326

Thassios

Θερμά μέτωπα

Τώρα τι να πω για το Σαββατοκύριακο που πέρασε! Δε χρειάζεται να πω τίποτα για τα δικά μου αφού στο κλείσιμο του ΣΚ είχαμε το solo- Billaras. Ξέρετε από αυτά τα ωραία solo που κάνουν οι ντράμερ ή οι κιθαρίστες και απογειώνουν το συγκρότημα. Ε κάπως έτσι απογείωσε στο κλείσιμο της σεζόν και το Betsellers ο Παππούς. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς που να μην θεωρεί σούπερ τη χρονιά.

Αν ναι κοιτάξτε λίγο γύρω σας!

Πάμε στα φρέσκα λίγο όπου είναι από τις βραδινές ωραίες στήλες που θα ασχοληθούμε με τους αγαπημένους Λατίνους μας. Χθες δεν έπαιξα τίποτα αν και είχαμε σημαντικά ματς γιατί δε μου μιλούσαν τα παιχνίδια αλλά και οι ρέφερι. Σωστά εν τέλη έπραξα αφού δεν είχαμε ματς με ένταση.

Σήμερα όμως είναι διαφορετικά.

Ξεκινάω από το ματς στo Εκουαδόρ όπου η Άουκας θα αντιμετωπίσει την Νουμπλένσε από τη Χιλή. Μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων νομίζω ότι το ματς είναι εξάποντο για την συνέχεια στη διοργάνωση. Κυνηγάνε τη 2η θέση της Φλαμένγκο και ξέρουν μέσα τους πως όποια χάσει σήμερα αυτόματα χάνει και τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Περιμένω ματς με πολύ ένταση και νεύρα ενώ διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Angel Arteaga που κοιμάται με τη κόκκινη στο τσεπάκι. Στο τελευταίο του ματς για το Sudamericana είχε βγάλει 2 κόκκινες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μπουκ δίνουν τη χαμηλότερη απόδοση κόκκινης σε αυτό το ματς απόψε. Κρατάω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,15 αλλά και το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 21.

Καλά πονταρισμένο γιατί έχουμε όλες τις προδιαγραφές.

Περνάμε μετά σε άλλα τρία παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει για ένταση και πολλές κάρτες.

Στην Αργεντινή και το Sudamericana η Εστουδιάντες υποδέχεται την Βραζιλιάνα Μπραγκαντίνο. Κανονικά μιας και είναι και οι δύο περασμένες στην επόμενη φάση θα ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Αλλά η πρώτη θέση εδώ παίζει μεγάλο ρόλο καθώς γλυτώνει τα προκριματικά πλέι οφ και πάει απευθείας στην φάση των 16.. Οπότε γιατί να μην τα δώσουν όλα μιας και δεν έχουν να χάσουν τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουν. Κρατάω λοιπόν τη κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3,40. Οι δύο ομάδες και ο διαιτητής είχαν συναντηθεί πάλι πέρυσι όπου είχαν επικρατήσει οι Αργεντίνοι με 2-0 για το Libertadores (τους είχαν κερδίσει εντός/εκτός) με τους Βραζιλιάνους να μένουν εκτός διοργάνωσης.

Οπότε θα υπάρχει μια σχετική δίψα για ”εκδίκηση” από τους φιλοξενούμενους.

Γυρνάμε στο Libertadores και στην αγαπημένη μου ομαδάρα τη Ρίβερ Πλέιτ. Μετά την 5άρα που άρπαξε στην Βραζιλία (τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της στο Libertadores) και στη 4η θέση που βρίσκεται κινδυνεύοντας να μείνει εκτός συνέχειας, περιμένω σήμερα να γίνει ο κακός χαμός στο ματς.

Είχαμε κόκκινη και στο πρώτο παιχνίδι και αναμένω μια από τα ίδια. Στο 3 είναι μια τίμια απόδοση σε ένα ματς που περιμένω τους Αργεντινούς να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρουν εκδίκηση.

Κλείνοντας μένω στον ίδιο όμιλο όπου επίσης σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό στη Βολιβία. Εδώ οι Βολιβιανοί ξέρουν ότι άμα δε κερδίσουν ,μετά μπορεί να μπλέξουν καθώς παίζουν μέσα στην Ρίβερ που θα καίγεται.

Από την άλλοι οι Περουβιανοί θα πάνε με τη συνταγή, λίγο άμυνα με πολλή κλωτσιά μπας και κλέψουν το ματς. Το είδαμε να το κάνουν και με τη Ρίβερ όπου μείνανε με 10 παίκτες ενώ παρασύρουν και τους αντιπάλους σε αυτό. Η κόκκινη νομίζω ότι μπορεί να φανεί σε αυτό το ματς και με τον Ουρουγουανό γνωστό κοκκινάκια ρέφερι απόψε.

Λοιπόν νομίζω ότι έχουμε τέσσερα μέτωπα φωτιά απόψε.

Όλα καυτά παιχνίδια που κρίνονται πολλά. Το πρώτο και πολύ δυνατό θα το ποντάρω μονό και τα άλλα τρία ένα χαλαρό τρίξι. Όσες μονάδες θα βάλω στο μονό , άλλες τόσες θα ρίξω στο τρίξι.

Τα λέμε σε μισή ώρα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS