33

Thassios

Με γκολ και κουτουλιές

Καλημέρα Betsellerades μου!

Πάμε λίγο να δούμε τι περάσαμε τις προηγούμενες μέρες προτού πάμε στα φρέσκα.

Αρχή με τη τελευταία στήλη που ήταν τη Κυριακή που μας πέρασε όπου στο ξεκίνημα της ημέρας έγινε ίσως η μεγαλύτερη ληστεία ταμείου που μου έχει γίνει. Αναφέρομαι στη κόκκινη κάρτα στο μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας όπου μας βρήκα να γκαρίζουμε στο chat για αυτή την ”αλητεία” να το πω.

Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω. Κερδίσει πέναλτι η Ρέιντζερς λοιπόν , για όσους δεν το είδατε, μετά από Var. Πάει ο ρέφερι , βλέπει το var , εγκρίνει το πέναλτι και γυρίσει να το δώσει. Ταυτόχρονα καθώς φεύγει από την οθόνη του var , βγάζει και τη κίτρινη από το τσεπάκι του για να τη δείξει στο παίκτη που έκανε το πέναλτι. Έλα μου όμως που ο παίκτης είχε ήδη κίτρινη ! Και κάπου εκεί όλοι πανηγυρίζουμε στο chat.

Αμ δε! ο ρέφερι λοιπόν μόλις συνειδητοποιεί ποιος έκανε το πέναλτι και ότι έχει ήδη κίτρινη κάρτα , επομένως κόκκινη, σαν σωστός μάγος την εξαφανίζει τη κίτρινη από τα χέρια του και τη ξαναβάζει στο τσεπάκι του. Ακριβώς έτσι! Βάλτε τίτλο σε αυτό μόνοι σας. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο σε αγώνα. Είναι αυτό που λέμε, το τερμάτισα! Επειδή το έψαξα μιας και σχολιάστηκε από αρκετούς , έβγαλε τη κίτρινη λέει και καλά μόνο για να ακυρώσει τη κίτρινη που είχε δώσει για θέατρο σε παίκτη στην ίδια φάση (μιας και ο ίδιος δεν έδωσε πέναλτι).

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Μετά πήγα με κάποιες δυάδες με ειδικά στο σεντόνι. Εκεί που τι να λέμε όταν δεν έχει τελική ο Mbappe. Ή ας πούμε όταν προχθές ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν στο γήπεδο. Κάπως έτσι κινήθηκα ενώ τα ξημερώματα οι Κολομβιανοί δεν κατάφεραν να μας πληρώσουν.

Πάμε στα σημερινά.

Αρχή με Αγγλία και στάση στο Νιουκάστλ – Τότεναμ.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ένα παιχνίδι που περιμένω πολλά γκολ. Και τι λέει ο Thassios;;; Όπου δεν έχουν αξία τα όβερ , πάμε με anytime score. Εκεί είναι πάντα τίμιες οι τιμές. Το 1-2 στο 3,7. Το 1,3 στο 7,5 ενώ και το 2-2 στο 5,5. Δίνω ένα προβάδισμα στη Τότεναμ γιατί οι άλλοι έχουν πολλές απουσίες. Κλείνοντας μου αρέσει πολύ και το ειδικό ”να σκοράρει πρώτη και να χάσει” που δίνει και αφορά οποιαδήποτε ομάδα.

Νομίζω ότι είναι λουκούμι για τέτοιο ματς.

Στην Ελλάδα θα κρατήσω το anytime 2-1 σκορ υπέρ του Βόλου. Εδώ λογικά θα είναι και τελικό το 2-1 αλλά εγώ πάω λίγο πιο safe. Το ματς θεωρώ ότι γέρνει προς τον άσσο αλλά θα δούμε γκολ και από τις δύο μεριές.

Στην Ισπανία θεωρώ ότι θα δούμε το 1-1 anytime score σε Βαγιεκάνο και Χετάφε. Μετά όπως είπαν και τα παιδιά στην εκπομπή μπορεί να γείρει προς τον άσσο.

Στο 3,25 παίζεται άνετα. Δείτε τα εντός της Βαγιεκάνο και τα εκτός της Χετάφε. Τα 3 από τα 4 τελευταία εντός της μιας είχαν το 1-1 μέσα , με τα δύο να λήγουν κι έτσι. Τα δύο από τα τέσσερα εκτός της Χετάφε έληξαν επίσης 1-1.

Στη Γερμανία ωραίο το Στουτκάρδη – Φρανκφούρτη για 2-1 anytime score. Την έχουμε ξαναποντάρει και βγάζει συχνά αυτό το σκορ η Στουτκάρδη.

Το επόμενο που κρατάω στη Γερμανία είναι η ημιανατροπή στο Μπόχουμ – Χάιντενχαϊμ. Συμφωνώ με τον Germano που είπε για 1/2. Θυμάστε τι έγραψα στη στήλη με τα στατιστικά!

Στην Ιαπωνία τώρα νωρίς μπορούμε να δούμε την ημιανατροπή στη Τόκιο Βέρντι. Εντός έδρας έχει μόνο g/g στα 4 ματς ενώ στα 3 από αυτά προηγήθηκε πρώτη. Από την άλλη η Τόκιο είναι καλή ομαδούλα που μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση.

Μετά πάμε στα υπόλοιπα που βλέπω γκολ. Πάλι νωρίς στην Αυστραλία έχουμε το Μπρισμπέιν Ροαρ – Νιούκαστλ Τζετς.

Καθαρά παιχνίδι με πολλά γκολ βλέπω εδώ. Δείτε λίγο και τη παράδοσή τους (3-1, 3-2, 2-3). Στα δύο από τα τρία τελευταία είχαμε ανατροπή. Οπότε μπορεί κάποιος να δει τα κλασικά anytime score αλλά και τις ανατροπές.

Στη Β’ Γερμανίας ωραίο είναι και το 2-1 anytime της Σάλκε που θέλει βαθμούς και βλέπουμε συχνά γκολ στα παιχνίδια τους. Ακόμη ένα παιχνίδι που πρότεινε ανατροπή ο Germanos.

Το πρώτο ματς είχε έρθει 1-2 πάλι.

Στη Χιλή έχουμε το Ούνιον Εσπανιόλ – Έβερτον όπου έχουμε μια φιλοξενούμενη που μετράει 4 στα 4 g/g ημιχρόνου εκτός έδρας. Θεωρώ ότι θα παρασύρει την αντίπαλό της και θα δούμε θέαμα. Η Ούνιον το έπαθε και με τη Νουμπλένσε όπου είδαμε 8 γκολ.

Κλείνοντας πολλά γκολ μπορούμε να δούμε και στα εξής ματς από Αμερική.

Στο Σπόρτινγκ Κάνσας – Ίντερ Μαιάμι , Σαν Χοσέ – Κλοράντο και στο Βανκούβερ – Γκάλαξι.

Αυτά ήταν όλα από γκολ και άλλα ειδικά.
Πάμε και στις κάρτες όπου έχουν την τιμητική τους οι Λατίνοι.

Δύο ματς από Ισημερινό και τρία από Περού. Στο Περού γενικά μπορεί να είναι από την αγωνιστική που θα δούμε πολλές κόκκινες.

Στον Ισημερινό έχουμε τρομερή παράδοση στο Μοσούκ Ρούνα – Τέχνικο και στο Μακάρα – Ορένσε όπου έχουμε τρία κόμπο κόκκινων στα 4 τελευταία ματς.

Στο πρώτο έχουμε τρομερό καρτάκια και κοκκινάκια ρεφ (στο προτελευταίο τους ματς έβγαλε 2 κόκκινες στην Τέχνικο εκτός έδρας) ενώ στο 2ο έχουμε ένα διαιτητή που σηκώνει συζήτηση.

Ο Cristian Guillen είναι ένας νέος διαιτητής που δεν έχει σφυρίξει πολλά ματς κι αυτό γιατί πέρυσι του έκατσε η στραβή το καλοκαίρι σε ένα ματς που έβγαλε 5 κόκκινες κάρτες και νομίζω ότι μετά επίτηδες τον έβαλαν στο πάγο ή τιμωρήθηκε, δε μπόρεσα να καταλάβω. Το σίγουρο είναι πως οι δικηγόροι της Τέχνικο είχαν καταβάλει έφεση (για τη βαριά τιμωρία παίκτη που κουτούλησε τον ρέφερι , φώτο στήλης) αλλά και αναφορά στον ρέφ γιατί προκαλούσε με τις αποφάσεις του.

Φέτος τον επανάφεραν σε ένα ματς που ήταν ήρεμο και έβγαλε μόνο 5 κίτρινες αφού η Κίτο κέρδιζε άνετα με 5 γκολ διαφορά. Αν θέλετε τη γνώμη μου, νομίζω ότι ο ρεφ είναι λίγο ψυχάκιας.

Στο Περού δεν θα δώσω και πολύ βάση στους διαιτητές. Στο Σπόρτ Μπόις – Ονιβερσιτάριο οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα να κόψουν βαθμούς από την Ουνιβερσιτάριο και ως συνήθως το ρίχνουν στο ξύλο.

Με 7 κόκκινες στα τελευταία έξι εκεί μέσα έχουν μεταξύ τους. Στο Μελγκάρ – Μανούτσι έχουμε 3 σερί ματς με κόκκινες μεταξύ τους (σύνολο 4 κόκκινες). Τέλος στο Αλιάνζα Ατλέτικο – Κομέρσιο είναι ένα παιχνίδι που περιμένω γκολ αλλά και κόκκινη. Τα τελευταία μεταξύ τους ήταν 2-2 και 3-3 ενώ σαν ομάδες ρίχνουν και το ξύλο τους.

Κάπου εδώ έκλεισα και με τις κάρτες.

Και τώρα πάμε στα δύσκολα παιδιά! Πολλές επιλογές για σήμερα και δύσκολη διαλογή.

Αφήνω τώρα νωρίς το ματς στην Ιαπωνία ενώ θα έχω το νου μου στο live.

Στην Αυστραλία κρατάω το 2-2 σαν anytime score σε απόδοση 7. Το κάνω και δυάδα με το 2-2 anytime score της Τότεναμ. Μετά θα πάρω σαν μονό το anytime 2-3 υπέρ της Τότεναμ σε απόδοση 10. Κλείνοντας θα κάνω και μια δυάδα το 1-2 της Τότεναμ με το 2-1 της Σάλκε.

Αφήνω έξω Στουτκάρδη γιατί με τρομάζει λίγο η παράδοση που έχει χτίσει η Φρανκφούρτη.

Μετά κρατάω και μια μεταμεσονύκτια δυάδα από ΗΠΑ. Με πολλά γκολ στα ματς των Σπόρτινγκ Κάνσας και Βανκούβερ.

Κλείσαμε με τα γκολ. Περνάμε στις κάρτες που είναι ακόμη ένας δύσκολος γρίφος.

θα κάνω μια δυάδα ξερή με κόκκινες σε Μουσούκ Ρούνα και Σπορτ Μπόις.

Στο Μακαρά – Ορένσε θα ποντάρω σαν μονό το ειδικό ”όβερ1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 1,5 κόκκινες” σε απόδοση 16 μη τυχόν και τον πιάσουν τα ψυχολογικά του πάλι τον ρεφ.

Κλείνοντας στο ζευγάρι Μελγκάρ – Κάρλος Μανούτσι αν κάποια ομάδα ρίξει πολύ ξύλο , αυτή θα είναι η φιλοξενούμενη.

Δηλαδή περιμένω τη κόκκινη από εκεί. Οπότε τελευταίο ποντάρισμα για σήμερα είναι το ειδικό ”όβερ 3,5 κάρτες Μανούτσι + κόκκινη Μανούτσι” σε απόδοση 5,4.

Καλή μάχη να έχουμε αλάνια μου! Τα λέμε στο στέκι μας..

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS