34

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα στατιστικολόγοι μου!

Στη προηγούμενη στήλη με τα στατιστικά είχα αναφέρει ότι μου βγάζει σημείο και θεωρώ ότι είμαστε αρκετοί αυτοί που ρίξαμε κατιτίς στη Λανούς. Μπορεί να έχασε 2-0 αλλά το σκορ είναι πλασματικό καθώς άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω μιας και οι ευκαιρίες ήταν πολλές. Βλέπετε ότι η στήλη αυτή με τα στατιστικά βγάζει αρκετές φορές σημεία και ειδικά με αξία.

Στο 4,2 η Λανούς άξιζε και με το παραπάνω το ποντάρισμά της.

Πάμε να δούμε τι έχω κρατήσει για το κουπόνι που έρχεται.

Αυτά ήταν όσα ξεχώρισα για αυτό το κουπόνι. Γλυκοκοιτάζω μια ανατροπούλα αλλά μάλλον θα τη δούμε στη βασική στήλη. Από εκεί και πέρα θα κάνω ένα ποντάρισμα για τα ξημερώματα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Κάλι και την Αμέρικα Κάλι.

Οι τιμή στην απλή κόκκινη δεν είναι για το Betsellers. Στην σφυρίχτρα είναι ο γνωστός Wilmar Roldan όπου τελευταία είναι πολύ πολύ σφιχτός. Ο μέσος όρος του σε κίτρινες είναι κοντά στο 3,5. Δηλαδή βγάζει με το ζόρι 3-4 κίτρινες κάρτες. Επομένως αν βγει κόκκινη θεωρώ ότι δεν θα είναι από διπλή κίτρινη. Το τελευταίο που σφύριξε μεταξύ τους, τον περασμένο Σεπτέμβρη, έδειξε απευθείας κόκκινη από υπόδειξη του var.

Βλέπω μετά τιμή ”απευθείας κόκκινη” και δίνει 7. Γιατί ρε παιδιά;; Αφού δίνεται 2,6 την απλή κόκκινη. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε που υπάρχει αξία. Οπότε 2 μοναδούλες εδώ και πάμε αύριο για τη βασική στήλη νωρίς το πρωί.

Καλή εκπομπούλα σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS