4518

Billaras

Διαχωρισμός των σημείων!

Γιά τα όσα έγιναν την Τετάρτη δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναφερθώ εδώ πιά. Τα έγραψα στην χθεσινή Kingbet, τα είπα στο www.betradio.com επίσης χθες, τα συζητήσαμε στο chat, ας μην τα επαναλάβω. Το μόνο που θα πω καθαρά στοιχηματικά είναι ότι… αδικήθηκε κατάφωρα η κάβα, όχι γιατί μεταξύ Λυών 2/2 και over 3,5 εγώ διάλεξα το πρώτο, αλλά γιατί δεν μπορούν να φανούν τα (εξαιρετικά) κέρδη του live betting, είτε με Μαρσέιγ, είτε με ΤΣΣΚΑ.

Ηταν καλά ταμεία και σε αυτή την περίπτωση η κάβα είναι…δυσλειτουργίκη, δεν φαίνονται οι κερδισμένες μονάδες. Δεν πειράζει, γι αυτό έχουμε το chat, ειδικά στο live είναι… εργαλείο πραγματικό. Τα αφήνω όλα και πάω στα φρέσκα. Ηταν πολύ δύσκολη η τελική διαλογή. Τα έχουμε ήδη συζητήσει, είναι πολλά παρόμοια παιχνίδια και από πλευράς φόρμας και από πλευράς απόδοσης.

Από 2.40 ως 2.90 κυμαίνονται στο νησί οι Λιντς, Κάρντιφ, Χαλ, Γουέστ Χαμ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Τσέλτεναμ, Σριούσμπερι, Μίλτον Κέινς και δεν ξέρω αν … ξέχασα και καμία. Ολες αυτές παίζονται σαφώς. Ανάλογα το ένστικτο ο καθένας διαλέγει. Το βέβαιο είναι ότι δεν παίζονται όλα. Αυτό θα ήταν στοιχηματικό λάθος. Πέρα από τις παραπάνω, υπάρχουν κι άλλα σημεία, μεγαλύτερα και μικρότερα.

Στα μικρότερα, ουδέν πρόβλημα. Εδώ κινείσαι πιό εύκολα. Γιατί σε ένα παρολί βάζεις… τρία μαζι. Γιά την ιστορία, σήμερα έχω κρατήσει Νυρεμβέργη, Φόλκερκ, Παρί, Ιντερ, Σεντ Ετιέν, Παλέρμο και μερικά over σε Βαλενσιέν, Μάιντζ και Σοσό.  Τέλος, υπάρχει μιά τρίτη κατηγορία. Που…μπορεί να “ανακατευτεί” με την πρώτη, μπορεί και όχι.

Εδώ είναι θέμα ατομικού πονταρίσματος και ελιγμού. Μπέρι, Μπράιτον, Μπλάκπουλ και… Λεβαδειακός. Αυτά τα τέσσερα, σε αποδόσεις μεγάλες. Υπήρχαν κι άλλα (κάποια χινάρια σε Σουόνσι, Λέιτον, Ρεάλ, Μάιντζ, Βιτζέντζα) αλλά δεν μπορώ και δεν πρέπει να τα ποντάρω όλα. Αρα, αν στην τρίτη κατηγορία δεν χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, στις πρώτες δύο πρέπει πλέον να βάλω το ένστικτό μου να δουλέψει.

Ανέφερα οκτώ “μεσαίες” εγγλέζες. Θα κρατήσω τις… τρείς. Αυτές που μου κάνουν “κλικ” παραπάνω. Μπορεί να είναι λάθος το ενστικτό μου, ο καθένας ας ακολουθήσει το δικό του (αν αρχικά βέβαια συμφωνεί με τα σημεία, έτσι;). Θα κρατήσω Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Χαλ και Μίλτον Κέινς. Την πρώτη γιατί και φερέγγυα είναι (όσο κι αν δεν γουσταρω τον Μέγκσον, του το αναγνωριζω) και ποιοτική και περιμένω να δω την Ολνταμ είτε να βγάζει κούραση, είτε να σκέφτεται το μεγάλο ματς της Τρίτης με την Σάουθεντ (ρεβάνς κυπέλλου και ο νικητής τον Γενάρη με την Λίβερπουλ, αυτό είναι το “έπαθλο”).

Την Χαλ γιατί παίζει με ψοφίμι (όσες φορές είδα Κόβεντρι είπα μέσα μου “απλά δεν μπορεί”) και είναι σε φόρμα (2 σερί καλές νίκες με Λέστερ και Μπέρμιγχαμ), με τον Μπάρμπι να θέλει να βαφτιστεί από υπηρεσιακός σε μόνιμος προπονητής και να πριζώνει συνέχεια τους παίκτες, φέρνοντας αποτελέσματα. Την δε Μίλτον Κέινς γιατί… πετάει, απανωτές τριάρες και τεσσάρες (τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και μιά στο κύπελλο) και η Τρανμίρ είναι σαφές ότι ντεφορμαρίστηκε, πέντε ήττες σε έξι ματς, τρώει το γκολ εύκολα (με.

. Ράτσουμπκα τέρμα), μόνο η μίνι-διακοπή μπορεί λίγο να την συνέφερε, αλλά και πάλι, υπάρχει διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Εκλεισά από εδώ, τρία “μεσαία” στο χέρι. Από τα μεγάλα, δεν πετάω κανένα. Μπέρι και Μπράιτον έχουν παικτική αξία ξεκάθαρη, σε φόρμα και με εξαιρετικές αποδόσεις, η Μπέρι έχει και ιδανική αντίπαλο, ίσως ξεχωρίζει από όλο το σημερινό μενού (στη φωτό ο γκολτζής Μπίσοπ).

Η Μπλάκπουλ είναι… λίγο έμπνευση, θέλει κότσια να κοντράρεις το 10-0-0 εντός της Σαουθάμπτον, αλλά αφού δεν την βλέπω καλά, το ρισκάρω. Ο δε Λεβαδειακός είναι σημείο… μυστήριο. Και αγωνιστικό (δεν είναι γιά πέταμα και παράλληλα η Ξάνθη δεν είναι Μπάρτσα γιά να πληρώνει 1.50, μην τρελλαθούμε) και εξωαγωνιστικό (ο Κομπότης έχει άκρες και μετά παίζει με τον Ολυμπιακό).

Δέχομαι το ρίσκο σε τεράστια απόδοση κι ας πέσω εντελώς έξω, δεν θα με πειράξει. Μένουν τα “μικρά”. Θα κάνω μιά… παρασπονδία και θα παίξω δύο δημοφιλείς ομάδες. Ιντερ και Παρί. Τραγικές αντιπάλους έχουν, οριακά αποδεκτές αποδόσεις έχουν. Δεν είναι το…αγαπημένο μου παιχνίδι, αλλά οκ, που και που όλοι κάνουνε λίγο τα στραβά μάτια.

Δεν θέλω να τις μπλέξω με τα καλούτσικα over όμως. Οπότε καταλήγω: Γιά πρώτη φορά απλώνω τόσο το παιχνίδι μου!! Ο λόγος είναι απλός, δεν θέλω να τα “μπλέξω”. Μπορούσα να πάρω τα τρία μεσαία και τα τέσσερα μεγάλα, να τα “μαζέψω” σε τέσσερα σύνολο και να παίξω ένα 2-3-4. Μέσα μου κάτι μου λέει ότι σήμερα θα ήταν λάθος αυτό. Θα μπορούσα να “ενώσω” τα over με Παρί και Ιντερ.

Ομοίως κάτι με κρατάει. Θα παίξω τέσσερα μονά τα μεγάλα, ένα trixie με τα μεσαία, μιά δυάδα Ιντερ-Παρί και μιά τρίαδα over. Εκεί καταλήγω και το αποτέλεσμα θα δείξει αν σήμερα κάνω λάθος (όχι στα σημεία, αλλά στον τρόπο παιχνιδιού). Κέρδη καλά έχω, αυτό μου δίνει άνεση. Σημαντικό αυτό. Αν δεν είχα, θα βλέπατε… άλλο παιχνίδι. Κι αν κάποιος δεν έχει, μην ακολουθήσει!!! Λοιπόν: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Υπόλοιπο από 7/12: 23.970 μονάδες. Ποντάρισμα 10/12: Μονό αποδεκτό: Μπέρι 2 (3.40), 120 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπράιτον 2 (5.00), 70 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Λεβαδειακός 2 (7.40), 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπλάκπουλ 2 (6.20), 50 μονάδες. Trixie (σύστημα 2-3): Χαλ 2 (2.40)-Μίλτον Κέινς 2 (2.40)-Σέφιλντ Γουέν. 2 (2.50), από 70 μονάδες την κάθε δυάδα (τρεις συνολικά), από 20 η τριάδα, σύνολο 230 μονάδες.

Τριάδα-παρολί με over: Μάιντζ-Βαλενσιέν-Σοσό (6.85), 60 μονάδες. Δυάδα: Ιντερ 1-Παρί 2 (3,70), 120 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 690 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 23.280 μονάδες. Κλείσαμε. Σημειώστε τα εξής σημαντικά: Πρώτον: Τα μονά είναι σε αποδόσεις ανταλλακτηρίου την ώρα που παίχθηκαν, περίπου στις 12 το μεσημέρι. Ολα τα άλλα είναι οι καλύτερες αποδόσεις απο μπουκ που μπόρεσα να βρω.

Φυσικά και στα μονά, όπου μπορώ, θα κάνω trading στο live να εξασφαλίσω κέρδη. Ο τρόπος που πόνταρα και που έσπασα τη μίζα μου, είναι τέτοιος ώστε με “κάτι” εύστοχο, να πάρω μίνιμουμ το 50-60% του πονταρίσματός μου πίσω. Αυτό που κάνω πάντα δηλαδή, κοιτάω το πάτωμα, όχι το ταβάνι. Θα είναι ένα μονό; Θα είναι μιά δυάδα από το trixie; Θα είναι τα over; Η δυάδα των φαβορί; Οπου τους πιάσω.

Οτι παραπάνω, θα είναι πλέον κέρδος. Ραντεβού στο chat, να σας ενημερώσω ότι έχουμε… πληθύνει απότομα (πάνω από 1750 εγγεγραμένα μέλη, πάνω από 7.000 οι επισκέψεις μέσο όρο), και υπάρχουν κάποια προβλήματα κυρίως στο chat. Θα λυθούν σύντομα, τη Δευτέρα αλλάζουμε σέρβερ, πάμε σε… μεγάλο και άνετο σαλόνι! Απλά, αν…φρακάρουμε λίγο σήμερα ή αύριο, δείξτε λίγη καταννόηση.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras