38

Thassios

Με μονά και δυάδες -UPDATE!!

Καμιά φορά σου λένε ”έλα τώρα που πιστεύεις στο μάτι”! Άμα όντως υπάρχει το κακό το μάτι που λένε , έχει πέσει πάνω στο Betsellers. Το έχει καταπλακώσει!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Νομίζω η χθεσινή μέρα ήταν ξεκάθαρη. Οκ μπορεί να κάνω πλάκα για το μάτι κ.λ.π. αλλά εδώ μας πάει μεγάλη κόντρα το θηρίο. Σου λέει ” έτσι θέλετε εσείς στο Γαλατικό χωριό ;; Να μην πάτε με το σύστημα παίζοντας δυαδούλες του 2 και 2,5;; Θα σας φτιάξω καλά αντισυστημικοί μου Γαλάτες! Ξεκίνησε με το χαμένο πέναλτι της Φράιμπουργκ που έστελνε ταμείο τον Γερμανό και εμένα πιασμένο το anytime , για να πάμε στον Billara όπου είχε χαμένο πέναλτι που θα έφερνε στα ίσια το ματς η πολύ καλύτερη Χαρογκέιτ.

Για κλείσιμο ήρθε το κερασάκι με τους Αφρικανούς του Tzini όπου χαλάει ένα απόλυτο πάλι στη στήλη του με τα Χ αφού αποφάσισαν για κάποιο λόγο αυτοί της Λουάντα να βγούνε όλοι μπροστά (και ο τερματάς ) ,λες και αποκλειότανε ,και τρώνε γκολ με μια κόντρα αντεπίθεση με κενή εστία στη τελευταία φάση του αγώνα.

Οπότε συμπαθάτε με , μας έχει φτύσει.

! Ευτυχώς για εμένα οι Λατίνοι έσωσαν τη παρτίδα και μας έφεραν στα ίσια χθες. Σήμερα από νωρίς πάντως έχω ξεκινήσει τη προετοιμασία (χοχοχο).

Αρχή με θυμιάτισμα και πάμε στα ματς.

Στην Ελλάδα δε μπορώ να μην κάνω στάση στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Καταρχήν έχουμε διαιτητή καρτάκια , ενώ πέρυσι είχε σφυρίξει πάλι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0 με τη κόκκινη του Κάργα στο 20′. Θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες από νωρίς. Μετά πάμε στα γκολ. Ομάδες εξαιρετικές επιθετικά ενώ φέτος όλα σχεδόν τα ντέρμπι είχαν γκολ. Κλείνοντας νομίζω ότι αυτό το 5,3 του ΠΑΟΚ ξεφεύγει λίγο. Προσωπικά δεν θα το έδινα πάνω από 4.

Είδα την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό όπου δεν ήταν καλή , την είδα και με τον ΠΑΟ όπου έφαγε ανατροπή ημιχρόνου και δε μπόρεσε να αντιδράσει μετά. Ενώ ο ΠΑΟΚ είναι σταθερά καλός. Ξεκινάει από το 1-1 το παιχνίδι και αν αξίζει κάτι είναι κάποιο να γύρει προς τα δεξιά. Το Χ2 + g/g δίνει δίνει 3,2 , μαζί με όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο δίνει 4,5. Εγώ σκέφτομαι κάτι σαν το χθεσινό της Μπρέντφορντ.

Ακόμη και να χάσει ο ΠΑΟΚ θα είναι οριακά. Δηλαδή κάτι σαν 2-1. Ωραίο anytime κι αυτό.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και η κακή παράδοση που έχει (4 σερί ματς εκεί μέσα δεν σκοράρει καν).

Αφήνουμε την Ελλάδα και πάμε παρακάτω. Το ίδιο ποντάρισμα και στην Μαν Γιουν. Κάπως έτσι βλέπω κι εκείνο.

Κι εδώ καλό το 1-2 anytime αλλά και το 2-2.

Σε απόδοση αξίζει πιο πολύ το 2ο. Πάμε και στα υπόλοιπα.

Στη Γερμανία σε καλύτερη κατάσταση η Άουγκσμπουργκ όπου περιμένω να σκοράρει άνετα σε αύτη την άμυνα της Χόφενχαιμ που δεν τρομάζει εντός. Τα όβερ 1,5 γκολ δε με καλύπτουν γι αυτό και κοιτάω το 1-2 anytime score. θεωρώ ότι οι Χόφενχαιμ μπορεί εντός να πετύχει γκολ.

Στην Ιταλία θεωρώ ότι η Γιουβέντους εύκολα η δύσκολα μπορεί να κερδίσει και μας φέρει ένα κόμπο με 1 + g/g μιας και η Φιορεντίνα βρίσκει δίχτυα.

Κι εδώ εξαιρετικό το 2-1 anytime score. Εδώ βέβαια με προβληματίζει λίγο που η Φιορεντίνα είναι μέσα και στο κύπελλο αλλά και στην Ευρώπη.

Κάνω στάση στη Γαλλία και στο Τουλούζ – Στρασβούργο. Δείτε λίγο τα 4 τελευταία εντός της Τουλουζ. Όλα g/g + όβερ 2,5 ενώ δέχτηκε και στα τέσσερα πρώτη γκολ. Ματς που ξεκινάει από το 1-1 και πάει μέχρι το 2-2.

Το 1-1 στο 2,70 , το 2-1 στο 4,65 και το 2-2 στο 10.

Πάμε και στις κάρτες. Στη Πορτογαλία είναι λογικό να δούμε τη κόκκινη στο Τσάβες – Πορτιμονένσε. Τι να πούμε. Ματς ζωής και θανάτου. Με νίκη η Τσάβες μπαίνει στο κόλπο της σωτηρίας. Θα φτύσουν αίμα πιστεύω. Φυσικά και έβαλαν τραγικό ρέφερι αφού ο Nasciso φέτος έχει μόλις μία κόκκινη σε 13 ματς.

Απαλά το κλασικό ειδικό παίζετε μιας και η απόδοση είναι αρκετά καλή.

Το ίδιο ειδικό θα ποντάρω και στο μεγάλο καυτό ντέρμπι Ρέιντζερς – Σέλτικ τώρα νωρίς.

Έχω καιρό να το κάνω σε αυτό το ζευγάρι αλλά τώρα μιλάμε για κόντρα τίτλου.

Κάπου εδώ κλείσαμε.

Τι θα παίξω. Μονά και δυάδα τα anytime σε ΑΕΚ και Αουγκσμπουργκ.

Μονά και δυάδα τα ειδικά με τις κόκκινες σε Σέλτικ και Τσάβες.

Τέλος θα πάρω ακόμη δύο μονά και δυάδα. Θα είναι τα anytime 2-2 σε Μαν Γιουν και Τουλούζ.

Οπότε πάμε με μονά και δυάδες σήμερα.

Με ένα κερδισμένο μονό θα χάσω ελάχιστα. Με δύο έχουμε κέδρος.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Σήμερα κάνω update γιατι θα ποντάρω κάτι στα Ευρωπαϊκά που αφορά όμως μόνο ένα παιχνίδι. Αναφέρομαι στο ματς του ΠΑΟΚ όπου μου αρέσει πολύ στοιχηματικά.

Ο Μπιλ το έριξε διπλό με g/g κάτι στο οποίο κανένας δε μπορεί να διαφωνήσει. Εγώ θα κινηθώ κάπως διαφορετικά. Είναι ένα παιχνίδι που δεν περιμένω να δω ούτε 0-0 αλλά ούτε και 3-0. Περιμένω ένα ματς με πάνω από δύο γκολ αλλά και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα φυσικά και υπάρχει αξία στο Χ2. Εγώ θα κρατήσω δύο anytime score σε πολύ καλές αποδόσεις.

Το ένα είναι το 1-2 anytime σε απόδοση 7,5 και το άλλο είναι το 2-2 σε απόδοση 9,5. Κάπου εκεί περιμένω να κινηθεί το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα πάρω και ένα ακόμη ποντάρισμα που μπορεί να λειτουργήσει σαν κάλυψη αλλά και όχι μόνο. Ο ΠΑΟΚ βλέπουμε συχνά ότι δέχεται πρώτος γκολ , το είδαμε πρόσφατα με ΑΕΚ όπου το έφερε 2-2 ενώ και με τη Λαμία έκανε το 3-1 από 0-1.

Στην Ευρώπη θυμάστε πόσες φορές είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Να σας θυμίσω εγώ. Σε 6 ματς έχει 4/6 που βρέθηκε πίσω αλλά δεν έχασε. Οπότε μπορεί σήμερα να το ξανακάνει.

To ειδικό ”πρώτη γκολ Κλαμπ Μπριζ + ΠΑΟΚ (χάντικαπ +2) + g/g ” δίνει 4,2 και είναι τίμιο. Με καλύπτει και στο 1-1 αλλά και στο 2-1. Ενώ μπορεί να πιάσω και τα τρία άμα σκοράρει πρώτη η Κλαμπ Μπριζ το γυρίσει ο ΠΑΟΚ και λήξει 2-2.

Αν θέλετε να ανεβάσετε απόδοση μπορείτε να παίξετε ”πρώτη γκολ Κλαμπ + Χ2 + όβερ 3,5” που δίνει 15.

Δηλαδή να λήξει 2-2 ή 2-3 με ανατροπή ο ΠΑΟΚ.

Οπότε μπορεί να έχει αρκετούς αγώνες αλλά εγώ θα κάνω ένα τριπλό ποντάρισμα στον αγώνα του ΠΑΟΚ.

Σουβλάκια , μπύρες και φύγαμε το βράδυ να δούμε τις Ελληνικές ομάδες και θα μας πληρώσει ο Δικέφαλος.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS