1882

Billaras

Με τα χίλια ζόρια και χαλαρά…

H αίσθηση μου απο χθες είναι ότι…δεν είχαμε καμιά τύχη. Οχι εμείς αλλά κανείς. “Φώναζε” το κουπόνι ότι είναι μετριότατο αλλά…τελικά ήταν κακό. Συμβαίνει. Κοίταγα τα εγγλέζικα αν μου διέφυγε κάτι. Τίποτα. Τα ίδια θα έπαιζα. Και από αυτά τα τέσσερα, μόνο η Σκάνθορπ άξιζε να μας πληρώσει. Οι άλλες τίποτα, η Ντάγκεναμ που πήρε τον πόντο έπρεπε να φάει και τρία.

Τα ίδια και στα φαβορί που παίζει η μάζα, είτε τα λένε Εμπολι νωρίς είτε τα λένε Σεβίλλη και Μονακό αργά. Γενικώς κακή μέρα σε όλο της το εύρος.

Σημερα ταλαντεύτηκα αν έπρεπε να γράψω ή και να παίξω. Φαβορί δεν κοιτάω καν, έχει μερικά τύπου Γαλατά ή Χέρενφεν ή Λιλ, αλλά είναι σαν να βάζεις το κεφάλι σου στον τορβά. Να στραφώ σε τίποτα g/g και over; Τον Νοέμβριο έγραψα ότι θα παίζω και τέτοια, αν έχουν πραγματική αξία.

Είδατε ότι το έκανα Τετάρτη-Πέμπτη. Τώρα τι να με κάνει να παίξω; Κανένα πιθανό gg στο ΟΑΚΑ; Κανένα over στην Οβιέδο; Αναφέρω όπως βλέπετε και τέτοια, γιά ένα λόγο. Για να δείτε ότι δεν τα προσπερνάω, τα μελετάω-ψάχνω, αλλά δεν έχει νόημα να τα ποντάρω εν τέλει.

Οπότε έμειναν τα μεγάλα σημεία.

Θα ήθελα ψηλά την Μπολόνια, αλλά…όχι και 2,80. Δύο σερί ματς παίζει καλά. Την χτύπησα και με Ρόμα και με Γιούβε. Δεν τα κατάφερε από ατυχία. Τώρα την αφήνω γιατί δεν φτουράει το σημείο. Να παίξω το…ξερό Χ του Εβερτον-Λίβερπουλ; Εδώ που τα λέμε, το 4,20 του Χ έχει μιά αξία. Είδατε και χθες, το έφερε το…περιβόητο και η Τότεναμ αλλά η απόδοση ήταν νορμάλ.

Τώρα στο 4+ ξεφεύγει. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους έφεραν…όλα τα πιθανά Χ εκτός από το 1-1. Τέσσερα στα πέντε χινάρια έχουν. Και παραλίγο να το φέρουν και στον πρώτο γύρο με το γκολ του Οριτζί στο 90φέυγα να το χαλάει (θυμηθείτε, εκείνο το…απίθανο, σουτ-φτου ξελευτερία του Φαν Ντάικ, ψηλά η μπάλα, σκάει δοκάρι, γραμμή και μέσα).

Γιατί σκαλώνω; Γιατί όπως λέω πάντα, το Χ είναι λόττο. Κυνηγάς δύο ομάδες, όχι μιά. Σου κάθεται φάση αλά Οριτζί στο “θάνατο” και στην σπάει…

Από εκεί και πέρα, μιά σκέψη είναι η Ζούλτε, αλλά κι αυτή τη φοβάμαι, τη σκαπούλαρε οριστικά και μήπως σβήσει τις μηχανές; Και κυρίως, σκέψεις κάνω γιά Ισπανία. Εδώ κόλλησα ώρα.

Και Χετάφε (4η είναι αν δεν το έχετε προσέξει), και Σοσιεδάδ (δέκα αήττητη είναι) και Μπιλμπάο (σούπερ με τον Γκαριτάνο και η Βαλένθια μετά από μεσοβδόμαδο κυπελλικό και πριν από ευρωπαικό), όλες έχουν ένα πάτημα να τις ξανακοιτάξεις. Δεν είναι τίποτα σούπερ ευκαιρίες, 3,50 η Χετάφε, στο 3,80 η Σοσιεδάδ και στο 4,00 η Μπιλμπάο. Και τα τρία ζόρικα και τα τρία “κρυβουν” και Χ κάμποσο.

Να παίξω…διπλές ευκαιρίες; Να παίξω dnb και να στείλω τις αποδόσεις στα τάρταρα; Παίζω dnb άμα αυτό είναι πάνω από την αξία που δίνω εγώ σε ένα “καθαρό” σημείο. Παράδειγμα: Αν ένα σημείο το έχω γιά 4,00 και είναι στο 7,00 και το dnb με πηγαίνει στο 4,50 τότε ναι, παίζω draw no bet.

Τώρα όχι.

Κάπου πρέπει να καταλήξω…

Τα κοιτάω από εδώ, από εκεί, κάνω ένα τσιγάρο. Θα πάρω τα δύο 4αρια και τέλος. Τα άλλα γιά live. Θα παίξω μονά και δυάδα το Εβερτον-Λίβερπουλ Χ και διπλό την Μπιλμπάο και καθάρισα. Λίγες μονάδες, δεν το πιέζω, ανέλυσα το γιατί. Τα άλλα γιά τυχόν live (χθες πηγαμε να κάνουμε μιά… μαγκίτσα με την Εμπολι στο 2-3, αλλά τελικά ήρθε 3-3 και πήραμε απλώς το μπετ πίσω).

Τίποτα άλλο, τα λέμε στο chat μετά τις 6, νέα στήλη την Τρίτη.

Υ,Γ: Να αποβληθεί παίκτης στο Εβερτον-Λίβερπουλ δινει 3,75. Το…σκέφτηκα γιατί είναι το ματς με τις περισσότερες αποβολες στην Premier League. Δεν το διέπραξα, αλλά σας δίνω ιδέες για ειδικά. Επίσης, διαβάστε το χιουμοριστικό αλλά και.

.καυστικό Editorial που γράφτηκε χθες μετά τα αίσχη του Τέιλορ στο Τότεναμ-Αρσεναλ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras