1817

Billaras

Να “πέσουν” τιμητικά!

Γύρω-γύρω όλοι, στη μέση ο Billaras (γέλια)! Κάπως έτσι ήταν η Κυριακή! Μιά μέρα καλή, μιά μέρα κέρδους αλλά που πάλι με άφησε…ανικανοποίητο. Το γυρίζει, το γυρίζει, καλά το πάει, δεν γίνεται “μπαμ” στις λεπτομέρειες! Κοίταγα τα κιτάπια μου, στην Metrosport που έγραψα από Παρασκευή έδωσα ένα trixie εγγλέζικο που έδωσε 2 στα 3 (έχασε την Σριούσμπερι) και ενα yankee μη εγγλεζικο που έδωσε 3 στα 4 (που έχασε τη Ντιζόν και έπιασε Εξτρεμαδούρα, Αταλάντα και Ξαμάξ).

Τα ίδια είχα περίπου και στο πινακάκι της Kingbet στην αρχική διαλογή, τα ίδια και εδώ στο διήμερο, ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, πχ εδώ δεν έπαιξα Ντιζόν, το μελέτησα κι άλλο κι έκανα πίσω αλλά έπαιξα το Χ της ΒΑΚ που δεν το είχα στις εφημερίδες). Καλή δηλαδή η αρχική μελέτη της Τετάρτης, καλή και η δεύτερη της Παρασκευής, καλη και η τελική εδώ στο site, αλλά δεν πάνε…πακετάκι τα ρημάδια.

Τόσα (καλά) σημεία και δεν λέει να “κουμπώσουν”. Να γίνει το μπαμ. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με την Κυριακή γιατί ήρθε καλό κέρδος, αλλά δεν είμαι γιατί η σαιζόν τελειώνει και πότε θα…δεήσει; Ας είναι. Δεν εξαρτάται αυτό απο εμένα, αλλά από τη μπαλίτσα…

Στα φρέσκα πλέον, ήμουνα αρχικά στο ολοκληρωτικό no bet.

Πριν μιά εβδομάδα έπαιξα ένα fun bet με Σουάρες και under 3 γκολ, χάθηκε στο τσακ. Τώρα αποφάσισα τελικά να παίξω εντελώς χαλαρά, δύο ίδια μπετ. Ισοπαλίες με γκολ. Μην ζητάτε υπερανάλυση, δεν έχει νόημα, πιστεύω ότι θα περάσουν Μπάρσα και Αγιαξ, απλώς και οι Λίβερπουλ-Τότεναμ θα το παλέψουν όσο μπορούν και “θα πέσουν τιμητικά”.

Οπου τιμητικά, ισοπαλίες. Και με γκολ, γιατί τι άλλο να κάνουν, αναγκαστικά θα επιτεθουν (κι ας λείπουν Σαλάχ-Φιρμίνο και Κέιν, ένα γκολ το έχουν και οι δύο πιστεύω). Στο χαλαρο εντελώς λοιπόν, 4,5 το Χ+g/g στο ένα ματς, στο 4,33 το Χ+g/g στο άλλο ματς, παραγγέλνω τις πίτσες και μπαίνω chat και απόψε και αύριο να απολαύσουμε τα ματς μαζί! Σοβαρό κουμάρι το Σάββατο πάλι (τα δύο πρώτα ματς πλέι οφ που έχει Πέμπτη-Παρασκευή δε μου λένε κάτι, ενώ γιά το Europa League αν δω κάτι θα κάνω update ειδάλλως live στο chat κι αυτά! Διαβάστε το Editorial στην αρχική σελίδα του Betsellers, πιστεύω θα σας αρέσει, ενώ ετοιμάζω κι άλλο παρόμοιο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras