32

Thassios

Μια τετράδα επιλογών – UPDATE!

Καλή και η ισοπαλία!

Καλημέρα παικταράδες μου! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χθεσινής μέρας. Μια ισοπαλία αφού τα γκολ στην Αμερική έσωσαν την ημέρα.

Αν κάτι κρατάω από όλα είναι το κλέψιμο του var ακόμη μια φορά από τον ρέφερι στο Μουσούκ Ρούνα – Τέχνικο. Εκεί που έχει γίνει σκληρό φάουλ και ο ρέφερι δεν δείχνει τίποτα.

Τον καλεί τον βαρ να του πει ότι είναι καραμπινάτη κόκκινη , πάει να το δει και γυρίζει και δείχνει κίτρινη. Παλεύουμε με θεούς και δαίμονες κάθε φορά!

Για τη Τότεναμ τι να πω , κλασικά άρρωστη ομάδα! Το πρωί στην Αυστραλία ίσως ήταν το μόνο που αξίζαμε από γκολ. Αλλά η μπάλα δε έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα από τους γηπεδούχους.

Δείτε στατιστικά και θα καταλάβετε. Οι Λατίνοι δε τα πήγαν άσχημα , καθώς είχαμε ξύλο και ένταση σε όλα τα ματς , αλλά δε πλήρωσαν κιόλας.

Πάμε στα φρέσκα. Ξεκινάω ανάποδα και πάμε πάλι στον Ισημερινό όπου περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην Κατόλικα Κίτο και την Ιντεπετιέντε ντε Βάγε. Οι αποδόσεις για κάρτες είναι πάρα πολύ ψηλά χωρίς να βρίσκω ιδιαίτερο λόγο.

Πάντα δυνατά παιχνίδια μεταξύ τους με αρκετές κόκκινες. Η βαθμολογία επίσης βοηθάει σε δυνατό παιχνίδι μιας και είναι στη πρώτη τριάδα και οι δύο. Ο ρέφερι εξαιρετικός μιας και φέτος έχει σε 2 ματς 19 κίτρινες και 1 κόκκινη. Πέρυσι είχε σε 10 ματς , 8 κόκκινες. Οπότε πάμε με το παρακάτω ειδικό , καλά πονταρισμένο.

Μένουμε στους Λατίνους και πάμε στη Κολομβία. Ντέρμπι στην Tunja της Κολομβίας με την Boyaca Chico να υποδέχεται τη Patriotas. To Λεγόμενο ”Clásico de la Ruana” λοιπόν με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε χάλια αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση.

Θέλουν μία νίκη να πάρουν τα πάνω τους και τι καλύτερο από ένα ντέρμπι. Παιχνίδι που έχουν κόκκινες στη παράδοση και ένας ρέφερι που φέτος μετράει 25 κίτρινες και 3 κόκκινες σε 5 ματς.

Στη Γαλλία μπορούμε να δούμε τη κόκκινη στο Χάβρη – Ναντ. Αλλά με Γάλλους δεν ξαναμπλέκω εγώ. Μια από τα ίδια και στη Πορτογαλία ανάμεσα στην Εστρέλα και τη Ριό Άβε.

Έκλεισα με τις κάρτες. Πάμε στα υπόλοιπα ειδικά.

Τίμιο το 1-2 anytime score στο Σασουόλο – Μίλαν αλλά με τη Μίλαν να έχει ματς ζωή και θανάτου σε Ευρώπη θα κάνω πάσο.

Μια από τα ίδια και στο ΄Άρσεναλ – Βίλα. Πολύ σημαντικό ματς για την γηπεδούχο στην Ευρώπη αλλά και η Βίλα δε εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη για να παίξεις κόντρα.

Στο Περού είναι λάθος το g/g στο Σέζαρ Βαγιέχο – Κομερσιάντες Ούνιδος όπως επίσης και το διπλό. Το 8 δε στέκει πουθενά αλλά εντός στη Βαγιέχο ζορίζονται όλοι. Είδαμε πως έχασε η Μελγκάρ ενώ έχει και 3 ισοπαλίες.

Βέβαια οι γηπεδούχοι κουβαλάν και μια κούραση από το Sudamericana όπου άρπαξαν μια 4αρα. Νομίζω ότι εύκολα η δύσκολα θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Ακόμη ένα ψηλό g/g θεωρώ ότι είναι στο Φορτούνα – Φέγενορντ. Μπορεί η Φέγενορντ να είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλα εντός η Φορτούνα σκοράρει και επιθετικά δεν τα πάει άσχημα. Πέρυσι είχε λήξει 2-4 το ματς και γιατί όχι να γίνει κάτι ανάλογο.

Στα 5 τελευταία εντός η Φορτούνα έχει 13 γκολ ενεργητικό.

Αυτά τα λίγα έχω ξεχωρίσει. Χωρίς πολλά πολλά.

Μια δυάδα τα κόμπο ”g/g + όβερ 2,5” σε Φορτούνα και Σέζαρ Βαγιέχο.

Και μετά τα δύο παιχνίδια σε Ισημερινό και Κολομβία για κόκκινες. Τα μονά και λίγο η παρακάτω δυάδα.

Οπότε πάμε σήμερα με μία τετράδα επιλογών.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Εκεί που κάθομαι λοιπόν και πίνω το καφεδάκι μου αλάνια μου , λέω” Βρε μπας και έρθει καμία ζουμερή κόκκινη στα παιχνίδια του σεντονιού;;;”.

Έτσι για να πάει κόντρα το όλο θέμα. Και γιατί λέω κόντρα:; Γιατί και στα 2 παιχνίδια έχουμε διαιτητές που δε βγάζουν εύκολα κόκκινη κάρτα. Αλλά είδαμε κι αυτούς που βγάζουν κόκκινες. Μπαρτσελόνα , Παρί , Ντόρτμουντ και Ατλέτικο πλέον δεν έχουν άλλους στόχους. Θα τα δώσουν όλα. Οι αποδόσεις στις κόκκινες είναι οι μόνες που αξίζουν σε αυτά τα ματς.

Οπότε δε μπορώ να προσπεράσω αυτά τα 5,5 άρια στο παρακάτω ειδικό.

Εννοείται πως θα πάω με πολύ χαμηλό ποντάρισμα.

Από εκεί και πέρα θα πάρω και μια δυαδούλα με τα ειδικά κλασικά σε φάουλ και κάρτες. Δεν θα ξαναβάλω σουτ (Mbappe σε σένα το λέω).

Μια χαρά μου φαίνονται. Στην αρχή είπα μετά την ήττα της Κυριακής να κάτσω στα αυγά μου αλλά με αυτό το φόβο δε μπορούμε να πάμε μπροστά. Θα ήταν κρίμα από τη στιγμή που τα σημείωσα να βγούνε και να μην τα έχω ποντάρει. Τα λέμε σε καμιά ωρίτσα στο στέκι μας.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS