1834

Skotostrious

Κλείνοντας την σεζόν…- UPDATE

Σε ένα πρόγραμμα με κούρσες σε οκτώ ιπποδρόμια σε Αγγλία και Ιρλανδία, ξεχωρίζει το Irish Grand National, η σπουδαιότερη ιπποδρομία με εμπόδια στο καλεντάρι των ιρλανδικών αγώνων. Σε μια κούρσα που τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να διακρίνονται άλογα που φέρουν χαμηλά βάρη για την κατηγορία, ο SHADY OPERATOR δείχνει να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες απ’ ότι δείχνει η τρέχουσα απόδοση.

Τελευταία του νίκη ήταν το Δεκέμβρη στο ιπποδρόμιο του Punchestone, την οποία ακολούθησαν 2 μέτριες επιδόσεις σε σαφώς μικρότερες αποστάσεις. Δείχνει να προτιμάει τους μαραθώνιους και καθώς τρέχει με το χαμηλότερο βάρος στην κούρσα και εκπροσωπεί έναν ανερχόμενο αστέρα στους εκπαιδευτές έχει την προτίμηση μας.

Λίγο νωρίτερα στο ιπποδρόμιο του Redcar σε σαφώς μικρότερου βεληνεκούς κούρσα, αγωνίζεται ο GALLOWAY HILLS.

Η φόρμα του φαινομενικά δεν δικαιολογεί την επιλογή καθώς στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε κάποιες απογοητευτικές παρουσίες άλλα αγωνίστηκε σε πολύ υψηλότερης δυσκολίας ιπποδρομίες απ’ ότι σήμερα. Το rating του είναι πολύ ευνοϊκό και αν ο νέος εκπαιδευτής του καταφέρει να το βοηθήσει να βρει τη φόρμα του θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.

Στο ίδιο ιπποδρόμιο στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος αγωνίζεται ο MUSHAAGEB. Ο εκπαιδευτής του Roger Varian πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα. Ο ίππος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο συνθετικό έδαφος και ακολούθησε μια πολύ ελπιδοφόρα μεταπήδηση στο γρασίδι. Θα φέρει για πρώτη φορά ειδική κουκούλα και αν μεταφέρει την εμπειρία της προηγούμενης ιπποδρομίας στη σημερινή αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής.

Update : ένας πολύ ενδιαφέρων νεοφερμένος κάνει την εμφάνιση του σήμερα το βράδυ στο Southwell. Ο OLLY THE BRAVE προέρχεται από πολύ καλό γενεαλογικό  δέντρο με πολλές επιτυχίες σε τέτοιου τύπου κούρσες και ο εκπαιδευτής του είναι σε πολύ καλή φόρμα φέτος οπότε αξίζει το ρίσκο στην απόδοση αυτή.

Συνοπτικά

Δευτέρα 22/04 Redcar  16:30 Remembering Susan Rushby Handicap : GALLOWAY HILLS (8,00 each-way)

Δευτέρα 22/04 Redcar 18:15 Grace Chapman Designed Today’s Racecard Cover Handicap : MUSHAAGEB (4,00)

Δευτέρα 22/04 Fairyhouse 19:00 Boylesports Irish Grand National Chase : SHADY OPERATOR (17.

00 each-way)

 

UPDATE : Μ.Τετάρτη 24/04 21:50 Southwell Sky Sports Racing Sky 415 Standard Open NH Flat Race : OLLY THE BRAVE (6,00)

H ώρa είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα περιλαμβάνεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ: 39 , αρ: 2)

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious