1883

Billaras

Τετράδα από το Νησί!

Μου πήρε ώρα κάμποση την Πέμπτη γιά να μου φύγει η τσαντίλα. Αντί να μπει ένα κερασάκι σε ένα σούπερ μεσοβδόμαδο (ευκολάκια οι εγγλέζες την Τρίτη, γρήγορο g/g την Τετάρτη), μου διέλυσαν τα νεύρα οι παίκτες του Ολυμπιακού! Να πιάνεις το δύσκολο (γκολ Λαμίας-μιά τελική) και να χάνεις το (θεωρητικά) πανεύκολο, να μην βάζει ένα ο Ολυμπιακός.

Με…28 τελικές. Με 16 on target και με χαμένο πέναλτι. Και ξέρω ότι πονταρίστηκε πολύ. Είχαν πέρασει ντούκου τα 3αρια σε Τούμπα και Φάληρο ενώ αξίζαν. Και στο Ολυμπιακός-Λαμία “έκλεισε” με τη σέντρα στο 2,25! Είχαμε πιάσει κώτσο τον μπουκ κανονικά!

Κι όμως, τη σκαπούλαρε. Μπάλα είναι, ότι θέλει κάνει. Χάθηκαν 12 μονάδες καθαρού κέρδος εντελώς σαδιστικά, αλλά -με πιο ψύχραιμη ματιά πλέον- όλα στο πρόγραμμα είναι.

Απλώς, ενώ ως τώρα μίλαγα γιά σαιζόν νορμάλ (χωρίς τρομακτικές ατυχίες αλλά ούτε και ρέντα), πλέον γιά πρώτη φορά μπορώ να μιλήσω για τρελλή ατυχία. Αν αυτό δεν χαρακτηρίζεται έτσι, δεν ξέρω ποιό χαρακτηρίζεται…

Πάμε παρακάτω, what’s done is done και δεν αλλάζει. Ας μου το…πατσίσει με κανένα “κωλόφαρδο” εύστοχο, δεν έχω αντίρρηση (γέλια).

Παρακάτω, στο νέο κουπόνι, όπως το είπε και ο Μάκης, δεν είναι να πετάς την σκούφια σου. Τρίτο σερί ΣΚ το θεωρώ μετριότατο.

Ξεκινώντας εκτός νησιού, σήμερα τίποτα. Αν ήθελα τρελλά ρίσκα θα κοίταγα Σεντ Τρούιντεν, αν η Γκλάντμπαχ ήταν καλά θα την κοίταγα κι αυτή, αν η Φενέρ δεν ήταν στο ανέβασμα θα κοίταγα και Ριζεσπόρ, ενώ από “περίεργα” ματς (Μάρτη μπήκαμε), ένα είναι η Καέν (2 χρονάκια σερί παίρνει δώρα από την Παρί) και ένα είναι η Εμπολι (καλές σχέσεις, γειτονάκια, αμολάει αετό πλέον η Πάρμα).

Αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ισως -στο ιταλικό- ότι θα πέσουν όλοι πάνω του. Ισως ότι είναι στο 2,00. Ειπαμε, σχέσεις και κίνητρο. Αλλά…2,00; Να ήταν Πάρμα-Εμπολι με το διπλό στο 4,00 να παίξω. Οσο γιά την Καέν, εδώ θα είμαστε, το βλέπουμε στο live, έτσι κι αλλιώς κάτι γκολ στο 90′ έμπαιναν και τα άλλα χρόνια, οπότε στο…ραντάρ μας γιά live στο chat.

Και πάμε στο Νησί. Σβήνω όλη την Premier League. Στο 4,00 κοίταγα Αρσεναλ, στο 3,75 δεν το παίζω. Βλέπω την στροφή φόρμας (στο – η Τοτεναμ και στο + η Αρσεναλ), αλλά θέλω και απόδοση. Και μήπως ήρθε η ώρα και γιά το χινάρι της Τότεναμ; Είναι αφύσικο αυτό το…κουλούρι.

Σβήνω και την Championship. Πολλοί θα παίξετε Νότιγχαμ.

Αρχικά με χαλάει κι εδώ η πτώση. Είχα 4,00 κι έχω 3,50. Δεν θα είναι λάθος το διπλό, δεν λέω αυτό. Λέω ότι εμένα δεν μου κάθεται καλά. Προσωπική επιλογή να προσπεράσω, ο καθένας ας αποφασίσει.

Και πάω σε 1η-2η και Νάσιοναλ Λιγκ. Πάω ανάποδα, από κάτω προς τα πάνω: Παίζω Ντάγκεναμ. Μας είχε κάνει μάγκες εκεί στις γιορτές αν θυμάστε.

Πολλά διπλά και οι ήττες που έχει είναι νορμάλ, από Ρέξαμ και Λέιτον και Σάλφορντ. Το 5,75 δεν έχει λογική, η Χάρογκέιτ σκαλώνει τρελλά εντός (4 ήττες στα 5 τελευταία). Και θα το ποντάρω χωρίς dnb που πήγε ο Μάκης! Ενα μονό. Αν δεν έπαιζε σερί ξανά εκτός η Τσέστερφιλντ θα πόνταρα κι εδώ, τώρα το αφήνω. Ισως σταυρώσει.

Στην 2η, μου άρεσε που ανέβηκε στο 2,60 η Γκρίσμπι.

Καλή έδρα, καλό φεγγάρι, με την τραγική εκτός Κέμπριτζ το δέχομαι και το παίζω, το περίμενα 2,35. Δεν παίζω Νορθάμπτον, αφερέγγυα. Σημείο που επίσης θα παιχθεί αρκετά, αλλά εγώ δεν. Και αδιάφορη συν τοις άλλοις. Οπότε μόνο Γκρίσμπι και από εδώ.

Και κλείνω με την 1η. Σίγουρα πάιζω Μπλάκπουλ. Τεράστια ανάσα ο διωγμός του Οϊστον από τη διοίκηση, σαν να πήραν τίτλο πανηγυρίζουν και θυμίζω πόσες φορές έκανε ο κόσμος διαμαρτυρία (που επηρέασε την ομάδα).

Μεγάλο πιστεύω το boost, έτσι κι αλλιώς εκτός είναι σούπερ, πέντε σερί αήττητη και σε ζόρικα ματς (Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ, Τσάρλτον). Και κόντρα σε αντίπαλο η οποία και δεν με ψήνει και έχει και ένα Λιγκ Τρόφι μπροστά της. Και σημειώστε και κάτι ακόμα: Οι διοικητικές εξελίξεις στην Μπλάκπουλ, μάλλον θα της αποφέρουν ένα -12 σε βαθμούς.

Οι νόμοι (εκεί) είναι νόμοι. Αν φάει το -12, δείτε…που πάει! Αρα το θέλει και το παραθέλει η Μπλάκπουλ το ματς.

Τι έμεινε; Ενα ακόμα που δεν θα πολυπαιχθεί αλλά λόγω απόδοσης με προκαλεί. Η Σκάνθορπ. Κι αυτη μας έχει πληρώσει φέτος (σε Γουόλσολ και Φλίτγουντ), δεν καταννοώ το 4,50 σήμερα. Θα το έδινα στο 2,90 με 3,20! Επειδή κέρδισε επιτέλους εκτός η Οξφορντ; Εξι χωρίς νίκη είχε πριν.

Η Σκάνθορπ “αντιπαθεί” τα Χ, έχει να φέρει εκτός από τον Σεπτέμβρη και….δεν την βλέπω να χάνει, κάτι σε 0-1 μου κάνει. Ξαναλέω, θα το προσπερνούσα αυτό, δεν είναι αμάν αμάν η φόρμα, αλλά η απόδοση έχει τρελλό λάθος άνω της μιάς μονάδας!

Κλείσαμε. Μπλάκπουλ, Γκρίσμπι, Ντάγκεναμ, Σκάνθορπ. Αυτά τα τέσσερα είναι. Και γιά live παρακολουθούμε τα “ύποπτα” Καέν και Εμπολι και βλέπουμε.

Θυμίζω, θεωρώ τη μέρα μέτρια. Πως να παίξω; Η Ντάγκεναμ δεδομένα πάει σε μονό. Κανονικά και η Σκάνθορπ. Και τα άλλα δύο; Μονά και δυάδα; Ή μήπως να πάω σε trixie; Νομίζω η πρώτη λύση είναι η καλύτερη αν και το 2,60 είναι στο προσωπικό μου όριο γιά μονό. Να είχα άλλο “παρόμοιο” να έκανα σέκα δυάδα…

Νέα στήλη αύριο, στο chat κλασικά μετά τις 4 (σημειώστε, αν η Τότεναμ είναι στο γκολ μετά το 80′ και το ματς μου το “βγάζει”, ίσως κυνηγήσω το ρημάδι Χ.

Το αναφέρω γιατί ξεκινάει νωρίς και δεν θα είμαι στο chat εκείνη την ώρα).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras