1890

Billaras

Δυό μονά, ένα trixie…

Δεν θα την χαρακτήριζα κακή τη μέρα χθες. Μάλλον ήταν όπως αρχικά την περίμενα. “Περίεργη” και στριφνή. Θέμα λεπτομερειών, χημείας, ρέντας ήταν. Μετά από καιρό δεν πήρα τίποτα πίσω, αλλά δείτε τώρα το περίεργο, με ένα γκολ θα έπαιρνα τα….περισσότερα πίσω (Γκρίσμπι). Ηταν περίπου “όλα ή τίποτα”. Οταν όλα κρίνονται σε ένα γκολ, δεν λες κακή τη μέρα.

Πέρασαν σημεία (όχι τυχαία, παιδιά στο chat έκαναν καλά ταμεία), έκανα κι εγώ ένα λάθος (το ανέφερα και χθες ότι ίσως να ήταν λάθος), σημείο του 5,00 δεν το βάζεις σε trixie (Ιστλι) και έτσι δεν το πληρώθηκα. Το κερασάκι της “παραξενιάς” της μέρας ήταν το βράδυ, έπαιξα ένα και μοναδικό live και μιά ομάδα που ως χθες είχε εκτός έδρας 0-2-8 και 2-31 γκολ (!) κέρδισε με…0-3! Μπάλα είναι, συμβαίνει.

Πάμε στο σήμερα. Αρχικά είχα 3-4 σημεία όλα κι όλα, σημεία ρίσκου (και μάλιστα μεγάλου). Στην πορεία προστέθηκαν ακόμα δύο (Πέμπτη βράδυ μετά το Europa League) και σήμερα ένα ακόμα μετά τις τελευταίες ειδήσεις.

Ποιά είχα από από πριν; Μπολόνια, Πάρμα Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν. Αυτά τα τέσσερα. Οταν τέλειωσαν τα ευρωπαικά της Πέμπτης, πρόσθεσα δύο βέλγικα, Αντερλεχτ και Αντβερπ (μετά τα ντόρτια δηλαδή που έφαγαν Γκενκ και Μπριζ).

Και σήμερα πρόσθεσα και Μονακό αφού είδα ότι ο Φεκίρ δεν επιστρέφει στη Λυών. Αν θέλετε κι ένα ακόμα αλλά σαφώς πιό μικρό, είναι η Μαρσέιγ, κι αυτό στηρίζεται αρκετά στην όποια κούραση (και ίσως και λίγο…συννεφάκι πρόκρισης) κουβαλάει η Ρεν.

Ολα μαζί είναι οκτώ, με μέσο όρο απόδοσης 4,97!! Πάντα εκεί γύρω ακροβατώ φέτος, από 4 ως 5 μέσο όρο.

Αρα, δεδομένο ρίσκο. Και απαιτούμενες και οι καλύψεις. Και το ξεκαθάρισμα.

Τα δύο βελγικά και τα δύο γαλλικά είναι ξεκάθαρα θέμα μομέντουμ. Πετυχαίνουμε Ρεν και Λύων με κούραση ευρωπαική ενώ Μονακό και Μαρσείγ, δύο…αναθέματα του 1ου γύρου είναι τώρα στην καλύτερή τους φάση. Ομοίως, τα ντόρτια σε Γκενκ και Μπριζ πρέπει να τους…κουδούνισαν λίγο το κεφάλι τους, η Γκενκ έχει και εσωτερικά θέματα ενώ η Μπριζ όποτε πάει στην Αντερλεχτ είναι…σαν να μην πηγαίνει (δεν έχει διπλό καμιά 20ετία γεμάτη).

Προβληματίστικα με την Λεβερκούζεν, γιατί ναι μεν η Ντόρτμουντ δεν είναι καλά (5 χωρίς νίκη) και ειναι αγχωμένη και ξανά χωρίς Ρόις, αλλά την Πέμπτη αυτό το 1-1 της Λέβερ με…σκάλωσε λίγο. Η Γιούβε έκανε τραγικό παιχνίδι στη Μαδρίτη και η Μπολόνια την περασμένη Δευτέρα μάλλον το καλύτερο φετινό της (πως δεν το πληρωθήκαμε αυτό το σημείο ακόμα δεν έχω καταλάβει), ενώ σε καλό φεγγάρι είναι πλέον ένα ακόμα…ανάθεμα του 1ου γύρου, η Βγιαρεάλ.

Και καλό σερί, και πρόκριση και είναι και κακός δαίμονας της Ατλέτικο (την τελευταία 4ετία έχουμε 0-1, 0-0, 0-1 και 1-1).

Το πρώτο που πετάω είναι η Πάρμα γιατι δεν είναι καλά. Πάντως το 9αρι δεν υπάρχει (και η Νάπολι δεν έχει Ινσίνιε). Αλλά προτιμώ να κρατήσω ομάδες που είναι καλά.

Στα άλλα επτά, σε όλα “εμπλέκεται” η Ευρώπη.

Γιούβε-Λυών-Ρεν-Γκενκ-Μπρυζ-Ατλέτικο όλες έπαιξαν προ ημερών. Και ανάποδα, είναι η Λεβερκούζεν η “κουρασμένη”. Πλέον είναι θέμα έμπνευσης και χημείας…

Τι να πετάξω-τι να κρατήσω από τα επτά; Σημείωση: Οπως βλέπετε, δεν ασχολούμαι στοιχηματικά καθόλου με τα δύο μεγάλα εγγλέζικα ματς, το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και τον τελικό του Λιγκ Καπ Τσέλσι-Σίτι.

Δεν μου βγάζουν κάτι…

Θα αφήσω Λεβερκούζεν. Πέμπτη πρωί ήταν από τα καλύτερά μου. Τώρα δεν είναι. Πάντως θα το έχω σκανάρει γιά το live. Θα αφήσω και Βιγιαρεάλ, γιατί….είδα Ατλέτικο με φόρα και σκιάχτηκα (γέλια). Εμειναν πέντε. Θα πάω με δύο μονά (Μπολόνια στο dnb του 4,33 και Αντβέρπ στο ξερό διπλό του 4,60).

Και με ένα trixie, τώρα δεν είναι λάθος, οι αποδόσεις αυτές γιά trixie είναι (Μονακό στο 3,20, Μαρσέιγ 2,60 και Αντερλεχτ στο 2,90). Και έκλεισα. Νέα στήλη την Τρίτη, στο chat σήμερα μετά τις 6 και…όσο αντέξουμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras