4384

Billaras

Με το ζόρι τρία παιχνίδια!

Το χθεσινό έργο το έχετε ξαναδεί. Το θέμα είναι πόσοι το έχετε…εμπεδώσει μέσα στη σαιζόν. Πως δηλαδή ενώ η μέρα είναι κακή, ενώ κι εσύ είσαι κακός, δεν χάνεις! Δεν είναι κανέναν…τρικ, μπροστά στα μάτια σας είναι όλα. Μιά δυάδα μου έφτανε. Εχασα…ένα πακέτο τσιγάρα (στην κάβα, γιατί στην τσέπη μου δεν έχασα ούτε αυτό, να είναι καλά η Ρεάλ γιά την οποία σας έγραψα ότι θα με απασχολήσει στο live).

Πάτσισα εν ολίγοις, σε μιά μέρα περίεργη. Να'ναι καλά η δυάδα Χερέθ-Λιλ. Ξέφυγα από πολλές νάρκες. Και από την αρχική μου διαλογή είχα σβήσει κάμποσες (πχ Αρσεναλ, Βέρντερ), και στην τελική διαλογή το ξανάκανα (Μπόλτον, Λέιτον, Στουτγάρδη, Τορκί κλπ). Και φυσικά δεν έπαιζα εξ αρχής σημεία που (δυστυχώς) πήγε η μάζα και έφαγε τα μούτρα της.

Πάνω στην Μπάρτσα όλοι (μέχρι και ο ΟΠΑΠ άλλαξε απόδοση, φανταστείτε), ακόμα αρκετοί στην Σεβίλλη (καλά, τυφλοί είναι;), ακόμα και στην Χέρτα. Κι όμως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι πέρα από την κακή μέρα, κι εγώ ήμουν κακός. Σε θέματα τελικής διαλογής, ένα λάθος μου χρεώνω, της Πάρμα. Κακώς την άφησα. Αλλά και σε αυτά που κράτησα, υπήρξαν ομάδες που με απογοήτευσαν.

Τι εννοώ; Στην εγγλέζικη δυάδα, η μαγική εικόνα ήταν η Σαουθάμπτον. Την αδικεί κατάφωρα η ήττα. Και πολύ καλή ήταν και φάσεις έκανε, ακόμα δεν έχουν καταλάβει κι αυτοί πως έχασαν! Αλλά ποιά είχα μαζί της; Την Αστον Βίλα. Εδώ ήταν η γκάφα. Μέτρια (ως συνήθως), ακόμα και την χαλαρή Σάντερλαντ δεν την λύγισε. Στην ιταλική δυάδα, η Σαμπντόρια κακή δεν ήταν, αλλά σαφώς μπορούσε παραπάνω.

Ομως, άντε και κέρδιζε. Ποιά είχα μαζί της; Την Ουντινέζε. Γκάφα νο.2. Τραγική με μιά λέξη. Φάση δεν έκανε. Αδιανόητο (βαθμολογικά) γιατί, το ματσάκι το έφεραν στο Χ και καθάρισαν. Οταν είδα τον Ντι Νατάλε στο 92' να χάνει μιά καλή (από τις…ελάχιστες) φάση και να…σκάει στα γέλια, κατάλαβα. Αρα: Σαουθάμπτον και Σαμπντόρια μπορούσαν να έχουν κερδίσει.

Πάλι όμως θα έχανα, γιατί οι δύο γκάφες ήταν Αστον Βίλλα και Ουντινέζε. Που μπορούσα να έχω κερδίσει; Στην εγγλέζικη τριάδα. Τι έγραφα χθες; “Θέλω μιά ευστοχία γιά να πατσίσω, δύο γιά να “διπλώσω”. Ε, εκεί παίχθηκε το αν θα κερδίζα κιόλας χθες, στην Σριούσμπερι. Πανεύκολα οι Νιουκάσλ και Μπρίστολ, η Σρίουσμπερι όμως δεν κέρδισε, έμεινε κι αυτή κι εγώ με την…ισοπαλία.

Αυτά με το χθες, σε κακή μέρα και με κακές δικές μου επιλογές, ότι δεν έχασα είναι μεγάλη υπόθεση. Οπως πάντα λέω, αν δεν χάνεις (ειδικά σε κακές μέρες), τότε…κερδίζεις. Και κλείνω όπως άνοιξα το κείμενο: Ελπίζω αυτό να το έχετε εμπεδώσει μέσα στη σαίζον. Γιά το el clasico δεν έχω να πω πολλά, τα λέω καιρό ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά, δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή ή προπέρσινη ομάδα και φάνηκε και χθες.

Η ομάδα έχει ανακατευτεί από πολλά (απουσία Αμπιντάλ αριστερά, απουσία Πικέ-γιά τεχνικούς λόγους;- στο κέντρο άμυνας, απουσία Βίγια μπροστά, ντεφορμάρισμα Ινιέστα κλπ). Δικαιότατα η Ρεάλ χθες κέρδισε και πήρε και τον τίτλο. Και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν το θηρίο σηκώσει κεφάλι ή θα σημάνει τέλος εποχής (αυτή η αλλαγή του Τσάβι στο 65' κάτι μπορεί να σήμαινε…).

Πάμε στο σήμερα. Λίγα πράγματα. Σας είχα προϊδεάσει από χθες. Ψίχουλα. Από Ελλάδα δεν παίζω τίποτα, το καμπανάκι το χτυπάει στους παίκτες ο ΟΠΑΠ, που ενώ παντού έχει βουλιάξει στο 1.90 η Κέρκυρα, αυτός την κρατάει στο 2.40! Λεφτά θέλει να μοιράσει, ή…απλώς έχει απόψη και την στηρίζει; Γιά να μην το ψειρίζω, ας…βγάλουν τα μάτια τους.

Τι πιστεύω; Οτι δεν θα κερδίσει ο Εργοτέλης και δεν θα χρειαστεί καν νίκη και η Κέρκυρα. Και αν έπαιζα κάτι, αυτό λίγο έλειψε να είναι ο…Παναιτωλικός, που ξέρω ότι θα βρει ένα άδειο ΟΑΚΑ, τους “πράσινους” χωρίς καμιά διάθεση γιά μπάλα (ούτε καν αποσύρθηκαν στην Παιανία) και πως οι αγρινιώτες θα παλέψουν γιά το θαύμα. Οριακά δεν παίζω λοιπόν Παναιτωλικό και σβήνω όλο το φινάλε.

Να μπλέξω με σκανδιναβικά τέτοια εποχή; Μπα… Να πάω σε “καυτά” φαβορί; Αυτό δεν το έκανα ποτέ. Οπότε, που στρέφομαι; Η Αγγλία δεν έχει τίποτα. Απολύτως. Η Γερμανία; Κοίταξα λίγο Ανόβερο. Με φοβίζει όμως. Η Φράιμπουργκ έχει κόντρα-φωτιά, το Ανόβερο δεν έχει τον Ντιούφ, το αφήνω. Και Σάλκε δεν παίζω με τίποτα. Στη Γαλλία, οριακά (σαν τον Παναιτωλικό ας πούμε) δεν πήγα στην κόντρα της Παρί.

Ενα..κλικ ήθελα. Η απόδοση γιά την μαχητική Σοσό είναι εξωφρενική ακόμα και στο Χ-2. Το αφήνω… Στην Ιταλία; Ετσι όπως τα βλέπω, προβάδισμα σε Παλέρμο και Τζένοα. Γιούβε σε τέτοια απόδοση δεν αγγίζω (αν και πιστεύω ότι θα κερδίσει ξανά). Να παίξω λοιπόν την Παλέρμο της μιάς νίκης εκτός έδρας επειδή η Τσεζένα έχει πέσει και να παίξω και Τζένοα που.

.έχει ξεχάσει να κερδίζει, απλά επειδή καίγεται. Το σκέφτομαι. Πολύ. Στη δε Ισπανία, σας έχω γράψει από χθες γιά το πιθανότατο Χ στο Σοσιεδάδ-Βιγιαρέαλ. Σήμερα το ποντάρουν πολλοί, εγώ το έπαιξα από χθες. Οπότε θα το βάλω και στο παιχνίδι μου. Κρατάω και μιά Μπιλμπάο που ακόμα κι αν κάνει rotation, είναι…έτη φωτός μπροστά από την Σανταντέρ (και μετά το 1-1 της Σεβίλλης με την Λεβάντε και το αυριανό Οσασούνα-Μάλαγα, η Μπιλμπάο ξέρει ότι μπορεί να ζυγώσει κι άλλο την 4η θέση).

Εχει και…μακρά ιστορία το ματς, από αυτές που οι παλιοί στοιχηματζήδες δύσκολα ξεχνούν… Και τι απέμεινε; Από προχθές έχω…σημαδέψει ένα ματς αυριανό. Ααχεν-Αϊντραχτ. Δεν ζητάω πολλά, μόνο σήμερα να μην κερδίσει η Πάτερμπορν στο πολύ ζόρικο ματς με την Καρλσρούη. Αν δεν βγει αυτό διπλό, η Αϊντραχτ είναι ξανά στην Bundesliga, ακόμα κι αν κερδίσει η Φορτούνα (θα έχει +5 από αυτήν, ακόμα κι αν χάσει και θα μένουν 2 αγωνιστικές, ενώ την άλλη εβδομάδα έχει Φιρτ-Φορτούνα, οπότε…δεν ανησυχεί η Αϊντραχτ).

Οκ, ξέρω ότι μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο η Αίντραχτ, ξέρω ότι είναι ματς 2ης με τελευταίας, αλλά θα το ρισκάρω. Η Ααχεν καίγεται και κυριώς παλεύει, άλλαξε προπονητή και πάει καλά. Ζόρικο μπετ που εξαρτάται από κι από άλλα ματς, αλλά θα το ρισκάρω από σήμερα και αν μου βγει καλά η (χλιαρή) μέρα, μπορώ αύριο να κάνω και trading. Στη σούμα: Εχω το Χ της Σοσιεδάδ (και να μην έρθει, δεν είναι χινάρι σαν το…χθεσινό της Κατάνια στο 2.

50 που δεν ήρθε ποτέ), έχω τον άσο της Ααχεν αύριο, έχω από μεσαία την Μπιλμπάο. Ψάχνω ακόμα με τι να τα πλαισιώσω. Ενα μεγαλούτσικο γιά ένα trixie, ένα μεσαίο γιά μιά δυάδα! Παύση. Τσιγάρο. Τα ξανακοιτάω. Να “αναγκαστώ” να παίξω Τζένοα; Ή Παλέρμο; Οχι, λάθος θα είναι. Αφού…αυτά τα τρία μου αρέσουν, γιατί το παιδεύω; Και έτσι απλά, σε μιά χλιαρή μέρα, καταλήγω! Ενα και μοναδικό trixie, φόρτωμα καλό στις δυάδες και τέλος.

Σοσιεδάδ Χ-Μπιλμπάο 2-Ααχεν 1. Οτιδήποτε και να άλλαζα, θα ήταν ένα “κλασικό” λάθος που κάνουν πολλοί, να πρόσθετα σημείο που “δεν μου μιλάει”. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.350 μονάδες. Κέρδη από 21/4: 576 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.926 μονάδες. Ποντάρισμα 22/4: Trixie: Σοσιεδάδ Χ (3.10)-Μπιλμπάο 2 (2.00)-Ααχεν 1 (4.75), από 100 μονάδες σε κάθε δυάδα και 26 μονάδες στην τριάδα.

Σύνολο 326 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.600 μονάδες. Κλείσαμε. Και οικονομία στην κάβα μου έκανα και δεν πίεσα καταστάσεις και με μιά δυάδα διπλασίασα το μπετ μου και …αν δεν έρθουν δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας αφου δεν ξανοίχτηκα. Και έχω πάντα το “αβάτζο” του trading αύριο αν τυχόν περάσουν τα δύο σημερινά της Ισπανίας. Απλώς, μαζί με τα δύο σπανιόλικα θα…παρακαλάω να μην κερδίσει και η Πάτερμπορν σήμερα (ή και η Φορτόυνα).

Καλό βόλι και ραντεβού με νέα στήλη την Τρίτη πλέον, σε μιά χαλαρή νέα εβδομάδα. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ KINGBET KAI TRAVEL PLAN ΤΟ TRAVEL PLAN, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣYΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EURO 2012. Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ EURO 2012. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: · Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα · 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία · Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο Βαρσοβίας · Μεταφορά από και προς το γήπεδο · Φόροι αεροδρομίου · Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα (Κατ.

1 ή Κατ. 2 ή Κατ. 3) · Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.kingpress.gr  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras