4485

Billaras

Μιά μέρα με…ψίχουλα!

Σαν να μην έγινε ήταν χθες η μέρα. Αυτό συμβαίνει όταν “μπλέκεις” με παρολί και φαβορί. Πέρασαν πχ η Ρέξαμ, η Τσέλτεναμ, η Χαρτς, η Ντέρμπι, η Παρί έσπασαν οι Λέιτον, Ρος Κάουντι, Ντάγκεναμ, Βαγιαδολίδ. Οταν πας στο 50-50% (και έχεις παίξει μίνιμουμ δυό σε κάθε παρολί), το πράγμα ζορίζει. Γιατί η μέρα ήταν σαν να μην έγινε;Γιατί -γιά…χιλιοστή φορά- τα μεγάλα σημεία έβγαλαν το φίδι από την τρύπα.

Ενα και καλό, η εύκολη νίκη της Μπέρνλι, αρκούσε. Μιά αναβολή που μας έδωσε τις μονάδες του μονόυ της Καρλάιλ πίσω, ένα καλό μονό και μια “κουτσή” δυάδα (δηλαδή το μονό με το αναβληθέν), μου έφεραν 372 από τις 468 μονάδες πίσω.Οπως το είπα, σαν να μην έγινε! Τη διαφορά μικρής -ανεπαίσθητης- ήττας με τη νίκη, θα την έκανε η Εσπανιόλ. Δεν έχασε, αλλά δεν σκόραρε κιόλας.

Εμεινε στο 0-0, μείναμε κι εμείς με την Μπέρνλι… Πάνε αυτά όμως. Κοιτάμε το σήμερα. Και τι έχει σήμερα; Ψίχουλα… Κατ' αρχήν, να εξηγηθώ, έπαιξα την Αταλάντα. Ξέρω, έχει ξεκινήσει. Το ανέφερα όμως και στο chat από χθες και στην εφημερίδα από προχθές και στο betradio και ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσει σήμερα. Τώρα που γράφω, χάνει 1-0. Οτι αποτέλεσμα και να έρθει, θα αφαιρέσω 50 μονάδες από την κάβα.

Από εκεί και πέρα; Ψίχουλα. Εφυγε και η Ατλέτικο που την πίστευα στον άσο και ήδη κερδίζει. Αυτή δεν την έπαιξα! Κοίταξα μπας και πάω με ΚΠΡ. Μπα, δεν το κάνω. Σοβαρές οι απουσίες των Μπα-Τιοτέ από την Νιουκάστλ, αλλά…ως εκεί. Ας ήρθε ο Χιούζ στον πάγκο της λονδρέζας, δεν το ρισκάρω. Σιγά τον προπονητή στο φινάλε… Κοίταξα όλα τα ματς.

Και το Σουόνσι-Αρσεναλ φυσικά, αλλά ούτε εδώ μου βγαίνει κάτι. Μήπως με κανένα “ξερό” Χ στο Τζένοα-Ουντινέζε ή στο Μπράγκα-Σπόρτινγκ; Πιθανά είναι, αλλά θα τα αφήσω. Για να παίξω χινάρια θέλω… έμπνευση και δεν έχω σήμερα! Φαβοράκια της πλάκας πολλά, σημεία λίγα, ψείρες. Που καταλήγω; Σε μαζεμένο παιχνίδι. Πολύ μαζεμένο, γιατί απλά δεν.

.βρήκα κάτι να μου χτυπήσει στο μάτι. Θα κάνω δύο δυάδες. Η μιά με δύο άσους. Πάρμα και Μπιλμπάο. Στην Πάρμα ήρθε ο Ντοναντόνι, άλλαξε το κλίμα, θέλει τη νίκη, καλές σχέσεις έχει με τη Σιένα, το κρατάω. Στην Μπιλμπάο, εκτιμώ ότι οι επιστροφές των αναντικατάστατων Αμορεμπιέτα πίσω και Γιορέντε μπροστά την δυναμώνουν πολύ. Κλασική δύναμη στο Σαν Μαμές, πλήρης είναι πλέον, παράδοση μόνο με άσους, η Λεβάντε με τέσσερις σερί ήττες εκτός, το κρατάω.

Φυσικά, το να πάω πάλι με φαβορί, δεν είναι το καλύτερο μου. Ισχύει ότι και χθες. Αλλά.. δεν έχει κάτι άλλο! Μόνο η Αταλάντα μου άρεσε από μεγάλα σημεία. Και η άλλη δυάδα; Δυό καλοπληρωμένα over. Που; Στα…δύο μεγάλα ματς. Στο ένα, το “ρεύμα” πάει μαζί μου. Στο άλλο εναντίον μου. Αναφέρομαι φυσικά σε Μαρσείγ-Λιλ και Μίλαν-Ιντερ. Στο ιταλικό ντέρμπι η τάση της αγοράς είναι προς το over.

Στο γαλλικό όμως όχι. Εγώ θα τα ποντάρω και τα δυό. Στο φινάλε, αν είναι αξιόπιστες και οι τέσσερις ομάδες, είναι στην επίθεση τους, όχι στις άμυνες τους. Είναι και τηλεοπτικά φυσικά, θα τα δω και θα περιμένω γκολ. Απλό και…σύντομο το παιχνίδι μου. Χαλαρό εξίσου. Τίποτα άλλο, αν μου προκύψει κάτι στην πορεία που δεν το έχω δει, θα το δούμε στο chat που θα είμαστε, όπως κάθε μέρα, παρέα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.760 μονάδες. Κέρδη από 14/1: 372 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.132 μονάδες. Ποντάρισμα 15/1: Μονό αποδεκτό: Αταλάντα 2 (5.90), 50 μονάδες. Δυάδα: Μπιλμπάο 1-Πάρμα 1 (3.52), 132 μονάδες. Δυάδα: Μαρσέιγ over- Μίλαν over (4.51), 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 282 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.850 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras