 2,3 και έχουμε το ”1 + g/g” σε απόδοση 5.

Περνάμε στη Γαλλία όπου θα κάνω στάση στο παιχνίδι της Μπρεστ με την Κλερμόν.

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να είσαι μεγάλος γνώστη για να καταλάβεις ποια είναι καλύτερη ομάδα. Η Κλερμόν σαφώς και είναι ανώτερη και το διπλό έχει αξία μιας και είναι και σε φόρμα. Η Μπρεστ μετά τη χθεσινή ήττα της Ναντ δε νομίζω να πει όχι και σε ισοπαλία όπου όμως περιμένω να έχει γκολ. Ακόμη ένα παιχνίδι που ξεκινάει στα μάτια μου από το 1-1 και μετά γέρνει προς το διπλό.

Τα ίδια μπετ με τη Τορίνο αλλά προς τα δεξιά αυτή τη φορά.

Αυτά τα τρία παιχνίδια ξεχώρισα για ειδικά με γκολ. Μου αρέσουν και τα τρία πολύ.

Από εκεί και πέρα γυρνώντας λίγο στις κάρτες , πέρα από τα δύο Ευρωπαικά που ανέφερα για κάρτες ,έχω και δύο ντέρμπι σε Βραζιλία και Αργεντινή. Το είναι ανάμεσα στην Γκρέμιο και την Ιντερνασιονάλ και το άλλο είναι το βραδινό ντέρμπι στη Κόρντομπα ανάμεσα στην Μπελγράνο και την Ταγιέρες όπου έχουν να συναντηθούν 5 χρόνια σε επίσημο ματς και αναμένεται καυτή η ατμόσφαιρα.

Αυτά λοιπόν όλα ήταν η τελική διαλογή μου! Τι παίζουμε τώρα;;;; Σίγουρα θα παίξω το μονά στη Πορτογαλία και στην Ισπανία. Μετα θα αφήσω το ντέρμπι στην Αργεντινή γιατί δε μου γεμίζει το μάτι ο ρέφερι Rapalini που το παίζει λίγο ”Ευρωπαίος” και θα κρατήσω ένα μπετ στη Βραζιλία. Επειδή είναι πετσοκομμένες οι αποδόσεις , θα ποντάρω το ”κόκκινη και οι δύο” σε απόδοση 15 μήπως και γίνει χαμός.

Μετά περνάμε στη υπόλοιπα. Κρατάω μια δυάδα με το 1-1 anytime score σε Ντόρτμουντ και το κόμπο ”Χ2 + g/g” σε Μπρεστ. Μετά σε μονό αποδεκτό το βαρβάτο 1-2 anytime score της Μπρεστ. Αφήνω τη Τορίνο γιατί σίγουρα θα κάνει ροτέισον η Φιορεντινά αλλά και οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι.

Οπότε αυτά ήταν όλα. Με τέσσερα μονά και μία δυάδα. Τα λέμε στο chat!

YΓ Χρόνια πολλά σε όλους τους Κωστάδες και τις Ελενίτσες! Χρόνια πολλά και στον δικό μας Αλογατάρη αλλά και στον Ζαφείρη! Να είναι γεροί και δυνατοί!

UPDATE!!

Καλησπέρα Λατίνοι!

Νομίζω ότι για τη Κυριακή δε χρειάζεται να πούμε πολλά.

Αν έκανα ένα τρίξι με τα anytime score 1-1 στα τρία ματς που ανέφερα θα είχαμε πιάσει μια δυάδα. Προτίμησα να παίξω άλλα ειδικά. Με τα ”αν” δε πήγε ταμείο κανείς. Στις κάρτες πήγαμε καλά αν εξαιρέσουμε τους χαλαρούς Πορτογάλους. Βέβαια δε πήγαμε ούτε εκεί ταμείο. Στην Ισπανία δε βγήκε μία κίτρινη (να κοπανάς το κεφάλι σου στο τοίχο) και στη Βραζιλία δεν βγήκε 2η κόκκινη από τη φιλοξενούμενη.

Ήταν πολύ πετσοκομμένες οι αποδόσεις για να παίξω σκέτη κόκκινη.

Πάμε στα φρέσκα όπου θα μείνουμε στις κάρτες αλλά μόνο με Λατίνους. Στο Sudamericana και στο Libertadores έχουμε τη 4η αγωνιστική πλέον και τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν , οπότε περιμένω τις ομάδες να μπούνε πιο δυναμικά.

Στάση στον 4ο όμιλό όπου η Τιγκρέ παίζει με την Ντεπόρτες Τολίμα.

Είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά μιας και τη πρώτη θέση την έχει ήδη στο τσεπάκι η Σάο Πάολο (μη γελίομαστε). Αν η Τολίμα χάσει σήμερα τότε η Τιγκρέ είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Οπότε περιμένω να τα δώσουν όλα οι ομάδες και γι αυτό κρατάω τη κόκκινη σε απόδοση 3. Είχαμε κόκκινη και στο πρώτο ματς μεταξύ τους και σήμερα σφυρίζει ο Περουβιανός Ortega.

Γενικά οι ρέφερι είναι σούπερ σήμερα στα ματς που επέλεξα.

Το 2ο παιχνίδι που έχω κρατήσει είναι αυτό μεταξύ της Άουνταξ Ιταλιάνο και τη Σάντος. Ισόβαθμες ομάδες με το σημερινό παιχνίδι να δίνει μεγάλο προβάδισμα σε όποια κερδίσει για τη 2η θέση (στη πρώτη λογικά θα είναι η Νιούελς Ολντ Μπόις αφού προηγείται με 5 βαθμούς). Στη σφυρίχτρα Ο Ουρουγουανός Ferreyra εδώ όπου στο τελευταίο ματς του Libertadores που σφύριξε , επιβεβαίωσε κόμπο κόκκινων.

Στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι έχουμε το Νουμπλένσε – Φλαμένγκο όπου σφυρίζει ο άλλος Ουρουγουανός και αγαπημένος Ostojich (κι αυτός έβγαλε κόκκινη στο τελευταίο ματς για το Libertadores).Εδώ η υπόθεση πρώτη θέση έχει τελειώσει με την Ράσινγκ να είναι πρώτη με 10 βαθμούς. Οπότε περιμένω η τριάδα Φλαμένγκο – Νουμπλένσε και Άουκας να σφαχτούνε για τη 2η θέση και μετά για τη 3η.

Μέσα στη Χιλή δε περιμένω εύκολο απόγευμα για τους Βραζιλιάνους και περιμένω να έχουμε πολλές κάρτες. Στο 3,35 εδώ η κόκκινη κάρτα.

Δεν έχω δει κάτι άλλο. Ένα ακόμη υποψήφιο για κόκκινη είναι το μεθαυριανό Κριστάλ – Ρίβερ Πλέιτ. Το αναφέρω απλά μήπως και θέλει κανείς να κάνει κανένα yankee. Εγώ τα τρία παραπάνω θα τα κάνω ένα ωραίο τριξάκι χαλαρά πονταρισμένο.

Θα δούμε πως θα πάει και στις επόμενες 2 αγωνιστικές θα ανοιχτούμε άμα είναι.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια το μόνο που μου αρέσει είναι το 1-1 anytime score στο Μελγκάρ – Ατλέτικο Νασιονάλ. Κανονικά θα κοιτούσα προς τα δεξιά αλλά μετά τη νίκη της Μελγκάρ στο πρωτάθλημα επί της Λίμα έχει πάρει ψυχολογία. Οπότε το φοβάμαι. Είναι ομάδες που σκοράρουν και περιμένω να μπούνε γκολ.

Ξεκινάει από το 1-1 στα μάτια και μπορεί να δούμε και κανένα 2-2. Αυτό το 2ο δίνει 12 και θα το κρατήσω καθώς δεν έχω το 1-1 anytime να το συνδυάσω με κάτι άλλο (ίσως με της Μπράιτον που είπε ο Μπιλ για όποιον θέλει).

Αυτά ήταν όλα! Τα λέμε σε λίγο στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS