1990

Skotostrious

Aρχίζει το κυνήγι…

Ξεκίνημα για τη σεζόν στις κούρσες με εμπόδια  (χαμηλά και φράκτες) ή National Hunt όπως ονομάζεται στη Μ.Βρεταννία, με το πρώτο χρονικά φεστιβάλ της αγωνιστικής χρονιάς στο γνώριμο μας στίβο του Cheltenham. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται το Open Festival, μια τριήμερη ιπποδρομιακή και όχι μόνο γιορτή όπου δίνεται η δυνατότητα για μια ευρύτερη γνωριμία με οτι έχει σχέση με τα άλογα και τις κούρσες.

Στην τρίτη κούρσα του προγράμματος , μια ιπποδρομία με υψηλά εμπόδια-φράκτες , συμμετέχει ο ίππος Vicente, δύο φορές νικητής στο παραδοσιακό Scottish National. Πέρσι στην ίδια με σήμερα κούρσα βγήκε δεύτερος μετά από πολύ καλή εμφάνιση και έχει κέρδος 1 lb βάρος που σίγουρα θα το βοηθήσει στην επίπονη διαδρομή. Ακολούθησε μια πέμπτη θέση στο φετινό National και στην πρώτη του κούρσα για την αγωνιστική σεζόν αναμένεται να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο Guitar Pete είναι ένα άλογο που παρακολουθώ πολύ καιρό, καθώς είχε μια αξιοσημείωτη πορεία στην αγωνιστική σεζόν 2017-18, με μια σημαντική νίκη στο χειμωνιάτικο φεστιβάλ στο ίδιο ιπποδρόμιο και κάποια καλά πλασαρίσματα σε άλλες ισχυρές κούρσες.

Τρέχει με ένα απ τα χαμηλότερα βάρη στην κούρσα έρχεται από μια δεύτερη θέση στην επανεμφάνιση του στους στίβους. Η απόδοση που προσφέρεται είναι σαφώς μεγαλύτερη απ τις πιθανότητες που έχει και αξίζει να ρισκάρουμε πάνω του.

Συνοπτικά

Σάββατο 17/11/2018 15:50 Betvictor Handicap Chase : VICENTE  (10,00)

Σάββατο 17/11/2018 16:25 Betvictor Gold Cup Handicap Chase : GUITAR PETE (34,00)

H ώρα είναι ώρα Ελλάδας.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious