4536

Billaras

“Μαζεμένο” ξεκίνημα…

Γιά όσα έγιναν την Τρίτη, τα είπαμε. Γιά όσα έγιναν (και) την Τετάρτη, τα έγραψα σήμερα στην KingBet, δεν έχουν όμως και διαφορές τα κείμενα των δύο ημερών, γιατί…δεν είχαν διαφορά τα αποτελέσματα. Τα “γνωστά” μεγάλα φαβορί πήραν λεφτά, αλλά…ακόμα περιμένουμε να δούμε να κερδίζουν Ζενίτ και Μαρσέιγ (και Τσέλσι). Οποιος πήρε το μάθημα του, το πήρε.

Οποιος συνεχίζει να εθελοτυφλεί, κακό του κεφαλιού του… Τα αφήνουμε όλα πίσω, μπαίνουμε σε νέο κουπόνι. Και στην εφημερίδα και στο chat χθες εξέφρασα την άποψη μου, δεν μου αρέσει καθόλου. Κακό πρόγραμμα, κακές αποδόσεις, πολλά μικρά φαβοράκια που δεν είναι του γούστου μου, πουθενά (ή μάλλον ελάχιστες) παικτικές αξίες. Επιφυλλάσομαι, ειδικά γιά το νησί, γιατί χθες βράδυ τελείωσαν οι δανεισμοί και αλλάξαν πολλά πρόσωπα.

Και θέλω απόψε να τα μελετήσω με την ησυχία μου μπας και κάτι εξτρά προκύψει. Αν δεν προκύψει, τότε θα δείτε αύριο (και μεθαύριο) τα μικρότερα πονταρίσματα (σε φουλ κουπόνι) από το Σεπτέμβρη… Γιατί όμως έγραψα σήμερα; Γιατί υπάρχει ένα (και ένα…αναπληρωματικό) σημείο που μου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι αν μου άρεσε στο “8” (με άριστα το 10), από χθες μου αρέσει στο “6”.

Και βέβαια, αναφέρομαι στην Τορκί. Αρχικά το θεώρησα το…καλύτερο εγγλέζικο σημείο όλου του Σαββατοκύριακου! Μιά ομάδα με πέντε σερί νίκες (4 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο), σε εμφανές καλό μομέντουμ, καλή φόρμα. Και στον αντίποδα, η Πορτ Βέιλ έχει τέσερρις σερί ήττες (3 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο). Και οι αποδόσεις του διπλού είχαν καθαρή αξία στο 3.

00. Γιατί έπεσε από το “8” στο “6”; Γιατί η Πορτ Βέιλ έκανε τρεις μεταγραφές μαζεμένες, δανεικούς ως το Γενάρη. Είναι αυτό που έγραφα παραπάνω, τα μαζεμένα πάρε-δώσε αλλάζουν δεδομένα. Αλλού υπέρ μας, αλλού εναντίον μας. Κάτι λοιπόν οι ενισχύσεις της Πορτ Βέιλ. Κάτι το…σοβέ που κάνει ο Μίκι Ανταμς στους παίκτες του (πέρα από τον…εξάψαλμο, έσφιξε και τις προπονήσεις), με “μάζεψαν” λίγο.

Το κρατάω το διπλό, το παίζω, αλλά όχι όσο θα το χτύπαγα στην αρχή… Το αναπληρωματικό σημείο είναι η Πάτερμπορν. Από τα ελάχιστα σωστά φαβορί του τριημέρου. Πχ, δείτε την απόδοση της Φνερμπαχτσε (σε σχέση με την φόρμα της αντιπάλου της) και μετά δείτε την απόδοση της εξαιρετικής Πάτερμπορν, κόντρα στην τραγική φόρμα της αντιπάλου της.

Η Πάτερμπορν παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας, δεν έχω να της προσάψω κάτι. Οπότε το κρατάω και αυτό. Το ποντάρισμα θα είναι μικρό. Οπως σε όλο το τριήμερο. Κάτι γιατί είναι Παρασκεύη, κάτι γιατί άλλαξαν ελαφρώς τα δεδομένα στην Πορτ Βέιλ, με "μάζεψαν". Αρχική κάβα: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 23/11: 22.300 μονάδες. Ποντάρισμα 25/11: Μονό αποδεκτό: Τορκί 2 (2.

90), 85 μονάδες. Δυάδα: Τορκί 2-Πάτερμπορν 2 (6.45), 45 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 130 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.170 μονάδες. Οπως βλέπετε, δεν “χαραμίζω” μονό και στην Πάτερμπορν. Θα “αξιοποιηθεί” το πιθανό διπλό της, μόνο αν περάσει αργότερα και η Τορκί. Η απόδοση του μονού είναι από το ανταλλακτήριο στις 13.30, ενώ της δυάδας είναι από μπουκ.

Τίποτα άλλο, ραντεβού στο καθιερωμένο ραδιοφωνικό betsellers 6 με 8 στο www.betradio.com, αύριο μάλιστα θα έχουμε εκτάκτως και το…μηνιαίο live μας, πάντα μαζί με τον Μάκη Μηνδρινό, 4 με 7! Από εδώ, αύριο μεσημέρι η επόμενη στήλη, μπας και έχει προκύψει κάτι διαφορετικό απ' όσα έχω δει…..

Παλαιότερα άρθρα του Billaras