4516

Billaras

Με την χθεσινή τακτική…

Δεν ήρθαν τα δύο μου σημεία χθες, αλλά… το είχα ξεχάσει με το που έληξαν. Και να ερχόντουσαν δηλαδή, καμιά διαφορά. Οπως διαφορά δεν θα έκαναν όσοι…όρμησαν και χθες. Πέρασε η Παρί και η Λάτσιο και …κάτι τρέχει στα γύφτικα! Χιλιές φορές καλύτερα ήταν το live betting, εκεί στις αρχές των αγώνων της Παρί και της Σάλτσμπουργκ! Εκει ναι, είχε “ψωμάκι”.

Οχι στα αστεία 1.50… Και βέβαια, αν δεν το προσέξατε, τα δύο χαμηλότερα σημεία του Europa League, Φόυλαμ και Ντιναμό Κιέβου, έσπασαν με…κρότο, από 2-0 σκορ ημιχρόνου, καμιά δεν κέρδισε! Ναι, 1.20 έδιναν αυτές! Η Σάλκε δεν έκανε κανένα χατήρι, η Στουρμ με δικαίωσε που έγραφα ότι είναι μπάζο, οπότε…μάλλον καλά έκανα δεν έπαιξα σοβαρά χθες.

Πάρα πολύ καλά! Και τώρα; Απόψε; Επίσης μιά…ξενέρωτη στοιχηματικά βραδιά. Το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου ξυνίζει. Θα ρίξω το βάρος μου πρωτίστως στο live, μπας και προκύψει πάλι κάτι καλό. Πριν τη σέντρα; Το μάτι μου είναι σε δύο σημεία. Την Ρούμπιν και το Χ στο Μπριζ-Μπράγκα. Γιατί μου αρέσει πιό πολύ αύτο το χινάρι από αυτό της Τούμπας; Κατ' αρχάς λόγω…απόδοσης! Αυτό του ΠΑΟΚ έχε κατρακυλήσει σε επίπεδα Β' Ιταλίας! Ε οχι, δεν παίζω έτσι.

Κατά δεύτερον, στο Μπριζ-Μπράγκα, βολεύονται και οι δυό πολύ παραπάνω με τον πόντο. Η αίσθηση μου δηλαδή, είναι ότι η Μπράγκα δεν θα ρισκάρει, ως κλασική ιβηρική ομάδα. Και η γηπεδούχος Μπριζ θέλει έναν πόντο γιά πρόκριση, ενώ πχ ο ΠΑΟΚ δεν…θέλει κανέναν! Οκ, παίζεται και η πρωτιά, αλλά όπως και να΄χει, η βαρύτητα πέφτει σε μιά πρόκριση, όχι σε μιά πρωτιά.

Ο ΠΑΟΚ πχ αν χάσει δεν καταστρέφεται, απλά θα έρθει 2ος. Η Μπριζ αν χάσει, χάθηκε (αν κερδίζει η Μπέρμιγχαμ). Κι αυτό είναι σημαντικότατη διαφορά στα μάτια μου. Επίσης, στην Τούμπα, η αίσθηση μου είναι ότι η Ρούμπιν δεν θα παίξει γιά το Χ. Θα παίξει γιά νίκη. Ποιός ο λόγος, αν είναι να παίξεις…φιλικό, να πας γιά προετοιμασία στην Ισπανία; Είναι καλή ομάδα, μετράω πάρα πολύ την απουσία Κοντρέρας στα μετόπισθεν, μα… πάρα πολύ.

Και στο κάτω-κάτω, ας έρθει Χ, κανένα πρόβλημα, την Ρούμπιν στο 3.15 έχω παίξει από χθες βράδυ (που αν δεν το προσέξατε, ολοένα και βουλιάζει τις τελευταίες ώρες)! Αυτά είναι. ΠΟΛΥ χαλαρά, όπως και χθες. Και φυσικά ματιές στο live (και trading στα δύο πονταρίσματά μου). Αύριο δεν θα υπάρχει νέα στήλη, αλλά σας λέω ότι μου αρέσει η Γαλατασαράι.

Δεν νομίζω να το παίξω, απλά το αναφέρω γιά όποιον θέλει να “ανοίξει” κάποιο δελτίο. Και θα το αναφέρω ξανά και στο ραδιοφωνικό betsellers, στο www.betradio.com, αύριο 6-8. Τίποτα άλλο, απολογούμαι γιά τα προβλήματα του chat, αλλά μετράμε αντίστροφα γιά την εγκατάσταση του καινούργιου, οπότε θα λυθούν όλα μονομιάς! Ελπίζω να μας… αντέξει απόψε και να έχουμε βάλει το ανθεκτικότερο και καλύτερο πριν το Σαββατοκύριακο… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Υπόλοιπο από 14/12: 25.750 μονάδες. Ποντάρισμα 15/12: Μονό αποδεκτό: ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 2 (3.15), 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπριζ-Μπράγκα Χ (2.88), 85 μονάδες. Δυάδα: Ρούμπιν 2-Μπριζ Χ (8.25), 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 190 μονάδες. Νεο υπόλοιπο: 25.560 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras